Home
Blog
Laurens Taekema

Reisinspiratie

119 artikelen door Laurens Taekema
· Laurens Taekema
Extreme drukte in tropisch zwembad in Japan
Dus je denkt dat de stranden in Nederland vol zitten met dit mooie zomerweer? Dan moet je onderstaande video eens bekijken! Deze menselijke golven zijn gefilmd in de Crazy indoor pool in Tokyo, Japan. Gezellig!
· Laurens Taekema
Vakantie goed voor seks
Tijdens de vakantie hebben veel koppels meer zin in seks, dat blijkt uit diverse onderzoeken, zoals van vakantiesites. Ergens is dat allemaal ook heel erg logisch, want tijdens een vakantie heb je (als het goed is) minder last van stress en zit je vaker romantisch met zijn tweeën van een diner of een mooie zonsondergang te genieten.
· Laurens Taekema
Vaar mee op een Antarctica Expeditie (video)
Voor vele wereldreizigers staat het maken van een expeditie naar Antarctica op het lijstje met droomreizen. Het enige vervelende hieraan is alleen dat het zo gigantisch duur is om dit te doen. Dat het toch de moeite en het geld waard is blijkt wel uit onderstaand filmpje!
· Laurens Taekema
Hong Kong is de beste stad ter wereld om te wonen
Hong Kong is in een onderzoek door de Economist Intelligence Unit (EIU) uitgeroepen tot de beste stad om te wonen. In het onderzoek is uitgegaan van de gebruikelijke "leefbaarheid" in een stad, maar er zijn enkele extra factoren meegenomen, waaronder de luchtvervuiling en de aanwezigheid van groen in de stad.
· Laurens Taekema
Meest gelukkige land in de wereld
De New Economics Foundation (NEF) heeft bekend gemaakt met hun "Happy Planet Index" welk land de gelukkigste inwoners heeft. Als je deze landen top-10 bekijkt dan valt op dat deze verschilt van vele andere traditionele rankings.

Archief