Home
Blog
Juli 2017

Reisinspiratie

13 blogs geschreven in juli 2017
· Suzanne van Duijn
7x Absolute must-see plekken bij een rondreis door Zimbabwe
Zimbabwe verrast je. Deze zeven verbluffend mooie locaties wil je sowieso zien!
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Panama: Top 15 bezienswaardigheden
Panama is als vakantieland wellicht niet zo bekend als buurlanden Costa Rica en Colombia, maar oh-oh-oh wat is dit land ongelofelijk verrassend. Hoogste tijd om toch eens naar Panama af te reizen.
· Suzanne van Duijn
Top 25 dingen om te doen op Bali
Alleen al de gedachte aan Bali doet het hart van menig reiziger sneller kloppen. Een prachtig eiland met zon, zee en strand. Maar Bali heeft zo veel meer te bieden dan dat!
· Suzanne van Duijn
5x minder bekende steden in Amerika die je tóch moet zien
The Big Apple, Miami en San Fran, eat your heart out. Deze vijf onterecht minder befaamde plekken in de VS wil je eveneens beslist bezoeken.
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Griekenland: Top 25 bezienswaardigheden
Op zoek naar de beste plekjes in Griekenland? Wij zetten er maar liefst 25 voor je op een rij.
· Suzanne van Duijn
Top 10 dingen om te doen in Kaapstad
Tijdens je bezoek aan Zuid-Afrika is Kaapstad een must. Een veelzijdige stad met een bonte mix van natuur, cultuur en avontuur waar je altijd ogen én tijd te kort komt.
· Suzanne van Duijn
De 20 mooiste plekken in Portugal
Wij zijn fan van Portugal! Omdat het land groot en veelzijdig is, heeft het een heleboel mooie plekken die klaarliggen om te ontdekken. Wij vertellen je graag welke dit zijn!
· Suzanne van Duijn
7x Dingen die je in Chiang Mai écht moet doen
Chiang Mai is de grootste stad van Noord-Thailand, maar door de relaxte sfeer voelt het eigenlijk niet aan als stad. Er is ontzettend veel te beleven en veel reizigers blijven langer hangen dan gepland. En geef ze eens ongelijk met zoveel must-do's!
· Suzanne van Duijn
Must-see in Namibië: Spitzkoppe
Ongerepte natuur, indrukwekkende cultuur en veel wildlife maken Afrika tot een geliefd vakantieland. Ook Namibië is een populaire bestemming en de beste manier om het land te ontdekken is met een self-drive. En dan mag je Spitzkoppe niet missen! 
· Suzanne van Duijn
Addo Elephant Park: Aanrader in Zuid-Afrika
Zuid-Afrika is een waanzinnig populair vakantieland en niet zonder reden. Prachtige diverse natuur, indrukwekkende cultuur en het is dé plek om wildlife te spotten tijdens een safari, bijvoorbeeld in Addo Elephant Park.
· Suzanne van Duijn
De ultieme roadtrip USA op basis van algoritmes
In de Verenigde Staten ga je geheel gebaseerd op algoritme ‘off the beaten track’ met deze rondreis langs 48 staten en 50 beroemde hotspots.
· Suzanne van Duijn
Cuc Phuong: Supermooi natuurgebied in Vietnam
Voor echte natuurliefhebbers is Vietnam een walhalla. Schitterende uitgestrekte natuur, prachtige rijstvelden en berglandschappen. Plus een indrukwekkende geschiedenis en cultuur! En uiteraard de overheerlijke Vietnamese cuisine niet te vergeten. Maar Cuc Phuong zal iedereen bevallen!
· Suzanne van Duijn
Live your dream: Te gek filmpje van 6 maanden reizen in Azië
Azië is hot! Niet alleen de verrukkelijk gekruide maaltijden, ook de ongekende variatie aan tempels, boeddha’s, parelwitte stranden, flora en fauna, maken dit werelddeel tot een lust voor al je zintuigen. Kijk dit geweldige stop-motion filmpje en waan je (weer) even in Azië!

Archief