Home
Blog
Februari 2015

Reisinspiratie

33 blogs geschreven in februari 2015
· Redactie
Futuristische en fantasievolle ontwerpvoorstellen voor een voetgangersbrug in Londen
Momenteel is er een ontwerpwedstrijd gaande voor een geplande voetgangers- en fietsbrug die de Theems rivier in Londen moet gaan overspannen.
· Redactie
De top 10 stranden in Amerika
Bij een reis naar Amerika denk je al snel aan een bezoek aan New York of de prachtige nationale parken in het westen, maar met een kustlijn van bijna 20.000 kilometer heeft Amerika voor strandliefhebbers ook heel wat te bieden. Wat de beste stranden in Amerika zijn heeft beoordelingswebsite TripAdvisor op een rij gezet, op basis van miljoenen beoordelingen van zijn gebruikers. Je leest hier op welke stranden in Amerika je het beste je handdoek neer kunt leggen.
· Redactie
FOTOSERIE: 24 redenen om naar Noorwegen te gaan
Van prachtige bossen en diepe fjorden tot met sneeuw bedekte bergen en koude, arctische toendra, Noorwegen heeft alles voor outdoor liefhebbers. In deze fotoserie 24 redenen om naar Noorwegen te gaan.
· Redactie
Betoverend: De Melissani grot in Griekenland
Op het Griekse eiland Kefalonia vind je een betoverende grot bij een ondergronds meer: de Melissani grot.
· Redactie
Grenada, mooiste plek in de Cariben?
Het schiet nog niet echt op met warmer weer, en de behoefte aan een vakantie naar de zon wordt bij ons steeds groter. Een tripje naar de Cariben lijkt ons wel wat. Barbados, de Bahama's of wat dacht je van Grenada, misschien wel de mooiste bestemming in de Cariben.
· Redactie
Nieuwe Colombia rondreis van Djoser
Reisorganisatie Djoser heeft een nieuwe rondreis naar Colombia toegevoegd aan het reisaanbod. Een 21-daagse reis vol hoogtepunten.
· Laurens Taekema
Indonesië volgens reisblogger Jenny
In de serie "Reisbloggers over..." vertellen Nederlandse travelbloggers over hun belevenissen in een bepaald land. Deze keer aan het woord: Jenny Smit over de ins en outs van Indonesië!
· Redactie
VIDEO: Belachelijk vette time-lapse van Dubai
Met zijn video "Dubai Flow Motion" heeft time-lapse fotograaf Rob Whitworth het idee van time-lapse video's naar een ander niveau gebracht. Deze moet je even zien!
· Redactie
De Mont Saint-Michel in Normandië
Het is een klein, rotsachtig schiereiland in Normandië en spreekt enorm tot de verbeelding: de Mont Saint-Michel.
· Redactie
's Werelds beste stranden voor 2015
Ieder jaar stelt beoordelingswebsite TripAdvisor een lijst samen van de beste stranden op basis van miljoenen beoordelingen van zijn gebruikers. Bekijk hier de top 10 winnaars in de categorie 'beste stranden wereldwijd'.
· Redactie
De Sawadee informatiedag
Komende zondag (1 maart) wordt de Sawadee informatiedag gehouden in Utrecht. Hier krijg je tips, inspiratie en informatie van enthousiaste reisexperts van Sawadee.
· Redactie
Tempel van alle Religies in Rusland
In Rusland staat een bijzondere tempel die de religieuze architectuur van de grote religies van de wereld vertegenwoordigd: De Tempel van alle Religies.
· Redactie
Leer het lokale leven in Peru van dichtbij kennen
De oude Inca-tempels, met Machu Picchu als onbetwist hoogtepunt. De historische stad Cusco. De ruige Andes en de stomende Amazone. Vulkanen, het meer van Titicaca en een kleurrijke cultuur. Peru is een reisbestemming met een eindeloze lijst highlights.
· Redactie
Parkeren bij vliegvelden makkelijker dankzij Parkos
Het aanbod van parkeeraanbieders bij vliegvelden is afgelopen jaren flink gegroeid. ​Dit maakt het vinden van een geschikte parkeerplaats voor de consument er niet makkelijk op​. Parkos.com helpt hierbij door een vergelijking van de parkeeraanbieders te geven en het makkelijk te maken de parkeerplekken te boeken.
· Redactie
De wereldkaart zoals we die kennen is vervormd - Zó ziet de wereld er écht uit
Wij vinden de wereld prachtig en kijken altijd graag naar een kaart hiervan. Maar wat blijkt? De wereldkaart zoals we die kennen is in werkelijkheid vervormd en uit verhouding.
· Redactie
De 14 hoogst gelegen hotels ter wereld
Sommige uitzichten zijn zo mooi dat we ze 'adembenemend' noemen. Anderen nemen simpelweg echt je adem weg doordat je moet happen naar lucht, omdat je zo ontzettend hoog zit. Hier een opsomming van de 14 hoogst gelegen hotels ter wereld, die een beetje van beide zijn.
· Redactie
WIN: Een Arke Reischeque t.w.v. € 450
Van Arke mogen wij een Reischeque ter waarde van € 450 weggeven! De Reischeque is helemaal vrij te besteden. Bijvoorbeeld voor een stedentrip, zonvakantie of losse vliegtickets. Doe mee!
· Redactie
VIDEO: Cambodja vanuit de lucht
Tijdens het schieten van een documentaire in Cambodja maakte filmmaker Roberto Serrini prachtige luchtbeelden met behulp van een DJI Phantom drone en een GoPro camera.
· Redactie
De Benagil zeegrot in de Portugese Algarve
Het water is er blauwer dan blauw en je vind er een van 's werelds mooiste grotten: het Portugeese plaatsje Benagil.

Archief