Home
Blog
November 2015

Reisinspiratie

20 blogs geschreven in november 2015
· Suzanne van Duijn
15 typische reacties als je vertelt dat je wéér op reis gaat
Jij bent een reiziger. Wanneer je in Nederland bent kun je niet wachten om je tas in te pakken voor je volgende avontuur. Logisch! De reacties op jouw reislust lopen echter nogal uiteen en zijn niet altijd even positief. Wij geven je 15 van die typerende reacties op jouw reisplannen. Je herkent ze vast!
· Redactie
Dit Namibië filmpje is onbeschrijflijk mooi
Namibië wat ben je ongelooflijk mooi! Dit filmpje laat dit schitterende land in zuidelijk Afrika op fenomenale wijze zien. Van de Kalahari woestijn tot het uitbundige wild in Etosha National Park. Fantastisch!
· Alfons Taekema
Verrassend Italië: Volop actie in de wijnstreek Piemonte
Piemonte is een relatief onontdekt stukje Italië vergeleken met andere Italiaanse regio’s. Toch wordt het, samen met Toscane, beschouwd als de beste wijnstreek van Italië. En nog mooier: je kunt hier geweldig diverse outdoor activiteiten doen! Rondreis.nl ging op onderzoek uit.
· Redactie
Avontuurlijke USA motor roadtrip gefilmd vanaf helm door Nederlander
"Head out on the highway, Looking for adventure!". Met je motor het roadtrip avontuur aangaan in Amerika, dat geeft toch een enorm gevoel van vrijheid? Nou, dát gevoel straalt dit filmpje 100% uit!
· Redactie
Djoser reizigersinformatiedagen 2016
Reisorganisatie Djoser organiseert in 2016 weer haar jaarlijkse reizigersinformatiedagen. Ideaal om inspiratie en informatie op te doen voor jouw rondreis plannen in 2016! En natuurlijk kom je alles te weten over de Djoser reizen.
· Suzanne van Duijn
17 dingen die je leert als je voor het eerst in Zuidoost-Azië gaat rondreizen
Zuidoost-Azië is zoveel meer dan chaotische steden, bountystranden, fullmoonparties, en rijst. Maak jij voor het eerst een reis door dit backpack-walhalla? Dan ga je een héle leerzame tijd tegemoet. Deze 17 leermomentjes zul je sowieso hebben!
· Redactie
TEST: Hoe goed ken jij de Verenigde Staten?
Tijd voor een leuke test cq. quiz: Hoe goed ken jij de Verenigde Staten? Test je geografische kennis en laat even weten wat je score was hè?
· Redactie
Dades Reizen: Een kijkje achter de schermen
Dades Reizen is een kleinschalige reisorganisatie die zich met recht een échte Marokko-specialist mag noemen. Oprichtster en eigenaar Astrid Emmers vertelt ons in deze editie van "Een kijkje achter de schermen" alles over hoe Dades haar reizigers het authentieke Marokko laten zien.
· Suzanne van Duijn
De 12 mooiste nationale parken van Amerika
Vergeet New York, move over LA! De VS bezoek jij de volgende keer voor de prachtige natuur. Rondreis.nl zet de mooiste nationale parken van Amerika voor je op een rij. Wat een fantastische plekken!
· Redactie
Deze beelden van een vlucht boven Monument Valley zijn te gek
Wat krijg je als je (stunt)vliegers over Monument Valley, één van de meest kenmerkende en schitterende gebieden van Amerika, laat vliegen? Precies: geweldige beelden!
· Redactie
Sawadee informatiedagen: Waarheen reizen in 2016?
Sawadee reizen organiseert de komende maanden een aantal informatiedagen om je te helpen bij dé vraag: Waar (en hoe!) ga jij in 2016 op reis?
· Michelle
De 11 mooiste eilanden van Thailand
De eilanden van Thailand, de één nóg mooier dan de ander, maar welke moet je kiezen? Je leest het hier. Wat een paradijsjes!
· Redactie
Deze spelende baby-koala uit Australië is té lief (video)
Dit belachelijk schattige baby-koala'tje heet Imogen. Ze wordt verzorgd door het Symbio Wildlife Park in Australië en is op dit filmpje 10 maanden oud. Cute!
· Redactie
Better Places: Een kijkje achter de schermen
In deze nieuwe "Een kijkje achter de schermen" zijn we op bezoek bij reisorganisatie Better Places. Oprichtster Saskia Griep vertelt ons hoe Better Places haar reizigers met behulp van lokale reisexperts een unieke ervaring geeft.
· Redactie
Absurd: Halsbrekende toeren van fietsende postbezorgers in New York
De beelden van deze "bike messengers" in New York zijn krankzinnig! Ze lijken echt alles te doen om de pakketjes en brieven zo snel mogelijk van punt A naar punt B te krijgen.
· Suzanne van Duijn
Nador in Marokko: Dé toekomstige luxebestemming van Noord-Afrika?
Nu is Nador nog een authentiek Berber-stadje waar alleen Marokkanen komen, maar straks kun je er een luxe villa van een rijke sheik huren! Rondreis.nl ging naar Nador om een stad te zien die over een paar jaar niet meer wordt herkend.
· Hannah Ellens
5x De mooiste zonsondergangen in Thailand
Thailand blijft voor ons op werkelijk alle vlakken een fantastisch rondreis land. Want óók in de categorie "prachtige zonsondergangen" scoort Thailand een 10. Bekijk hier de top-5 plekjes voor een Thaise sundowner!
· Redactie
Geweldig: Deze super glijbaan in Amerika is alleen voor durfals
Thrillseekers opgelet: De "super slide" van dit buitenzwembad in de Amerikaanse staat Texas is er één om op je bucketlist te zetten. Kijk maar naar de beelden van dit gave feelgood-filmpje!
· Redactie
Dit Yosemite National Park filmpje is fantastisch mooi
Yosemite National Park is één van de mooiste natuurgebieden van Amerika. En natuurlijk kun je er prachtige foto's en filmpjes maken, maar in deze waanzinnige video zie je Yosemite wel écht op zijn aller- allermooist!

Archief