Home
Blog
Argentinië blogs

Reisinspiratie

37 blogs over Rondreizen in Argentinië
· Suzanne van Duijn
De ruwe pracht van Patagonië in beeld
Door deze waanzinnige timelapses krijg je direct kriebels in je buik om ook naar Patagonië af te reizen!
· Suzanne van Duijn
De 5 mooiste steden van Argentinië
Buenos Aires staat op menig bucketlist, maar andere Argentijnse steden ken je eigenlijk niet. Onterecht! Dit zijn vijf must-visit-cities in Argentinië.
· Suzanne van Duijn
Hiken in Argentinië: Dit zijn de top 5 wandeltochten
In het land van de tango zijn dit vijf trekkingen waarvoor je jouw dansschoenen maar wat graag verwisselt voor stevige stappers!
· Suzanne van Duijn
Drie weken reizen in Argentinië: route + tips
Met deze tips gaat de passie van je reis door Argentinië afspatten. Je zou wensen dat je meer dan drie weken te besteden had!
· Suzanne van Duijn
Wat te doen in Buenos Aires? Dit zijn de 15 leukste plekken van de Argentijnse hoofdstad
Met sappige steaks op elke straathoek en sensuele dansmoves overal waar je kijkt, bruist de Argentijnse hoofdstad volop. Dit zijn vijftien all-time-favorites die je in Buenos Aires niet mag missen!
· Suzanne van Duijn
Must see’s in Patagonië: top 8 bezienswaardigheden
Patagonië is vanwege haar onwaarschijnlijk mooie, ruige en ongerepte natuur misschien wel één van de meest ultieme vakantiebestemmingen voor natuur- en outdoorliefhebbers. We geven je acht redenen waarom je deze bestemming vandaag nog wilt toevoegen aan je bucketlist.
· Suzanne van Duijn
De negen mooiste bezienswaardigheden van Argentinië
Het Zuid-Amerikaanse land dat geroemd wordt om de tango biedt ook een groot scala aan natuurschoon. Dit zijn de negen mooiste trekpleisters van Argentinië.
· Suzanne van Duijn
10x De mooiste steden van Zuid-Amerika
In deze top 10 staan een aantal Zuid-Amerikaanse bucketlist-bestemmingen, maar ook een paar verborgen pareltjes die zeker het ontdekken waard zijn!
· Suzanne van Duijn
4x Spectaculaire natuurreizen van Sawadee
Hoe erg we ook houden van een toffe citytrip, een prachtige rondreis door de natuur is echt onvergetelijk. Reisorganisatie Sawadee biedt onder andere deze vier prachtige natuurrreizen aan.
· Suzanne van Duijn
Mooiste plekken Argentinië: 20 top bezienswaardigheden
Bruisend Buenos Aires, de Iguazu Falls of ruig rood landschap vol cactussen en cowboys? Argentinië is veelzijdig! Maar al deze 20 plekken wil je stuk voor stuk zien!
· Redactie
Tipica Reizen - Een kijkje achter de schermen
Een nieuwe "Kijkje achter de schermen" en dit maal is reisorganisatie Tipica Reizen aan de beurt. Aan het woord oprichter Jack Bol die ons vanalles over zijn passie (en bedrijf) vertelt!
· Suzanne van Duijn
19 Reizen die je moet maken vóór je 30 bent
Reizen kan natuurlijk altijd, maar déze klassiekers wil je van je bucketlist af hebben vóór the big 3-0!
· Redactie
VIDEO: De veranderende landschappen van Patagonië
Patagonië is een gebied in Zuid-Amerika dat zich uitstrekt over zowel Chili als Argentinië en staat bekend om zijn mooie landschappen. In deze video zijn de veranderende landschappen van Patagonië op een prachtige manieer in beeld gebracht.
· Redactie
29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld
Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!
· Redactie
Unieke waterval in Argentinië: de Mocona Falls
De Iguazu Falls mogen misschien de meest populaire watervallen in Argentinië zijn, maar de Mocona Falls zijn minstens zo uniek. Deze waterval is maar liefst 3 kilometer land en loopt parallel aan een rivier.
· Redactie
De gekleurde bergen van Hornocal (Argentinië)
In het bergdal van Quebrada de Humahuaca, in de provincie Jujuy, in het noordwesten van Argentinië, vind je fascinerende geologie: de gekleurde bergen van Hornocal.
· Redactie
Pozo de las Animas: enorme sinkholes in Argentinië
Pozo de las Animas zijn twee spectaculaire sinkholes in de Mendoza provincie in Argentinië, in de buurt van het dorpje Los Molles.
· Redactie
VIDEO: Walvis tilt kajakkers op!
Dit is echt een bizarre video! Twee kajakkers voor de kust van Argentinië kregen onlangs de schrik van hun leven toen een walvis onder hun ging zwemmen, en ze optilde met zijn rug.
· Redactie
Cono de Arita in Argentinië
In de omgeving van de zuidelijke grens van Salar de Arizaro in Argentinië, ligt een vreemde vulkanische piramide: Cono de Arita.

Archief

>