Home
Blog
Japan blogs

Reisinspiratie

62 blogs over Rondreizen in Japan
· Laurens Taekema
Japan highlights: Déze plekken mag je niet missen (VIDEO)
Japan staat bij veel reizigers op de wensenlijst, en wauw, wat is er veel te zien! Van natuur tot cultuur, en tropische stranden tot besneeuwde bergtoppen. Laten we eens beginnen met deze gave video, waarbij 12 mooiste plekjes in Japan aan bod komen.
· Suzanne van Duijn
Dit Japan filmpje is echt fantastisch
Japan is een fijn land voor een gevarieerde trip: van rustgevende natuur en tempels tot bruisende steden vol eigenaardige Japanners. Kijk mee met deze fantastische video!
· Suzanne van Duijn
Reizen in Japan: 12x dingen die je NIET moet doen
Reizen naar Japan? Hell yeah! Maar deze twaalf dingen moet je er dan weer NIET doen.
· Suzanne van Duijn
Must-visit in Japan: tempelstadje Koya-san
Door vele reizigers verkozen tot hoogtepunt van Japan: Koya-san is een heilig tempelstadje waar je kunt overnachten bij de monniken. Een onvergetelijke ervaring!
· Suzanne van Duijn
Must-visit in Japan: de Japanse Alpen
Denk je dat de Alpen van Frankrijk mooi zijn? Ga dan eens naar Japan! In het noorden van het land vind je de Japanse Alpen. Een must-visit tijdens jouw reis door Japan.
· Suzanne van Duijn
10x Zien en doen in Kyoto
De Japanse stad Kyoto is de culturele hoofdstad van Japan. Er is genoeg te zien en te doen voor een dag of vijf, dus sla Kyoto zeker niet over tijdens jouw rondreis Japan!
· Suzanne van Duijn
Rondreis Japan: de ultieme route voor 2-3 weken
Japan staat bij menig reiziger op de bucketlist en wij snappen waarom. Rondreizen door Japan is een droom die uitkomt! Wij tippen je de beste reisroute, tofste bestemmingen en mooiste bezienswaardigheden.
· Suzanne van Duijn
Welk hotel kiezen in Tokio? 5 goede tips!
Tokio is een stad waar je je blijft verbazen. Deze wereldstad in Japan is een toeristische attractie op zich. Je kan je hier dagen of zelfs weken vermaken. En dan heb je en hotel nodig!
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 7 mooiste stranden van Japan
Een bezoek aan Japan associeer je waarschijnlijk niet meteen met op het strand liggen. Maar Japan is een enorm veelzijdig land waar heel veel te zien is, inclusief mooie stranden!
· Suzanne van Duijn
3 weken rondreizen in Japan: must-sees, tips én route
Een rondreis door eigenzinnig Japan is er één om verliefd op te worden. Met deze tips en to-do’s ga je voorbereid de bijzondere tradities en hypermoderniteit tegemoet.
· Redactie
Bizarre hype in Japan: Honden scheren in blokjes
Hondenliefhebbers in Japan hebben het verzorgen van hun hond naar een compleet nieuw niveau weten te tillen: ze stylen hun hond als perfect getrimde en symmetrisch blokjes!
· Redactie
Tokio krijgt observatiedek over drukste kruispunt ter wereld
Het Shibuya-kruispunt in de Japanse hoofdstad Tokio is 's werelds drukste kruispunt, dat liefhebbers in 2019 vanaf een observatiedek kunnen gaan bekijken.
· Redactie
Achtbaan voor auto's: de Eshima Ohashi Bridge in Japan
Wie op zoek is naar een achtbaan die je kunt nemen met je eigen auto, moet naar de Eshima Ohashi brug in Japan.
· Redactie
FOTOSERIE: De 23 mooiste plekken in Japan
Van hoge watervallen tot grote zandduinen, en van bloementunnels tot oude heiligdommen - de eilanden van Japan zitten vol fotogenieke wonderen. Bekijk de 23 mooiste plekken in Japan!
· Redactie
De sneeuw apen van Jigokudani, Japan
In de buurt van de Japanse stad Nagano ligt in een vallei aan de Yokoyu rivier het apenpark Jigokudani, waar Japanse makaken graag een warm bad nemen.
· Redactie
Heftig: Beelden van uitbarsting Japanse vulkaan Ontake
Afgelopen zaterdag werden honderden mensen verrast door de uitbarsting van de 3067 meter hoge Ontake vulkaan in Japan, die as en stenen uitspuwde. Bekijk hier beelden.
· Redactie
VIDEO: Liefde voor Japan
De Australische regisseur / cameraman David Anthony Parkinson maakte samen met zijn vriendin een reis door het hart van Japan en maakte hier een prachtige korte film van!
· Redactie
VIDEO: Fascinerend Japan
Japan is wat ons betreft een van de meest fascinerende landen ter wereld. Een land met grote contrasten, waar eeuwenoude culturen en tradities hand in hand gaan met de hypermoderne tijd.
· Redactie
Het actieve vulkaan eiland Aogashima
Wie er ooit van heeft gedroomd om te leven op een afgelegen eiland, zou eens naar het Japanse eiland Aogashima moeten gaan. Dit eiland ligt zo'n 358 kilometer ten zuiden van Tokyo in de Filippijnse Zee.

Archief

>