Top 25 dingen om te doen in San Francisco

23 maart 2017

Heb je plannen om naar de Gouden Staat van de Verenigde Staten te gaan? Zet dan sowieso deze tien plekken op je te-bezoeken-lijst!

Lees verder

Comfortabel naar New York of Miami reizen met het vliegtuig en aldaar de omgeving verkennen cruisend in een huurauto: Een USA fly drive road trip rocks!

Lees verder

Ontdek ‘the city that never sleeps’ vanuit verbluffende nieuwe oogpunten. New York, New York! 

Lees verder

Als je nog op zoek bent naar een ultieme plek om te gaan road trippen in 2017, check dan zeker even deze video. West-USA is your place to be!

Lees verder

Al wandelend de wereld ontdekken: kan het nog beter? Beleef de mooiste plekjes ter wereld met deze twaalf hikes.

Lees verder

Stedentrips, stranden en de mooiste natuurparken, allemaal in één USA rondreis. Met deze reis van 3 weken door West-Amerika zie je écht alle hoogtepunten!

Lees verder

Sleepless in Seattle? Geen probleem want deze stad heeft genoeg te bieden om je er een paar dagen (en nachten) te vermaken!

Lees verder

San Diego is een leuke stad in Californië met een heerlijk klimaat en waar genoeg te beleven is. Dit zijn de vijf must-sees in San Diego!

Lees verder

Wat te doen als je één dag in het bruisende San Francisco in Californië zou zijn? Bekijk dit filmpje voor just an ordinary day in de wereldstad!

Lees verder

De Strip is natuurlijk de meest bekende straat in Las Vegas, maar voor nog meer casino’s, neon én een beetje geschiedenis ga je naar Fremont Street.

Lees verder

Groot, groter, grootst blijkt in de Verenigde Staten niet alleen voor hamburgers te gelden. Dit zijn de vetste big cities!

Lees verder

Amerika is groot genoeg om maanden rond te reizen. Maar ook voor een vakantie van drie weken heeft dit land genoeg te bieden. Dit is de ideale route voor een Amerika-rondreis! 

Lees verder

Dit prachtige stukje natuur in het oosten van Amerika barst van de flora en fauna, inclusief zwarte beren!

Lees verder

Met reisorganisatie Djoser kan je voortaan ook naar de Kaapverdische eilanden! Lees meer over deze nieuwe bestemming en de vele anderen of kom naar het open huis op 17 september.  &nbs...

Lees verder

Kijktip: deze video over Yosemite National Park's prachtige signature rots Half Dome in Californië, USA.

Lees verder

Move over New York, Boston is hier! Lees hier waarom een citytrip naar één van de oudste steden van de USA op je bucketlist moet.

Lees verder

Wat krijg je als je de Grand Canyon combineert met turkoois water? Juist ja, de Havasu Canyon. De moeite waard als je in het zuidwesten van de USA bent!!

Lees verder

Dit natuurverschijnsel in Arizona is één van de meest geliefde rotsformaties van Amerika! Daar wil je toch een keer heen?

Lees verder