Home
Blog
November 2011

Reisinspiratie

30 blogs geschreven in november 2011
· Redactie
Groots ontspannen in Brazilië
Er zijn een paar plekken op aarde waar je nog prachtige, vrijwel onontdekte en vooral onbedorven paradijsjes vindt. Brazilië is zo’n plek, hier vind je namelijk Ilha Grande, het grote eiland waar het grote genieten kan beginnen.
· Redactie
Kerst in Singapore
Heb je plannen om de feestmaand december in het oosten door te gaan brengen? Overweeg dan eens een bezoek aan Singapore, het kleinste land van Zuidoost Azië. Singapore is al jaren voor veel reizigers een geliefde bestemming in de kerstperiode. Als je dit jaar naar Resorts World Sentosa gaat, beleef je helemaal een ‘sparkling Christmas’.
· Redactie
Overwinteren in het oosten
Ach wat zijn de dagen weer kort en wat is het weer toch somber. Binnenkort wordt het ook nog eens bitterkoud. Voel je er niets voor om de komende winter door te brengen in een dikke jas tussen sneeuw en ijs? Maak dan een reis naar het oosten, waar de zon tropisch schijnt en je niet door sneeuw maar op parelwit zand loopt.
· Redactie
Belgische ‘HotelWeek 2012’
Vandaag gaat de Belgische ‘HotelWeek 2012’ weer officieel van start. Dat betekent dat je vanaf vandaag tophotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk kunt boeken voor een zeer schappelijke prijs. Een luxe hotel voor een lage prijs dus en de keuze is groot want er doen dit jaar meer hotels mee dan ooit.
· Redactie
Cultureel weekend Münster
Als je er een weekend tussenuit wilt dan ligt een stad als Parijs natuurlijk voor de hand. Andere geliefde bestemmingen zijn Londen, Brussel en Berlijn, maar probeer ook een keer iets anders. Münster is bijvoorbeeld een fantastische stad en zeker als je van cultuur houdt een echte aanrader.
· Redactie
Prijsdaling luxe hotels
Er is goed nieuws voor mensen die tijdens hun reis graag in een luxe accommodatie verblijven. De prijs voor een kamer in een vijfsterrenhotel daalt op dit moment namelijk erg snel. De prijzen zijn al behoorlijk gezakt in vergelijking met de prijzen die vorig jaar en aan het begin van dit jaar golden.
· Redactie
Ranger worden in Zuid-Afrika
Heb je altijd al eens zelf als een echte Steve Irwin het spoor van wilde dieren willen volgen? Dan is het misschien een idee om een cursus tot ranger te volgen. In deze cursus zul je niet gelijk krokodillen gaan vangen, maar leer je bijvoorbeeld wel de basisbeginselen om snel sporen van wilde dieren te herkennen en hoe je een slangenbeet dient te behandelen.
· Redactie
De bezienswaardigheden van Agra
Agra is misschien wel de door reizigers meest bezochte stad in India. Agra is namelijk de plaats waar zich de beroemde Taj Mahal bevindt. De Taj Mahal wordt gerekend tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen en het verhaal erachter is zeer bijzonder. Een andere bijzondere bezienswaardigheid in Agra is het Agra Fort.
· Redactie
Mooie plekjes in Madrid
Dankzij goedkope luchtvaartmaatschappijen kun je tegenwoordig heel voordelig een korte reis binnen Europa maken. Zeker in deze donkere dagen is het dan leuk om even een paar dagen de zon op te zoeken, zoals dat bijvoorbeeld kan in de Spaanse hoofdstad Madrid.
· Redactie
Wintersportweetjes
De herfst is alweer volop zijn gang aan het gaan en voor je het weet is het al winter. Heb je plannen om deze winter op wintersportvakantie te gaan? Lees dan de volgende nieuwtjes en tips en je bent weer helemaal op de hoogte van de laatste weetjes op wintersportgebied.
· Redactie
Afdingen, hoe doe je dat?
Afdingen is een van die zaken waarmee je tijdens een reis vaak veel geld kunt besparen. Sommige mensen zijn wat afdingen betreft een natuurtalent, anderen moeten er eerst even ‘feeling’ mee krijgen. Afdingen is een kunst, maar het is zeker te leren.  

Archief