Home
Blog
April 2017

Reisinspiratie

18 blogs geschreven in april 2017
· Suzanne van Duijn
Dit filmpje van de paradijselijke Filipijnen wil je écht zien
Zon, zee, strand, allermooiste plekjes in de paradijselijke Filipijnen én leuke dingen die je met een GoPro kunt doen. Je ziet het in deze fijne video!
· Suzanne van Duijn
De Ultieme Roadtrip Utah: Route & Tips
Van bizarre rotspartijen tot gave wintersport: neem deze tips ter harte en trek eropuit in amazing Utah.
· Redactie
Waarom je je reis naar Cuba beter van tevoren kunt regelen
Oude Amerikaanse auto’s, koloniale stadjes, vervallen straten, cowboys te paard…Reizen in Cuba is een stap terug in de tijd zetten.
· Suzanne van Duijn
Dit filmpje van Tanzania is echt waanzinnig mooi
Tanzania is vooral bekend vanwege vulkanisch massief Kilimanjaro, maar heeft nog zoveel méér te bieden. Duik met deze video mee in dit veelzijdig stukje Afrika.
· Suzanne van Duijn
Rise up and travel: heerlijk filmpje voor je dagelijkse dosis reisinspiratie
Vlieg jij alleen in je dromen de wereld over? Word wakker en maak het waar. Na deze video boek je direct een ticket!
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Sri Lanka: top 15 bezienswaardigheden
Waar Thailand en Indonesië de afgelopen jaren de show stalen, is het nu de beurt aan Sri Lanka. Na een roerig verleden, is Sri Lanka nu weer helemaal hot & happening. Dit zijn de 15 mooiste bezienswaardigheden van Sri Lanka!
· Redactie
Vijf reistips voor Nepal
Ben je gek op de natuur, maar heb je ook interesse in culture highlights? Dan is Nepal een ideale reisbestemming! En  voor een prachtige Nepal reis hebben wij 5 goede tips voor je.
· Suzanne van Duijn
Door dit filmpje van Yosemite wil je meteen naar Amerika!
Ben je een liefhebber van natuur en fotograferen? Haal dan je hart op in Amerika's fotogenieke Yosemite Nationaal Park. Ook op film doet het park het goed!
· Suzanne van Duijn
12x reistips voor wie een lange rondreis gaat maken
Droom jij ook van het maken van een lange reis? Pak die backpack (of rolkoffer) en stel het niet langer uit! Met deze twaalf tips ga je goed voorbereid op pad. 
· Suzanne van Duijn
Dit super gave filmpje over Zuid-Afrika móet je gezien hebben
Sit back, relax en enjoy Zuid-Afrika! Alhoewel, relax? Het relaxte muziekje doet anders vermoeden, maar bij het zien van dit filmpje gaat de adrenaline meteen door je lichaam stromen.
· Suzanne van Duijn
10 Redenen om met de trein door Europa te reizen
Twijfel jij of je Europa kunt ontdekken met de trein? Wij geven je 10 redenen waarom je met de trein door Europa zou moeten reizen.
· Suzanne van Duijn
Klassieker in Azië: reizen langs de Zijderoute
Je hebt er vast wel eens van gehoord: de Zijderoute. Maar wat is de Zijderoute nu eigenlijk? En - het allerbelangrijkste - waarom moet-ie op je bucketlist?
· Suzanne van Duijn
Epische roadtrip door de USA: gave video!
Eén man, één auto, één telefoon, één videocamera, één maand cruisen door tien staten en dan deze verbluffend mooie beelden vastleggen. Dit moet je zien!
· Suzanne van Duijn
Must-see: heerlijk filmpje van Sri Lanka
Verwonder je over het nog relatief onontdekte maar oh zo prachtige Sri Lanka met deze supermooie reisvideo!
· Suzanne van Duijn
Djoser update: nieuwe reizen, Open Huis en actiecode
Ontdek Djoser’s nieuwste reizen, help kinderen in Myanmar en kom 15 april naar het Open Huis. En boek je in april dan krijg je met de actiecode extra korting!
· Suzanne van Duijn
De 15 mooiste plekken in Namibië
Zuid-Afrika, eat your heart out. Voor een onvergetelijk avontuur in de Afrikaanse wildernis kiezen steeds meer mensen voor Namibië.
· Redactie
Duurzaam reizen: wat levert het jou als reiziger op?
Duurzaam reizen bekent dat je tijdens je reis zoveel mogelijk rekening houdt met het milieu, de natuur, de dieren en de lokale bevolking. Je denkt na over de keuzes die je maakt en kiest de opties die zo min mogelijk schade veroorzaken. Deze praktische tips voor verantwoord reizen zijn niet alleen goed voor je bestemming, maar leveren jou ook nog eens een mooiere reis op.
· Suzanne van Duijn
Zó vet is Portland en omgeving
Oregon’s grootste stad Portland is hip en happening (en niet alleen door "Wie is de mol?"). Lees hier wat je zeker beleefd moet hebben in deze vooruitstrevende Amerikaanse stad.

Archief