Home
Blog
Mei 2017

Reisinspiratie

19 blogs geschreven in mei 2017
· Redactie
Medellín in Colombia: Tips en bezienswaardigheden
Ben je van plan om een reis door Colombia te maken? Zet Medellín dan op je lijstje! Deze stad van de "Eeuwige lente" ligt mooi tussen de bergen en heeft vele gave bezienswaardigheden. Kijk maar!
· Suzanne van Duijn
Verborgen parel: het Ningaloo Reef in West-Australië
Een reis langs de westkust van Australie brengt je langs de mooiste nationale parken, watervallen, veel rood zand, kangoeroes en mooie stranden. En ook onderwater kijk je je ogen uit in het Ningaloo Reef.
· Suzanne van Duijn
Zó heb je Cambodja nog nooit gezien: indrukwekkend & adembenemend filmpje
Tijdens je rondreis door Zuidoost-Azië kom je gegarandeerd ook in Cambodja. Al is het maar voor dé ultieme hotspot: de tempels van Angkor Wat. Maar oh-oh-oh wat heeft Cambodja nog meer moois te bieden. Kijk mee!
· Suzanne van Duijn
Op droomreis naar Hawaï: De mooiste plekken en absolute must-do's
Hawaï kan vanwege zijn schoonheid en vele bezienswaardigheden overweldigend zijn. Wij vertellen je wat je echt moet zien en doen om je vakantie compleet te maken.
· Suzanne van Duijn
Met een camper rondreizen door Canada: Route & Tips
Canada met de camper ontdekken? Wij zeggen doen en wel om de volgende redenen. Zelf rondreizen door Canada is fantastisch en niet moeilijk!
· Suzanne van Duijn
Must-see: waanzinnige timelapses van Zuidoost-Azië
Wow, zo’n beetje al het moois van Zuidoost-Azië in een onwaarschijnlijk gaaf filmpje van tien minuten.
· Redactie
Dingen die je gedaan MOET hebben in Colombia
Welke activiteiten en bezienswaardigheden mag je niet missen in Colombia? Wij vertellen het je in dit blog!
· Suzanne van Duijn
Dit filmpje van het charmante Hoi An móet je zien!
Wie Vietnam zegt, zegt Ho Chi Minh City en Hanoi, dé grote steden die niet mogen ontbreken op je reis. Maar wat dacht je van het meer relaxte en sfeervolle Hoi An? Wij zijn verkocht!
· Suzanne van Duijn
De 20 mooiste plekken in Nieuw-Zeeland
Dé ultieme bestemming voor natuur- én avontuurliefhebbers. Nieuw-Zealand has got it all! Dit zijn de 20 mooiste plekken.
· Suzanne van Duijn
One to watch: heerlijk filmpje van Amazing Thailand
Thailand staat bekend als land van de glimlach en inderdaad, als wij aan Thailand denken, kunnen we alleen maar glimlachen. Na het kijken van deze video heb je sowieso een instant smile en heeft Thailand een plekje in je hart veroverd.
· Suzanne van Duijn
5x De mooiste bezienswaardigheden op Borneo
Borneo is het derde grootste eiland ter wereld en behoort tot drie landen: Maleisië, Indonesië en Brunei. Op zo’n groot eiland is natuurlijk veel meer te zien maar dit zijn dé vijf highlights van Borneo.
· Suzanne van Duijn
Zanzibar vanuit de lucht: bijna nóg mooier!
Azuurblauwe zee, groene natuur en warme momenten met locals komen samen op het betoverende Zanzibar. Bekijk het eiland van boven in deze prachtige video!
· Suzanne van Duijn
Twee maanden backpacken in Australië: Route + Tips
Backpacken in Australië wordt steeds populairder. Dit verre land 'down under' heeft genoeg te bieden om een paar maanden of zelfs een jaar doorheen te reizen. Wil jij weten wat de pefecte route is en wat je allemaal moet regelen? No worries mate! Je leest het hier!
· Suzanne van Duijn
Must-see: Een episch filmpje van het magische Bali
Op de bucket list van menig reisliefhebber en niet zonder reden: Bali is een prachtig eiland en heeft al jarenlang een waanzinnig sterke aantrekkingskracht op diverse soorten reizigers. Kijk en geniet mee!
· Suzanne van Duijn
De 8 mooiste eilanden van de Filipijnen
De Filipijnen staat garant voor paradijselijke mooie bounty-stranden. Met meer dan 7.000 eilanden is er altijd wel eentje waar jij op slag verliefd op wordt. Na de Filipijnen? Nooit meer naar huis!
· Suzanne van Duijn
20x Absolute must-do's bij je eerste wereldreis
Ga je voor de eerste keer een wereldreis maken? Vergeet dan zeker niet om deze 20 dingen te doen en te onthouden.
· Suzanne van Duijn
5x Must-do’s in Queenstown Nieuw-Zeeland
Queenstown ligt op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en staat ook wel bekend als de ‘Adventure capital of the world’. Ondanks dat Queenstown maar een klein stadje is, is er enorm veel te doen. Dit zijn de vijf must do’s in Queenstown!
· Suzanne van Duijn
Wow Namibia, we just fell in love with you!
Zuid-Afrika is onwaarschijnlijk mooi en ook Tanzania trekt al jaren vele toeristen. Maar voor een onvergetelijk mooi stukje Afrikaanse wildernis gaan wij ook met alle liefde naar Namibië.
· Suzanne van Duijn
Must-do: Kings Canyon in Australië's Red Center
Centraal-Australië betekent veel rood zand, lange afstanden, grote leegtes, woestijn en natuurlijk dé bekende grote rode rots, Uluru (Ayers Rock). Maar je vindt in dit gebied ook de indrukwekkende Kings Canyon, een absolute must-do!

Archief