Home
Blog
Colombia blogs

Reisinspiratie

23 blogs over Rondreizen in Colombia
· Redactie
FOTOSERIE: veelzijdig Colombia
Langzaam schudt Colombia de drugs- en rebellenreputatie van zich af en ontdekken reizigers zijn natuurlijk en culturele rijkdommen. Check deze prachtige beelden en je bent om!
· Redactie
Caño Cristales: rivier met vijf kleuren
Diep in het Sierra de la Macarena-gebergte van Colombia bevindt zich een van de wonderlijkste natuurfenomenen op aarde: de Caño Cristales, een rivier die enkele weken per jaar een soort levende regenboog wordt.
· Redactie
Rondreis langs kerken
Soms is niet zozeer een land het doel van je reis, maar een bezienswaardigheid. Dat kan een museum zijn, een bepaald gedenkteken of een historisch bouwwerk zoals een kerk. Wat dat laatste betreft, volgt hieronder een kleine opsomming van enkele kerken die met recht tot de meest bijzondere ter wereld kunnen worden gerekend.
· Redactie
Viva Colombia!
Op reisgebied is Colombia momenteel echt een bestemming in opkomst. Het land heeft een beetje last gehad van een relatief slecht imago en dat is bijzonder jammer. Er is in de afgelopen jaren echter heel wat verbetert in het land en dat heeft ertoe geleid dat steeds meer vakantiegangers kiezen voor een reis naar Colombia.

Archief

>