Home
Blog
December 2014

Reisinspiratie

32 blogs geschreven in december 2014
· Redactie
Prachtig dorp op een klif in Italië: Vernazza
Op zoek naar een Italiaans uitstapje op een klif, met verse pasta, zeewind en een betoverende setting? Maak kennis met Vernazza!
· Redactie
Slapen tussen de ijsberen
De Tundra Lodge in het noorden van de Canadese provincie Manitoba ziet er van binnen niet bijzonder uit. De lounge heeft een grauw grijs tapijt, groene banken en de stoelen lijken afkomstig van een lokaal vliegveld. Maar anders dan bij de meeste hotels, gaat het hier vooral om wat er aan de buitenkant te zien is.
· Redactie
WIN: Een unieke design wereldkaart voor aan je muur
Van World Home Art mogen wij een unieke geoMundi wereldkaart ter waarde van t.w.v. € 676 weggeven! Deze design wereldkaart is gemaakt van staal en is 200 cm bij 100 cm. Een echte eye-catcher voor in je woonkamer!
· Redactie
De meest spectaculaire loopbruggen ter wereld
Vroeger werden loopbruggen simpelweg gebouwd om een doorgang te bieden in uitdagende gebieden, maar steeds vaker worden deze ontworpen met sensatiezoekers in het achterhoofd. Zoals bijvoorbeeld de onlangs geopende Peak Walk in Zwitserland, 's werelds eerste piek-tot-piek hangbug. Deze en andere zie je in dit lijstje van meest spectaculaire loopbruggen ter wereld.
· Redactie
VIDEO: Dubai en Indonesië
Wie naar Azië vliegt met Emirates kan een stopover in Dubai maken en zo twee landen met elkaar combineren tijdens één reis. Joshua Morin deed dat voor zijn video 'Go'.
· Redactie
De sneeuw apen van Jigokudani, Japan
In de buurt van de Japanse stad Nagano ligt in een vallei aan de Yokoyu rivier het apenpark Jigokudani, waar Japanse makaken graag een warm bad nemen.
· Redactie
4 Seizoenen in één foto
De Noorse fotograaf Eirik Solheim legde in één afbeelding vier seizoenen vast, bestaande uit foto's van een heel jaar.
· Redactie
Garden Bridge, voorstel voor een loopbrug park over de Theems
Londen heeft plannen voor het bouwen van een loopbrug over de Theems rivier, met daarop een park. Nu de bouwvergunning is goedgekeurd komt de aanleg ervan weer een stap dichterbij.
· Redactie
FOX reizen pepernotenactie: € 75,- korting per persoon
Sinterklaas is in het land en dat wordt bij FOX Vakanties op een hele mooie manier gevierd. Onder de noemer "Pepernotenactie" krijg je bij FOX namelijk maarliefst 75,- euro korting per persoon als je op donderdag 04 of vrijdag 05 december 2014 je reis boekt!
· Redactie
FOTOSERIE: Adembenemende beelden van de aarde vanuit de ruimte
Van een Middeleeuws paleis in Syrië tot een gigantische rubberen badeend drijvend in Hong Kong, in deze serie de beste beelden van de aarde vanuit de ruimte.
· Redactie
Winter in het Riisitunturi National Park (Finland)
In het zuidelijke deel van Fins Lapland, in de buurt van Posio, ligt het Riisitunturi National Park dat in de winter verandert in een surrealistisch wit sneeuwlandschap.
· Redactie
7 weetjes over Jamaica
Wie aan Jamaica denkt, denkt al snel aan Bob Marley, Usain Bolt, reggae en Rastafari's. Er zijn echter meer interessante dingen bekend over dit eiland, waar slechts 3 miljoen mensen wonen. Hier 7 weetjes over Jamaica die je waarschijnlijk nog niet wist.
· Redactie
Bijzonder in Gambia: Wide Open Walls
Indrukwekkende muurschilderingen middenin een aantal Gambiaanse dorpjes. Dat is het Wide Open Walls project. Een schitterend street art schouwspel en een aanrader voor als je wat meer dan alleen strand wilt zien in Gambia.

Archief