Home
Blog
Jordanië blogs

Reisinspiratie

20 blogs over Rondreizen in Jordanië
· Suzanne van Duijn
De 15 mooiste plekken van Jordanië
Jordanië is mysterieus, betoverend en overtreft je verwachtingen in zo veel opzichten. Boordevol cultuur en spectaculaire landschappen. Dit zijn de 15 mooiste plekken.
· Suzanne van Duijn
Jordanië rondreis van 10 dagen: route & tips
Jordanië is een wonderlijke bestemming met heel bijzondere must-sees. Wat wil je tijdens je rondreis zéker niet missen? Wij geven je de ultieme tips.
· Suzanne van Duijn
De beste reistijd voor een rondreis Jordanië
Op vijf uur vliegen van Amsterdam vormt Jordanië een compleet andere wereld. Dit zijn de beste momenten om deze authentieke plek te bezoeken.
· Suzanne van Duijn
De 12 mooiste hikes ter wereld
Al wandelend de wereld ontdekken: kan het nog beter? Beleef de mooiste plekjes ter wereld met deze twaalf hikes.
· Laurens Taekema
5 geweldige redenen om nú een rondreis Jordanië te maken
Jordanië is een land van betoverende schoonheid en bijzondere contrasten. Een land waar je gewoon geweest móet zijn. Waarom? Rondreis.nl geeft je 5 redenen om Jordanië met stip bovenaan je bucketlist te zetten!
· Redactie
's Werelds mooiste lantaarn festivals
Of ze nu met honderden tegelijk in de lucht zweven, zachtjes drijven over het water of aan tempels hangen om het nieuwe jaar in te luiden, lantaarns zorgen altijd voor een unieke sfeer met hun gracieuze verlichting. Hier hebben we een aantal van de mooiste lantaarn festivals voor je op een rij gezet.
· Redactie
29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld
Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!
· Redactie
Petra, rotsenstad van de Nabateeër-koningen
De oude stad Petra, met zijn architectuur deels uitgehakt uit roze getinte kliffen, is niet alleen het grootste hoogtepunt van Jordanië, het behoort ook tot een van de zeven wereldwonderen.
· Redactie
Nieuwe rondreizen van Kras
Reisorganisatie Kras heeft ook in 2015 weer een uitgebreid aanbod van bijzondere rondreizen naar vele bestemmingen over de hele wereld. Kras heeft bovendien een aantal compleet nieuwe rondreizen aan het reisaanbod toegevoegd. Rondreis.nl zet ze voor je op een rij.
· Redactie
VIDEO: Jordanië in het klein
Wat krijg je als je de film "Lawrenec of Arabia", "Indiana Jones" en "Gulliver's Travels" met elkaar mixt? Dat zie je in deze tilt-shift video van Jordanië.
· Redactie
Drijf in de Dode Zee (nu het nog kan)
De Dode Zee is het laagst gelegen meer ter wereld en één van de zoutste watermassa's op aarde waar je moeiteloos kunt blijven drijven. Het waterniveau zakt echter in een hoog tempo.
· Redactie
De winnaar van de "Win een Rondreis naar Jordanië" actie
En eindelijk is dan het moment aangebroken dat wij de winnaar van de "Win een rondreis naar Jordanië" actie bekend mogen maken! Natuurlijk sturen we jullie het liefst allemaal op reis, maar we mogen helaas maar één iemand gelukkig maken...
· Redactie
Wie is de reisleider in Mexico, Guatemala en India?
Het razend populaire programma ‘Wie is de reisleider?’ gaat morgen, op 8 januari, alweer een nieuw seizoen in! Op RTL 5 kun je morgen vanaf 20.30 uur kijken wie van de deelnemende BN-ers de rol van reisleider het beste weet in te vullen en daarmee aan het einde van het seizoen de felbegeerde trofee in de wacht sleept.
· Redactie
Oud&Nieuw met Sawadee
Reisorganisatie Sawadee blikt binnenkort graag vooruit én terug tijdens Sawadee’s Oud&Nieuw Event dat op 25 november in Amsterdam zal worden gehouden. De locatie van het event is het mooie Pakhuis de Zwijger, waar die dag alvast vooruit wordt geblikt naar alle nieuwe reizen die in 2013 zullen worden georganiseerd.
· Redactie
De nieuwste wereldwonderen
Wereldwonderen, er zijn er een aantal van en de meeste zijn wel bekend. Ze worden gevormd door prachtige natuurgebieden of aparte verschijnselen en bouwwerken. Machu Pichu in Peru is er een voorbeeld van, net als de antieke stad Petra in Jordanië.
· Redactie
Bestemmingen voor de jaarwisseling
Hoewel het jaar eigenlijk nog maar net begonnen is, kun je best al eens nadenken over waar je de komende jaarwisseling wilt gaan doorbrengen. Met de hele familie een glaasje champagne drinken rond de nog niet afgetuigde kerstboom kan altijd nog.
· Redactie
Topbestemmingen 2012 volgens Lonely Planet
Waar moet je in 2012 naartoe reizen? Welke bestemmingen mag je niet missen? Op deze prangende vragen heeft Lonely Planet nu een antwoord gegeven door de publicatie van een lijst met tien landen die volgend jaar echt een must zijn om te bezoeken.
· Redactie
Eten in Jordanië
Het wonderschone Jordanië is een fantastische bestemming voor een rondreis. Dat je er kunt genieten van talloze mooie bezienswaardigheden weet je vast al, maar wat kun je er eigenlijk eten en hoe veilig is het water uit de kraan?
· Redactie
Nieuw reisprogramma: Wie Is De Reisleider bij RTL 5
Kijk op donderdag 6 januari om 21.30 uur naar Wie Is De Reisleider bij RTL 5!

Archief

>