Home
Blog

Reisinspiratie

· Laurens Taekema
10x Redenen waarom een Finland reis per direct op je bucketlist kan
Zoek je een avontuurlijke bestemming vol natuurpracht, gave activiteiten, leuke steden én vriendelijke mensen? Finland is jouw plek! Wij geven je 10 redenen waarom een een Finland reis héél bijzonder is!
· Laurens Taekema
5x tips voor de leukste voorjaarsvakanties van Buro Scanbrit
Er samen even lekker tussenuit in het voorjaar. Het voorjaar is een ideale periode voor een korte vakantie en Buro Scanbrit heeft 5 vakantietips naar Groot-Brittannië en Scandinavië voor je op een rij gezet! Om nieuwe energie op te doen of om nieuwe plekken te ontdekken, met z’n tweeën of met het hele gezin.
· Laurens Taekema
Rondreis Europa: Welke bestemming kiezen? Tips + Routes!
Zin in een avontuurlijke rondreis door Europa, maar weet je nog niet zeker waar naartoe? Dan hebben we alvast 5 schitterende reizen voor je op een rijtje gezet! Ontdek een andere kant van Europa, neem je wandelschoenen mee en reis af naar verborgen parels op het continent! Genoeg inspiratie voor je volgende vakantie!
· Laurens Taekema
Speciaal voor soloreizigers: de avontuurlijke groepsreizen van GoToo
Ben je een avontuurlijke singlereiziger, maar zoek je toch de gezelligheid van gelijkgestemde reizigers? Dan zijn de groepsreizen van de nieuwe reisorganisatie GoToo ideaal. Deze reizen zijn bedoeld voor singlereizigers van 40+ en zitten bomvol avontuur en originele activiteiten. Vrijheid staat voorop, dus er is ook genoeg ruimte om lekker je eigen gang gaan. Deze drie reisbestemmingen van GoToo vinden wij grote aanraders. Lees mee!
· Laurens Taekema
Boek met Van Verre een Maleisië rondreis op maat
Boek met Van Verre een Maleisië rondreis op maat, vlieg met Singapore Airlines en krijg 250 Ringgit (€ 50) zakgeld mee!
· Laurens Taekema
Waarom een vakantie op Malta in de winter een héél goed idee is
Malta in de winter bezoeken? Jazeker! Malta is een heerlijke bestemming om onze koude en natte winter te ontvluchten en daarnaast te genieten van al het moois dat dit eiland in de Middellandse Zee te bieden heeft.
· Laurens Taekema
6x tips voor de mooiste rondreizen van Buro Scanbrit in 2024
Inspiratie opdoen voor je volgende zomerreis? Bij Buro Scanbrit vind je de mooiste vakanties naar Scandinavië, IJsland, Groot-Brittannië en Ierland. Of je nu met het gezin of met z’n tweetjes op vakantie gaat, een reis naar één van deze bestemmingen betekent indrukwekkende natuur, prachtige fjorden of zelfs vulkanen en geisers.
· Laurens Taekema
Mexico vakantie van 2 weken: Tips + rondreis routes
Een vakantie naar Mexico ziet iedereen natuurlijk wel zitten! Maar wat kun je allemaal plannen in een rondreis Mexico van 2 weken? Welke route neem je en welke bezienswaardigheden mag je niet missen? Met deze tips kom je een heel eind. Vamos!
· Laurens Taekema
VIDEO: Zó mooi zijn de Lofoten in Noorwegen!
Kraakhelder water, enorme stranden en ruige pieken. Het landschap van de Noorse Lofoten is werkelijk prachtig! Een rondreis naar deze afgelegen eilandengroep is perfect voor natuurliefhebbers, en ligt ver boven de poolcirkel bij de ijskoude Noorse Zee. Kijk deze video en je bent direct om!
· Laurens Taekema
15x De mooiste bezienswaardigheden van Cyprus
Wil je op vakantie naar Cyprus? Dan wil je vast weten wat de mooiste plekken en bezienswaardigheden op Cyprus zijn. Die hebben wij voor je! Van de mooiste stranden tot de historische steden en leukste barretjes. Let's go to Cyprus!
· Laurens Taekema
15x De mooiste bezienswaardigheden van Ibiza
Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden van Ibiza? Wat zijn dé plekken die je niet mag missen? Ibiza heeft prachtige stranden, spectaculaire clubs en top hotels, máár er zijn meer Ibiza highlights om te ontdekken. Lees ons artikel met onze tips!
· Laurens Taekema
Japan highlights: Déze plekken mag je niet missen (VIDEO)
Japan staat bij veel reizigers op de wensenlijst, en wauw, wat is er veel te zien! Van natuur tot cultuur, en tropische stranden tot besneeuwde bergtoppen. Laten we eens beginnen met deze gave video, waarbij 12 mooiste plekjes in Japan aan bod komen.
· Laurens Taekema
Sicilië bezienswaardigheden: 15x tips voor de mooiste plekken!
Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden op Sicilië? Dat lees je hier! Sicilië is een schitterend eiland in de Middellandse Zee en een hele fijne vakantiebestemming in Italië. Sicilië is de 'voetbal' van de Italiaanse Laars en zit boordevol mooie plekken en leuke dingen om te doen, maar welke highlights mag je niet missen? Lees snel verder!
· Laurens Taekema
Goed verzekerd op pad: 5 redenen om een reisverzekering af te sluiten
Ben je al klaar voor jouw volgende reis? Ga je een lange rondreis maken door Sri Lanka, een weekje naar Portugal, of een weekendje naar Londen? Waar je ook heengaat: het is wel zo fijn om dit goed verzekerd te doen. We zetten 5 redenen voor je op een rij waarom een reisverzekering afsluiten een goed idee is.
· Laurens Taekema
9x Waarom een stedentrip Marrakech bijzonder gaaf is
Een reis naar de Marokkaanse stad Marrakech staat bij menig reiziger hoog op het verlanglijstje! En na het lezen van deze 9 redenen waarom de stad zo gaaf is, wil je wellicht meteen je reis gaan boeken. Lees mee en ontdek waar een stedentrip naar Marrakech zeker de moeite waard is.
· Laurens Taekema
Rondreis Vietnam van 3 weken: Route + tips
Rondreis maken in Vietnam van 3 weken? Lees onze tips! We geven je een route die je drie weken reizen in Vietnam prima kunt doen. Deze gevarieerde route is ideaal voor een rondreis Vietnam van 19 tot 23 dagen.
· Laurens Taekema
Portugal vakantie? Onze Tips + Mooiste Bezienswaardigheden
Wil jij op vakantie naar Portugal? Dát snappen wij! Portugal is een heerlijk land voor een zonvakantie, maar heeft ook tal van levendige steden, mooie plekken en  ongerepte natuurgebieden.
· Laurens Taekema
Een stedentrip Londen: Wat te doen & mooiste bezienswaardigheden
Tijdens een stedentrip in de wereldstad Londen raak je simpelweg niet uitgekeken. Je bent hier rustig 4 tot 5 dagen zoet met het ontdekken van alle mooie plekken. Maar wat te doen? Wat zijn de absolute must-sees? Laten we gaan kijken naar de mooiste bezienswaardigheden in Londen. Lees je mee?
· Laurens Taekema
Eilandhoppen in Kaapverdië: bezienswaardigheden & tips
Een reis naar Kaapverdië om te eilandhoppen is uniek en een bijzondere ervaring! De eilandengroep is divers en heeft fantastische stranden, ongerepte natuur en een interessante cultuur. Welke Kaapverdische eilanden zijn de moeite waard? Waar vind je de mooiste stranden voor jouw vakantie in Kaapverdië? Lees onze tips!

Archief