Home
Blog
Colombia blogs

Reisinspiratie

23 blogs over Rondreizen in Colombia
· Suzanne van Duijn
12x Waarom Colombia één van onze favoriete rondreis bestemmingen is
Colombia staat bij velen torenhoog op de vakantieverlanglijst. En terecht. Als je er nog niet geweest bent, loop je na deze twaalf redenen óók warm om jouw reis te boeken naar dit immense land.
· Fleur Madlener
Ciudad Perdida Trek in Colombia
Het staat niet voor niets in de top 20 ‘must do’s in Colombia’ volgens de Lonely Planet. De hike naar de Ciudad Perdida (Spaans voor de Verloren Stad) is er eentje die je bij zal blijven. Het is één van de beste meerdaagse hikes die je kan doen in Colombia. Of zelfs - volgens sommigen - de beste in Zuid-Amerika!
· Suzanne van Duijn
Beste reistijd augustus: de bestemmingen voor een reis in augustus
Wil jij in augustus op vakantie? Deze landen hebben dan de beste reistijd!
· Suzanne van Duijn
Is reizen in Colombia gevaarlijk?
Colombia wint meer en meer aan populariteit. En terecht! Desondanks blijven velen in het duister tasten omtrent de veiligheid van het land. Rondreis.nl heldert op.
· Suzanne van Duijn
Ultieme trip: van Panama naar Colombia per boot
Als je van Panama naar Colombia wil reizen, moet zeker de boot boven het vliegtuig verkiezen. Of van Colombia naar Panama natuurlijk! Wij vertellen je waarom dit de boottocht van je leven is.
· Suzanne van Duijn
5 redenen waarom je ook na WIDM naar Colombia wilt
Molloot’ of niet, dit zijn vijf motivaties om Colombia minimaal één keer in je leven aan den lijve te ervaren.
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 12 mooiste plekken in Colombia
Als je deze twaalf plaatsen ziet, snap je direct waarom reizen door Colombia mateloos populair is.
· Suzanne van Duijn
Is Colombia een veilig land om te reizen?
Als je de media moet geloven, is Colombia niet bepaald een land waar je ontspannen met je backpack of rolkoffer over straat loopt. Maar is dit beeld wel terecht?
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de vijf beste plekken voor digital nomads
Inmiddels kennen we allemaal wel iemand: de digital nomad die reizend zijn geld verdient. Working where the wifi is! Wij noemen de vijf populairste plekken voor digital nomads.
· Redactie
Bogotá: Dé must-see bezienswaardigheden én tips (deel 1)
Bogotá is een stad die je zéker gezien moet hebben in Colombia. Het is niet alleen de hoofdstad, maar ook een stad vol cultuur, mooie gebouwen, pleinen, restaurants en nog veel meer. Student Dawid vertelt je er meer over!
· Redactie
Medellín in Colombia: Tips en bezienswaardigheden
Ben je van plan om een reis door Colombia te maken? Zet Medellín dan op je lijstje! Deze stad van de "Eeuwige lente" ligt mooi tussen de bergen en heeft vele gave bezienswaardigheden. Kijk maar!
· Redactie
Dingen die je gedaan MOET hebben in Colombia
Welke activiteiten en bezienswaardigheden mag je niet missen in Colombia? Wij vertellen het je in dit blog!
· Suzanne van Duijn
10x De mooiste steden van Zuid-Amerika
In deze top 10 staan een aantal Zuid-Amerikaanse bucketlist-bestemmingen, maar ook een paar verborgen pareltjes die zeker het ontdekken waard zijn!
· Redactie
Exploring Colombia - Een kijkje achter de schermen
Exploring Colombia is een échte specialist in reizen naar Colombia. Vanuit het noorden van het land helpt deze reisorganisatie je graag bij het regelen van je Colombia rondreis. Mede-oprichtster Gerda geeft ons een kijkje achter de schermen.
· Redactie
Colombia: insider tips voor een onontdekte parel
Werd Colombia een paar jaar geleden nog vooral gezien als gevaarlijk, inmiddels staat het land er heel anders voor. Wil je een bijzonder land ontdekken dat werkelijk alles te bieden heeft? Ga dan nu naar Colombia.
· Redactie
Nieuwe Colombia rondreis van Djoser
Reisorganisatie Djoser heeft een nieuwe rondreis naar Colombia toegevoegd aan het reisaanbod. Een 21-daagse reis vol hoogtepunten.
· Redactie
Welke plaatsen je niet mag missen in Colombia en waarom
Ben je van plan om naar Colombia op vakantie te gaan? Wij zetten de must-visits voor je op een rijtje! Colombia is geen duur land, maar je zult zien dat je in totaal toch nog veel geld kwijt bent als je verschillende delen van het land wilt bezoeken.
· Redactie
De Guatapé rots in Colombia
La Piedra Del Peñol, Spaans voor 'De rots van Guatapé', is een massieve rots gelegen in de stad en gemeente Guatape, in Antioquia, in het noorden van Colombia.
· Redactie
5 ervaringen in Colombia die je niet mag missen
Steeds meer reizigers beginnen de puurheid van Colombia te ontdekken. Voor diegene die klaar zijn voor een avontuurlijke rondreis door Colombia delen we hier 5 ervaringen die je niet mag missen in dit mooie land.

Archief

>