Home
Blog
Bolivia blogs

Reisinspiratie

24 blogs over Rondreizen in Bolivia
· Suzanne van Duijn
Van Peru naar Bolivia reizen: hoe doe je dat?
Peru en Bolivia zijn perfect te combineren voor een rondreis. Maar hoe zit het met de grensovergang? Rondreis geeft vijf tips.
· Suzanne van Duijn
Beste reistijd augustus: de bestemmingen voor een reis in augustus
Wil jij in augustus op vakantie? Deze landen hebben dan de beste reistijd!
· Suzanne van Duijn
Rondreis Peru en Bolivia: tips, route én mooiste plekken
Neem deze adviezen ter harte in het gebied waar grappige lama’s en spectaculaire natuur elkaar afwisselen en je gaat een top trip tegemoet in Peru en Bolivia!
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Bolivia: Top 15 bezienswaardigheden
Meng je tussen de bolhoedjes en cocabladeren in het prachtige Bolivia. Deze plaatsen wil je zien!
· Suzanne van Duijn
10x De mooiste steden van Zuid-Amerika
In deze top 10 staan een aantal Zuid-Amerikaanse bucketlist-bestemmingen, maar ook een paar verborgen pareltjes die zeker het ontdekken waard zijn!
· Suzanne van Duijn
Salar de Uyuni: ongelofelijke zoutvlakte in Bolivia
Je kent ze ongetwijfeld: de foto’s van de enorme zoutvlakte in Bolivia. Salar de Uyuni is de op één na grootste zoutvlakte ter wereld én de populairste attractie van Bolivia.
· Suzanne van Duijn
19 Reizen die je moet maken vóór je 30 bent
Reizen kan natuurlijk altijd, maar déze klassiekers wil je van je bucketlist af hebben vóór the big 3-0!
· Redactie
VIDEO: Prachtige timelapse van Salar de Uyuni in Bolivia
Salar de Uyuni is de op een na grootste zoutvlakte van de wereld en in deze video "Reflections from Uyuni" zie je de schoonheid van deze Boliviaanse zoutvlakte.
· Redactie
29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld
Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!
· Redactie
De 5 meest gevaarlijke activiteiten op reis
Reizen staat voor veel reizigers gelijk aan avontuur en als we weg van huis zijn durven we vaak net iets meer dan normaal. Voor de waaghalzen hier 5 van de meest gevaarlijke activiteiten op reis.
· Redactie
4x4 avontuur in Bolivia: Salar de Uyuni
Het door land ingesloten Bolivia heeft reizigers veel te bieden. Van de rijke fauna in het Amazone regenwoud tot tochten in de bergen van de Andes. Een wat minder bekend hoogtepunt is het maken van een 4x4 reis door de Altiplano hoogvlakte in de Boliviaanse woestijn.
· Redactie
Laguna Colorada: De rode lagune van Bolivia
In het zuidwesten van de Altiplano van Bolivia, in het Eduardo Avaroa Andean Fauna Nationale Reserve en dichtbij de grens met Chili, ligt Laguna Colorada, een bijzonder mooie rode lagune.
· Redactie
Vertrekdata van Djoser reizen voor 2015 online
Djoser heeft de vertrekdata voor 2015 voor bijna al haar bestemmingen op de website geplaatst. Je kunt weer kiezen uit een grote hoeveelheid bestemmingen over de hele wereld. Wij zetten er een aantal voor je op een rij.
· Redactie
VIDEO: Zuid-Amerikaanse landschappen
Drie filmmakers uit Duitsland trokken drie maanden met hun camera's en Land Rover door Zuid-Amerika en maakten daar een video van. Het resultaat mag er wezen!
· Redactie
Salar de Uyuni: droomwereld van zout
De grootste toeristische trekpleister van Bolivia is de Salar de Uyuni, een uitgestrekte zoutvlakte in het zuidwesten van het land die aandoet als een buitenaardse droomwereld.
· Redactie
Het magische Titicacameer
Op de grens tussen Bolivia en Peru, meer dan 3800 meter boven de zeespiegel, ligt het magische Titicacameer. Met zijn azuurblauwe water, intense zonsondergangen en eeuwenoude geschiedenis is het een van de meest mystieke, serene plekken op aarde.
· Redactie
De gevaarlijkste weg ter wereld
Wie niet vies is van wat adrenaline, moet eens een roadtripje over de legendarische Boliviaanse Yungasweg maken. Ook wel genoemd: El Camino de la Muerte, oftewel de dodenweg.
· Redactie
De meest bijzondere bestemmingen op aarde
Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren wat de aantrekkingskracht van een bepaalde bestemming betreft, maar sommige plaatsen op aarde zijn zó bijzonder, dat ze niemand onberoerd zullen laten. Als je nog een bestemming voor een reis zoekt, dan vind je hieronder alvast enkele bruikbare tips.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Salar de Uyuni
De Foto van de dag is van de Salar de Uyuni. Dit is een gigantische zoutvlakte in het zuiden van Bolivia. Dit is absoluut één van de hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk, want de vlakte ligt op een hoogte van van 3650 meter!) van dit verder ook erg mooie land.

Archief

>