Home
Blog
Amerika blogs

Reisinspiratie

299 blogs over Rondreizen in Amerika
· Redactie
Bezienswaardigheden in Manhattan
Wie aan Manhattan denkt, laat zijn gedachten meestal allereerst afdwalen naar allerlei gelegenheden om te shoppen. Manhattan heeft echter veel meer te bieden, daarom volgen hieronder enkele tips voor niet te missen bezienswaardigheden in dit deel van New York.
· Redactie
Topbestemmingen
In een grootschalig recent onderzoek onder reizigers van over de hele wereld, zijn drie bestemmingen als ‘topbestemming’ uit de bus gekomen. De Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Japan zijn door een kleine 12.000 respondenten uit 23 landen verkozen tot ‘top global travel destination’.
· Redactie
L.A. art scene
Vanaf 2 oktober aanstaande kun je in Los Angeles alles te weten komen over het ontstaan van de ‘art scene’ van deze indrukwekkende stad. In tal van lezingen en tentoonstellingen zal stil worden gestaan bij diverse aspecten, stromingen en tijdsbeelden.
· Redactie
Stadsfietsen in New York
In grote Europese steden zijn ze al lang en breed een begrip onder citytrippers, dagtoeristen en alle overige vakantiegangers. Op korte termijn kun je niet alleen in Europese steden als Brussel, Parijs, Barcelona en Londen, maar ook in de Amerikaanse metropool met een stadsfiets op ontdekkingstocht.
· Redactie
Maak gratis je eigen stedengids
Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.
· Redactie
Waar gaat de reis naartoe?
Je hebt eindelijk vakantie en kunt bijna niet wachten om die langverwachte en zwaar verdiende vakantie te gaan boeken. Maar waar gaat de reis naartoe en wie bepaalt dat binnen jouw gezin, relatie of vriendenkring?
· Redactie
Wanderfly.com maakt reizen makkelijk
Zelf een reis plannen is soms een hele onderneming. Er moet vervoer worden geregeld, verblijf ter plaatse en je wilt natuurlijk ook weten wat de leukste of meest indrukwekkende bezienswaardigheden zijn en waar je bijvoorbeeld de mooiste stranden vindt. De website wanderfly.com biedt handige hulp bij al deze zaken en doet nog meer.
· Redactie
Amerika erg populair in 2010
WASHINGTON - De Verenigde Staten hebben in 2010 meer bezoekers uit het buitenland ontvangen dan in welk jaar ook. Zestig miljoen buitenlanders reisden naar het land, 17 procent meer dan in 2000, het vorige recordjaar.
· Redactie
Nieuwe brug over Grand Canyon
De Grand Canyon heeft er een nieuwe trekpleister bij: een brug van 2 kilometer lang en 900 meter hoog over de Coloradorivier.
· Redactie
Grand Canyon ernstig bedreigd
Er hangt een donkere wolk boven de Grand Canyon, één van 's werelds meest spectaculaire en mooiste natuurwonderen. Er is toenemende druk op het Witte Huis om uraniummijnen toe te laten in het gebied. Over enkele maanden valt een beslissing.
· Redactie
Op vakantie gaan blijft voor Nederlanders
Ruim de helft van de vakanties zal in het buitenland doorgebracht worden (18.4 miljoen), iets minder dan de helft in eigen land (17.7 miljoen). Is het mooi weer in Nederland, dan komt het aantal binnenlandse vakanties hoger uit.
· Redactie
Toerisme New York City breekt alle records
De naweeën van de recessie lijken volledig aan New York City voorbij te gaan. De stad ontving in 2010 maar liefst 48,7 miljoen bezoekers; dat is een stijging van bijna 7 procent vergeleken met het jaar ervoor en een absoluut record.
· Redactie
Stedentrips New York bevallen het best
De Nederlandse vakantieganger is het meest tevreden na een stedentrip naar New York.
· Redactie
Toeslag voor betreden V.S.
De Verenigde Staten gaan reizigers vanaf 8 september om een kleine vergoeding vragen om het land binnen te komen.

Archief

>