Home
Blog
Brazilië blogs

Reisinspiratie

42 blogs over Rondreizen in Brazilië
· Suzanne van Duijn
De 5 mooiste steden van Brazilië
Vergeet de hoofdstad Sao Paulo en bezoek deze vijf prachtige steden in Brazilië.
· Suzanne van Duijn
Zien: filmpje van een rondreis Brazilië
Na het kijken van deze video wil je sowieso (terug) naar Brazilie! 
· Suzanne van Duijn
8x de mooiste bezienswaardigheden van Rio de Janeiro
Rio de Janeiro is een stad waar romantische zonsondergangen gecombineerd worden met de hete Braziliaanse samba. Te midden daarvan mag je deze acht hotspots niet missen.
· Suzanne van Duijn
Brazilië tip: Ontdek de ongerepte natuur van Pantanal
Pantanal is het grootste moeras ter wereld en ligt in het hart van Zuid-Amerika. Het grootste stuk ligt in Brazilië maar het loopt door tot in Bolivia en Paraguay. Hier moet je zijn voor ongerepte natuur en wilde dieren!
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste stranden van Brazilië
Van hip, vol reuring tot compleet zen, de stranden van Brazilië got it all! Dit zijn de tien mooiste zandplekjes aan zee als je het ons vraagt.
· Suzanne van Duijn
Must-do bij een rondreis Brazilië: ga de Amazone in!
Als ware Tarzan en Jane door de immense Amazone flaneren en één van de langste rivieren op aarde doorkruisen, mag tijdens een reis door Brazilië niet ontbreken. Er staat je een mysterieuze en onvergetelijke ervaring te wachten!
· Suzanne van Duijn
10x De mooiste steden van Zuid-Amerika
In deze top 10 staan een aantal Zuid-Amerikaanse bucketlist-bestemmingen, maar ook een paar verborgen pareltjes die zeker het ontdekken waard zijn!
· Suzanne van Duijn
Bucketlist: Carnaval vieren in Rio de Janeiro, Brazilië
Carnaval in Rio de Janeiro, je móet het een keer meemaken in je leven. Hier geen hoempoe hoempoe muziek en rare carnavalspakken, maar sambamuziek en sexy bikini’s!
· Suzanne van Duijn
19 Reizen die je moet maken vóór je 30 bent
Reizen kan natuurlijk altijd, maar déze klassiekers wil je van je bucketlist af hebben vóór the big 3-0!
· Redactie
Encontro das Aguas: ontmoeting van wateren in Brazilië
Het is een bijzonder gezicht, de Encontro das Aguas in Brazilië, waar twee wateren elkaar ontmoeten met verschillende kleuren.
· Redactie
29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld
Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!
· Redactie
VIDEO: Extreem hoge resolutie timelapse van Rio de Janeiro
Om de buitengewoon hoge resolutie van de 80-megapixel PhaseOne IQ180 camera te demonstreren, maakte fotograaf Joe Capra een timelapse video van Rio de Janeiro in 10K high definition. Zelfs als je geen ultra-HD-scherm hebt, wil je dit wel even zien.
· Redactie
Paradijs in Brazilië: Fernando Do Noronha
Onze aarde heeft nog steeds paradijselijke die nog ongerept zijn. Fernando do Noronha, een reeks van eilanden 350 kilometer voor de kust van Brazilië is zo'n plek.
· Redactie
Magisch woestijnachtig wonderland: Lençóis Maranhenses
Aan de noordoost kust van Brazilië ligt een bizar woenstijnachtig wonderland, het Lençóis Maranhenses National Park. Een tropisch speelparadijs met witte zandduinen en kistal-blauwe lagunes.
· Redactie
Divers Brazilië: voor elk wat wils
Brazilië. Het is niet alleen net zo groot als het hele Europese continent, maar zeker ook zo divers. Dat biedt oneindige mogelijkheden voor zowel avontuurlijke reizigers als zij die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie.
· Redactie
De 20 mooiste plekken in Brazilië
De komende paar weken staat het WK natuurlijk centraal in Brazilië en misschien reis jij ook wel af om hier een wedstrijd mee te maken. Maar dit grote land in Zuid-Amerika heeft zeker ook een hoop moois te bieden, dus als je even niet in een station, bar of voor een groot scherm zit, is het de moeite waard om enkele van deze mooiste plekken in Brazilië te bezoeken.
· Laurens Taekema
Een rondreis door Brazilië
Met het WK in zicht, komt Brazilië als reisbestemming natuurlijk steeds meer in beeld. Bekijk hier een aantal leuke reistips voor deze populaire Zuid Amerikaanse bestemming.
· Redactie
Lonely Planet's top bestemmingen voor 2014
Gister heeft Lonely Planet de resultaten van hun jaarlijkse 'Best in Travel' reisgids bekendgemaakt, met een lijst van de top 10 landen, steden en regio's om volgend jaar te bezoeken.
· Redactie
VIDEO: Jaguar dood kaaiman
In deze video demonstreet 'Mick Jaguar' waarom jaguars de krachtigste beet van alle katachtigen hebben door in het Pantanal moeras in Brazilië een kaaiman met één beet uit te schakelen.

Archief

>