Home
Blog
Kenia blogs

Reisinspiratie

23 blogs over Rondreizen in Kenia
· Redactie
Exotische avonturen geliefd
Gedurende de wintermaanden afreizen naar een exotische bestemming lijkt helemaal ‘hot’ te worden. Bij onze zuiderburen wordt er in elk geval al druk geboekt voor verre bestemmingen als de Dominicaanse Republiek, Kenia en Jamaica.
· Redactie
Voordeliger bereikbaar in Afrika
Als je binnenkort op reis gaat naar een land in Afrika en binnen Afrika goedkoper bereikbaar wilt zijn, dan moet je zeker even verder lezen. Het zou namelijk best eens zo kunnen zijn dat je tijdens je verblijf gebruik kunt maken van snelle en eenvoudige diensten voor roaming. In zo’n tien Afrikaanse landen kun je op die manier namelijk al aanzienlijk besparen op de kosten.
· Redactie
Nieuwe routes, nieuwe kansen
Meet & Seat is de naam van het nieuwe concept dat luchtvaartmaatschappij KLM een paar weken geleden lanceerde. Hierbij bepaal jij als reiziger waar en vooral naast wie je in het vliegtuig wilt zitten. Het systeem werkt via een koppeling met Facebook of LinkedIn en daarmee laat KLM duidelijk zien Social Media belangrijk te vinden.
· Redactie
Kenia benoemd tot beste ecobestemming van de wereld
Kenia krijgt met deze benoeming als ecovriendelijke bestemming een extra boost. Vorig jaar won Kenia in Hong Kong ook een award en dit jaar behaalt Kenia, na een kritisch oordeel van de jury, de eerste plaats op de ranglijst en laat hiermee Zuid-Afrika en Egypte achter zich.

Archief

>