Home
Blog
Suzanne van Duijn
Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn (a.k.a. SuusjeQ) is freelance reisblogger voor Rondreis.nl. Met haar 29 jaar heeft ze al aardig wat van de wereld gezien. Suzanne reisde al naar meer dan 40 landen in vijf continenten. Zuidoost-Azië blijft favoriet. Hoog op de bucketlist staan Southwest USA, Japan, Zuid(elijk)-Afrika en eilanden in de Pacific. Genoeg ervaring voor inspirerende artikelen dus! Op haar eigen blog Artikel255.nl vertelt ze hoe je een reisverslaving met een carrière kunt combineren.

Reisinspiratie

583 artikelen door Suzanne van Duijn
· Suzanne van Duijn
Rondreis Vietnam, Laos, Cambodja: Route voor 4 weken
Zuidoost-Azië heeft zoveel te bieden dat je er makkelijk een aantal maanden kan rondreizen. Maar heb je niet zoveel tijd, dan is deze rondreis door Vietnam, Laos en Cambodja een mooie oplossing. Zo zie je in vier weken van alles wat!
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 25 mooiste duikplekken ter wereld
Meer dan 70 procent van de wereld bestaat uit water. Dat betekent dat er dus nog een hele wereld te ontdekken is daar onder water! Het is bijna niet te doen om een keuze te maken uit al die mooie duikspots. Wij selecteerden de 25 mooiste duikplekken ter wereld.
· Suzanne van Duijn
Is Colombia een veilig land om te reizen?
Als je de media moet geloven, is Colombia niet bepaald een land waar je ontspannen met je backpack of rolkoffer over straat loopt. Maar is dit beeld wel terecht?
· Suzanne van Duijn
De beste reistijd voor een rondreis door Vietnam
Vietnam ligt in Zuidoost-Azië en heeft een tropisch klimaat. Toch is het niet altijd mooi weer om rond te reizen. Hier lees wat de beste reistijd is voor een rondreis door Vietnam.
· Suzanne van Duijn
De top 10 mooiste steden van Mexico
Van sombrero-shoppen tot Maya-magie! Mexico is groots en zijn steden divers. Welke van deze tien gave oorden heb jij al afgevinkt?
· Suzanne van Duijn
Wat te doen in Singapore? Top 15 bezienswaardigheden
Singapore is het kleinste land van Zuidoost Azië en ligt ten zuiden van Maleisië. Maar ondanks dat het een klein landje is, is het wel een echte wereldstad. Er is dus ook genoeg te doen tijdens een bezoekje aan Singapore.
· Suzanne van Duijn
Dit is de beste reistijd voor een rondreis in Zuid-Afrika
In Zuid-Afrika vind je misschien wel dé beste combi van natuur, cultuur en indrukwekkende steden. Een land waar je op slag verliefd op wordt. Én de ideale bestemming om op eigen houtje de allermooiste plekjes te ontdekken. Maar wat is nou de beste tijd voor een rondreis door Zuid-Afrika?
· Suzanne van Duijn
8x Absolute must-see plekken in Havana, Cuba
In de Cubaanse metropool waar oldtimers en oude Nederlandse bussen voorbij toeteren, zijn dit acht hotspots die je met eigen ogen wilt zien. Welkom in Havana!
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 5 mooiste stranden van Myanmar
Myanmar wordt steeds populairder bij toeristen maar is nog lang niet zo toeristisch als bijvoorbeeld buurland Thailand. De stranden in Myanmar zijn dan ook niet volgebouwd en heerlijke rustige paradijsjes.
· Suzanne van Duijn
Rondreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoria Falls: machtige must-do!
Terwijl hordes toeristen massaal naar Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika afreizen, tippen wij een unieke rondreis door Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en de onwaarschijnlijk mooie Victoria-watervallen. Na deze kennismaking met zuidelijk Afrika wil je misschien wel nooit meer iets anders.
· Suzanne van Duijn
12x Tips voor wie gaat reizen in Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland is een fantastisch vakantieland voor wie houdt van natuur. Je vindt hier blauwe meren, besneeuwde bergen, vulkanen, maar ook paradijselijke stranden. Het ideale land dus voor een mooie rondreis.
· Suzanne van Duijn
De Verboden Stad: Must-see in Peking
Besluit je naar China af te reizen, dan zijn Shanghai, Hong Kong en de Chinese Muur populaire bestemmingen. Maar een misschien wel net zo indrukwekkende bezienswaardigheid is de Verboden Stad in Peking, het tegenwoordige Beijing.
· Suzanne van Duijn
De beste reistijd voor een reis naar IJsland
Er zijn maar weinig landen waar je zoveel verschillende landschappen vindt als in IJsland. Niet voor niets dus dat IJsland steeds populairder wordt als vakantiebestemming. Maar wat is nou de beste reistijd?
· Suzanne van Duijn
Duiken op Bali: dit zijn de mooiste plekken
Bali is een echt paradijs voor duikers. Hou je van duiken in scheepswrakken, van het zien van extreem veel mooi koraal of ga je juist voor het spotten van grote vissen en schildpadden? Bali heeft het allemaal!
· Suzanne van Duijn
El Yunque: imposante bezienswaardigheid in Cuba
El Yunque is de tafelberg van Latijns-Amerika die je niet alleen gezien, maar ook ervaren wilt hebben! Vanaf het authentieke Baracoa, in de zuidoostelijke hoek van Cuba, heb je prachtig zicht op de indrukwekkende rotsformatie van kalksteen die 575 meter boven de tropische regio prijkt.
· Suzanne van Duijn
6x Redenen waarom Arequipa in Peru zó'n mooi stadje is
Arequipa is groots en pittoresk tegelijk. De volgende zes hotspots maken dat je deze stad gegarandeerd wilt bezoeken als je naar Peru gaat.
· Suzanne van Duijn
Koh Mak: een superchill eilandje in Thailand
Er zijn zoveel ‘Koh’s’ (eilanden) in Thailand dat het soms lastig kiezen is. Wil jij naar een klein en chill eilandje waar toch alles zit wat je nodig hebt? Zoek niet verder en ga voor Koh Mak.
· Suzanne van Duijn
7x Heel goedkope stedentrips in Europa
Wil je even lekker een weekendje weg maar niet teveel geld kwijt zijn? Gelukkig zijn er in Europa genoeg steden waar je ter plekke weinig uit hoeft te geven. En met al die goedkope vluchten van tegenwoordig hoeft ook de reis zelf niet veel te kosten.
· Suzanne van Duijn
De beste reistijd voor een rondreis in Namibië
Keer op keer blijven we het zeggen: Namibië is werkelijk een top bestemming voor een prachtige rondreis. Wij vertellen je wat de beste tijd is voor een roadtrip door Namibië.

Archief