Home
Blog
Juni 2012

Reisinspiratie

35 blogs geschreven in juni 2012
· Redactie
Terracottaleger uitgebreid
Tijdens een rondreis door het machtige China mag een bezoek aan het wereldberoemde terracottaleger natuurlijk niet ontbreken. De archeologische vondst werd in 1974 gedaan door boeren en men ging ervan uit dat alle soldaten en paarden die vervolgens uit de grond tevoorschijn kwamen, het complete leger vormden.
· Redactie
De nieuwste wereldwonderen
Wereldwonderen, er zijn er een aantal van en de meeste zijn wel bekend. Ze worden gevormd door prachtige natuurgebieden of aparte verschijnselen en bouwwerken. Machu Pichu in Peru is er een voorbeeld van, net als de antieke stad Petra in Jordanië.
· Redactie
EK-korting bij Koning Aap
Heb jij volop vertrouwen in het Nederlands Elftal en ben je nog op zoek naar een leuke reis voor een fijne prijs? Zorg dan dat je morgenavond niet alleen de wedstrijd Nederland – Duitsland kijkt, maar ook de website van Koning Aap Reizen in de gaten houdt.
· Redactie
Betaalbaar en zonzeker
We hebben het niet breed deze zomer, maar we willen natuurlijk wel graag op vakantie gaan. Bovendien willen we tijdens die vakantie kunnen genieten van zon, zon en nog eens zon. Geen wonder dus dat betaalbare en zonzekere vakantiebestemmingen dit seizoen bijzonder populair zijn.
· Redactie
Stranden van de Filippijnen
De Filippijnen is een archipel die bestaat uit ruim 7.000 eilanden. Je kunt je dus wel voorstellen dat daar het een en ander aan strand te vinden is. Zoveel zelfs dat je misschien niet meer weet waar je moet beginnen. Daarom volgen hieronder enkele tips voor de mooiste stranden van de Filippijnen.
· Redactie
Aparte tour door San Fernando Valley
Wil je weleens een andere rondreis door Amerika maken dan de gebruikelijke? Of een rondreis combineren met een aparte tour? Een tour die door de aanbieder wel wordt aangeprezen als ‘de rit van je leven’? Boek dan een rondrit van maar liefst vijf uur langs de erotische hotspots van San Fernando Valley.
· Redactie
Oranjekriebels bij Koning Aap: Voordelige rondreizen naar keuze
Voetbal is leuk, maar reizen is nog véél leuker! Koning Aap pakt graag het beste van 2 werelden en daarom organiseren we gedurende het EK voetbal verschillende ludieke acties. We trappen af met de eerste wedstrijd. Scoort Nederland? Dan scoor jij per doelpunt 25 euro korting per persoon!!
· Redactie
Stadsparken in Europa
Iedereen kent natuurlijk het wereldberoemde Central Park in New York, hetzij omdat je er geweest bent, hetzij omdat dit heerlijke stadspark in diverse films voorbij komt. Een stadpark biedt een oase van rust in de hectiek van de grote stad en dat fenomeen is niet alleen voorbehouden aan de Amerikaanse Big Apple.
· Redactie
Zwemmen in de lucht
Als je van zwemmen houdt, dan is er natuurlijk niets fijner dan een hotel te boeken waar je elke dag even heerlijk een paar baantjes kunt trekken in een indoor zwembad. Het is echter vooral een faciliteit die je in de wat luxere hotels vindt en ook dan zijn er nog grote verschillen, ook in hoogte.
· Redactie
Viva Colombia!
Op reisgebied is Colombia momenteel echt een bestemming in opkomst. Het land heeft een beetje last gehad van een relatief slecht imago en dat is bijzonder jammer. Er is in de afgelopen jaren echter heel wat verbetert in het land en dat heeft ertoe geleid dat steeds meer vakantiegangers kiezen voor een reis naar Colombia.
· Redactie
Vier de zomer in Scandinavië
Verfrissende steden, verbazingwekkende natuurwonderen en een verrijkende cultuur: vier vakantie in Scandinavië!
· Redactie
Thailand in het kort
Ben je nog niet eerder in Thailand geweest? Dat kan natuurlijk niet, want Thailand staat niet voor niets bekend als een van de mooiste en meest bijzondere bestemmingen waar je een fantastische rondreis kunt maken en ook prima kunt relaxen. Maar hoe pak je dat aan?
· Redactie
Wat te doen in Charkov?
Reis jij binnenkort af naar Charkov in de Oekraïne om het Nederlands elftal een hart onder de riem te steken? Dan wil je vast weten wat er te doen valt in die bijzondere stad. Daarom volgen hier enkele tips, die vooral ook leuk zijn voor mensen die straks wel meereizen met de voetbalfanaten, maar zelf eigenlijk niet zoveel ermee op hebben.
· Redactie
Intelligentieverhogende vakanties?
Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen na een lekker luie vakantie stukken minder actief zijn op geestelijk gebied. Hoewel het dus heerlijk is om na een lange vakantie uitgerust thuis aan te komen, heb je de volgende maandag op je werk vaak last van het ‘niet goed op gang kunnen komen’. Dit blijkt dus het directe gevolg van je ‘intelligentieverlagende’ vakantie te zijn.
· Redactie
Natuurparken in de Verenigde Staten
Een rondreis door de Verenigde Staten is altijd een mooi avontuur. Ongetwijfeld bezoek je ofwel het bruisende New York, de filmindustrie van Los Angeles of een van de pretparken in Florida. In de Verenigde Staten bevinden zich echter ook prachtige natuurparken waar je bijzondere wandeltochten kunt maken. Combineer je reis daarom bij voorkeur met een bezoek aan een natuurpark.
· Redactie
Gratis in Sydney
Als je een reis naar Australië wilt gaan maken, dan moet je voor je vliegticket flink in de buidel tasten. Gelukkig is die prachtige bestemming het meer dan waard en zijn er in de hoofdstad Sydney bovendien zelfs tal van bezienswaardigheden helemaal gratis te bezoeken.

Archief