Home
Blog
Maleisië blogs

Reisinspiratie

33 blogs over Rondreizen in Maleisië
· Laurens Taekema
Boek met Van Verre een Maleisië rondreis op maat
Boek met Van Verre een Maleisië rondreis op maat, vlieg met Singapore Airlines en krijg 250 Ringgit (€ 50) zakgeld mee!
· Suzanne van Duijn
Perhentian eilanden: héérlijke bounty-eilanden in Maleisië
Als Maleisië een droombestemming is, dan zijn de Perhentian eilanden een droom die uitkomt. Hier wil je heen!
· Suzanne van Duijn
Dit Maleisië filmpje is waanzinnig mooi
Maleisië is een veelzijdig pareltje in Zuidoost-Azië. Kijk je mee naar de allermooiste shots van de gaafste plekken in dit waanzinnige filmpje?
· Suzanne van Duijn
Beste reistijd juni: de bestemmingen voor een reis in juni
Wil jij in juni op vakantie? Deze landen hebben dan de beste reistijd!
· Suzanne van Duijn
Maleisië en Singapore reis combineren? Dat doe je zo!
Singapore is een piepklein landje dat zich aan het einde van het schiereiland van Maleisië bevindt. Ideaal om deze stad mee te pakken tijdens jouw rondreis Maleisië!
· Suzanne van Duijn
Planning en route voor een Maleisië rondreis van 3 weken
Maleisië is een heerlijk land om een paar weken rond te reizen. Tijdens een rondreis van drie weken kom je langs mooie stranden, afwisselende natuur en de wereldstad Kuala Lumpur. Ben jij je rondreis naar Maleisië aan het plannen? Dit is de ideale route!
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste stranden van Maleisië
Maleisie ligt ten zuiden van Thailand en is een populair vakantieland. Ondanks dat strandliefhebbers vaak voor buurland Thailand kiezen, is er ook in Maleisië geen gebrek aan mooie stranden.
· Suzanne van Duijn
Dit is de beste reistijd voor een rondreis Maleisië
Witte stranden, heldere zee, wereldstad Kuala Lumpur, jungle, bergen... Maleisië heeft het allemaal. Maar je wilt natuurlijk wel een beetje mooi weer hebben. Dit is de beste reistijd voor een rondreis door Maleisië.
· Suzanne van Duijn
23 Must-do’s tijdens je eerste Zuidoost-Azië reis
Zuidoost-Azië is een waar backpackersparadijs vanwege haar tropische klimaat, verrukkelijke eten en ongelooflijk lage prijzen. Maar wat moet je nu écht doen tijdens je allereerste Zuidoost-Azië reis?
· Suzanne van Duijn
Kijk dit Maleisië filmpje en je wilt nú daar rondreizen
Maleisië herken je aan de beroemde Petronas Twin Towers, maar heeft nog zoveel méér te bieden. Ontdek in deze video dit kleurrijk stukje Azië.
· Suzanne van Duijn
5x De mooiste bezienswaardigheden op Borneo
Borneo is het derde grootste eiland ter wereld en behoort tot drie landen: Maleisië, Indonesië en Brunei. Op zo’n groot eiland is natuurlijk veel meer te zien maar dit zijn dé vijf highlights van Borneo.
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste nationale parken in Zuidoost-Azië
Natuur in Zuidoost-Azië één pot nat? Dacht het niet! Check déze 10 mooiste nationale parken in Zuidoost-Azië. Wat een schitterende en veelzijdige natuur in onze favoriete regio!
· Suzanne van Duijn
Zien: het beste van Zuidoost-Azië in één filmpje!
Reizigers Kelly en Noortje reisden door Thailand, Cambodja, Vietnam, Maleisië en Indonesië en maakten dit te gekke filmpje. Wedden dat jij binnen de 3:11 minuten het vliegtuig wilt pakken?
· Suzanne van Duijn
Tioman: Het mooiste eiland van Maleisië
Het was een close call met de Perhentian’s, maar na uitgebreid onderzoek verklaren we Tioman tot mooiste Maleisische eiland! Mee eens?
· Suzanne van Duijn
De 10 leukste dorpjes van Azië
In deze Aziatische dorpjes wil je je backpack wel even aan de wilgen hangen: hier wil je eeuwig blijven!
· Michelle
De 9 mooiste eilanden van Maleisië
De eilanden van Maleisië? Ongekend mooie paradijsjes! Je weet wel: parelwitte zandstranden en met palmbomen omzoomde bounty-baaitjes. Minstens zo mooi als de eilanden in Thailand. Maar welke Maleisische eilanden zijn het mooiste? Bekijk dit lijstje!
· Suzanne van Duijn
17 dingen die je leert als je voor het eerst in Zuidoost-Azië gaat rondreizen
Zuidoost-Azië is zoveel meer dan chaotische steden, bountystranden, fullmoonparties, en rijst. Maak jij voor het eerst een reis door dit backpack-walhalla? Dan ga je een héle leerzame tijd tegemoet. Deze 17 leermomentjes zul je sowieso hebben!
· Suzanne van Duijn
7 absolute must-sees in Maleisië
Zeg je Maleisië, dan zeg je prachtige Expeditie Robinson-waardige eilanden. Sterker nog: Expeditie Robinson werd al vaak in Maleisië opgenomen. Maar het land heeft nog veel meer moois te bieden. Dit zijn de zeven must-sees van deze Aziatische parel.
· Redactie
Waarom rijden op een olifant NIET op je bucketlist moet‏
Je ziet misschien wel eens foto's van familie of vrienden voorbij komen op Facebook die op een olifant zitten ergens in de jungle in Azië. Hoewel dit misschien op het eerste gezicht een mooie ervaring lijkt, vertellen we je hier waarom je dit vooral NIET aan je bucketlist toe moet voegen.

Archief

>