Home
Blog
Cambodja blogs

Reisinspiratie

27 blogs over Rondreizen in Cambodja
· Suzanne van Duijn
Backpacken in Zuidoost-Azië: 15 dingen die je sowieso níet moet doen
Eindelijk is het zover: je gaat backpacken in Zuidoost-Azië. Dit wordt de tijd van je leven. Maar zorg er wel voor dat je de volgende 15 dingen écht niet doet.
· Suzanne van Duijn
Wat is de beste reistijd voor een rondreis Cambodja?
Een rondreis Cambodja is eigenlijk altijd een goed idee! Het is er het hele jaar door lekker warm, maar in onze winter valt er de minste regen.
· Suzanne van Duijn
Rondreis Vietnam, Laos, Cambodja: Route voor 4 weken
Zuidoost-Azië heeft zoveel te bieden dat je er makkelijk een aantal maanden kan rondreizen. Maar heb je niet zoveel tijd, dan is deze rondreis door Vietnam, Laos en Cambodja een mooie oplossing. Zo zie je in vier weken van alles wat!
· Suzanne van Duijn
Het verhaal van Bokor National Park in Cambodja
Cambodja is een populaire bestemming voor backpackers die Zuidoost-Azië willen verkennen. Belangrijkste must-sees zijn Angkor Wat, het aan de zuidkust gelegen Kampot en Kep en voor relaxte dagen op het strand: Sihanoukville. Maar wat dacht je van Bokor National Park?
· Redactie
Amazing Asia – Een waanzinnig filmpje van Zuidoost-Azië
Wauw! Déze beelden zijn voor iedere Zuidoost-Azië ganger een must-see! Nederlander Juul Kessels ondernam een rondreis van maar liefst 7 maanden door Zuidoost-Azië en maakte deze te gekke video. Gaaf!
· Suzanne van Duijn
Zó heb je Cambodja nog nooit gezien: indrukwekkend & adembenemend filmpje
Tijdens je rondreis door Zuidoost-Azië kom je gegarandeerd ook in Cambodja. Al is het maar voor dé ultieme hotspot: de tempels van Angkor Wat. Maar oh-oh-oh wat heeft Cambodja nog meer moois te bieden. Kijk mee!
· Suzanne van Duijn
One to watch: op de motor door Vietnam en Cambodja
De zon op je bolletje, de wind in je haren. Op een motor door Vietnam en Cambodja is hét ultieme gevoel van vrijheid. Beleef het mee met deze prachtige video!
· Suzanne van Duijn
Wauw! Laat je verrassen door Cambodja in dit mooie filmpje
Wist jij dat Cambodja zúlke mooie stranden heeft? En drijvende bungalows? Kijk deze video en sta versteld van de schoonheid, veelzijdigheid en authenticiteit van het land van Angkor.
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste nationale parken in Zuidoost-Azië
Natuur in Zuidoost-Azië één pot nat? Dacht het niet! Check déze 10 mooiste nationale parken in Zuidoost-Azië. Wat een schitterende en veelzijdige natuur in onze favoriete regio!
· Suzanne van Duijn
Zien: het beste van Zuidoost-Azië in één filmpje!
Reizigers Kelly en Noortje reisden door Thailand, Cambodja, Vietnam, Maleisië en Indonesië en maakten dit te gekke filmpje. Wedden dat jij binnen de 3:11 minuten het vliegtuig wilt pakken?
· Suzanne van Duijn
De 10 leukste dorpjes van Azië
In deze Aziatische dorpjes wil je je backpack wel even aan de wilgen hangen: hier wil je eeuwig blijven!
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste bezienswaardigheden van Cambodja
Zeggen wij Cambodja? Dan denk jij ‘Angkor Wat’! Maar ken jij ook deze Cambodjaanse bezienswaardigheden?
· Redactie
Dit filmpje van een Zuidoost-Azië rondreis is prachtig
Wat is dé ultieme plek om te gaan backpacken? Precies: Zuidoost-Azië! Rondreizen in Zuidoost-Azië is relaxt, leuk, gaaf én een ervaring voor het leven! Maar ook vaak heel mooi. Ontroerend mooi zelfs. En dát gevoel proef je in dit filmpje. Prachtig!
· Suzanne van Duijn
17 dingen die je leert als je voor het eerst in Zuidoost-Azië gaat rondreizen
Zuidoost-Azië is zoveel meer dan chaotische steden, bountystranden, fullmoonparties, en rijst. Maak jij voor het eerst een reis door dit backpack-walhalla? Dan ga je een héle leerzame tijd tegemoet. Deze 17 leermomentjes zul je sowieso hebben!
· Redactie
VIDEO: Cambodja vanuit de lucht
Tijdens het schieten van een documentaire in Cambodja maakte filmmaker Roberto Serrini prachtige luchtbeelden met behulp van een DJI Phantom drone en een GoPro camera.
· Redactie
De 7 beste eilanden van Cambodja
Ze zijn nog steeds erg onderontwikkeld vergeleken met hun Thaise buren, maar de eilanden van Cambodja beginnen de aandacht te krijgen die ze verdienen. Of je nu op zoek bent naar een hele nacht feesten, of een onderwater avontuur, de eilanden van Cambodja bieden voor ieder wat wils. Hieronder zetten we de zeven beste onder elkaar.
· Redactie
Google toont Angkor Wat in Street View
Google gaf ons al de mogelijkheid om door de Grand Canyon te lopen, naar de top van Mt. Fuji te klimmen en te duiken in het Great Barrier Reef, maar nu is het ook mogelijk om via Google Street View de Angkor Wat tempel in Cambodja te bekijken.
· Redactie
7 mysterieuze stenen gezichten
In vrijwel alle uithoeken van de wereld zijn er door de eeuwen heen gezichten uit stenen of rotsen gebeeldhouwd. Bekijk in dit artikel 7 mysterieuze stenen gezichten
· Redactie
VIDEO: De wijsheid van Cambodja
Deze video laat wat ons betreft goed zien hoe prachtig Cambodja is en doet ons verlangen om terug te gaan.

Archief

>