Home
Blog
Bestemmingen

Reisinspiratie

1244 blogs in de rubriek Bestemmingen
· Laurens Taekema
15x De mooiste bezienswaardigheden van Ibiza
Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden van Ibiza? Wat zijn dé plekken die je niet mag missen? Ibiza heeft prachtige stranden, spectaculaire clubs en top hotels, máár er zijn meer Ibiza highlights om te ontdekken. Lees ons artikel met onze tips!
· Laurens Taekema
9x Waarom een stedentrip Marrakech bijzonder gaaf is
Een reis naar de Marokkaanse stad Marrakech staat bij menig reiziger hoog op het verlanglijstje! En na het lezen van deze 9 redenen waarom de stad zo gaaf is, wil je wellicht meteen je reis gaan boeken. Lees mee en ontdek waar een stedentrip naar Marrakech zeker de moeite waard is.
· Laurens Taekema
Een 4-daagse rondreis Schotland: route & tips
Wil jij op reis naar Schotland? Schotland is zeer geschikt voor een korte reis van 4 dagen waarbij je veel mooie Schotse bezienswaardigheden kunt zien. Bekijk onze tips en route voor jouw Schotland getaway!
· Laurens Taekema
De top 10 bezienswaardigheden in Zuid-Thailand
Wat zijn de absolute must-see bezienswaardigheden in Zuid-Thailand? We vertellen het je hier! Thailand is sowieso natuurlijk al een onwijs mooi land in Azië en veel reizigers zijn hier al een keer op rondreis geweest, maar toch is het de moeite waard om eens in te zoomen op het zuidelijke deel van Thailand. Kijk maar!
· Laurens Taekema
Reisroute Thailand: de ultieme route + tips voor een rondreis Thailand
Een rondreis door Thailand is een groot avontuur! Het land heeft ontzettend veel bezienswaardigheden en je ontdekt er tempels, heerlijk eten, paradijselijke eilanden en een vriendelijke bevolking. Maar wat is een mooie reisroute en waar vind je de mooiste plekjes? Lees hier onze tips!
· Redactie
Reisroute Mexico: de ultieme route + tips voor een rondreis Mexico
Zoek jij een route voor je rondreis door Mexico? Dan zit je hier goed! Reizen in Mexico is een schitterende ervaring. Máár je hebt wel veel mogelijkheden en routes die je kunt volgen. Daarom geven wij je enkele routes en tips ter inspiratie!
· Redactie
Wat te doen op Koh Samui? Tips voor activiteiten & bezienswaardigheden
Koh Samui is een prachtig eiland in de Golf van Thailand. Hier vind je hagelwitte stranden, wuivende palmbomen en een helderblauwe zee vol tropische vissen. Het is de perfecte bestemming voor duikers, strandgangers en zonaanbidders. Maar Koh Samui is ook een aanrader voor cultuurliefhebbers, wandelaars en (natuur)fotografen, vanwege de prachtige natuur, gezellige dorpjes, imposante tempels en vele Boeddhabeelden die er te zien zijn.
· Redactie
Welk Canarisch Eiland kiezen? 7x de warmste & mooiste eilanden
Welk Canarisch Eiland moet ik kiezen? Wat is het warmste Canarische Eiland in de winter of welke van de zeven eilanden is het mooiste? Wij helpen je met deze reisgids graag op weg om te bepalen welk Canarisch Eiland bij jou past!
· Redactie
De 20 leukste en mooiste plekken rond het Gardameer
Wat zijn de mooiste plekken en bezienswaardigheden bij het Gardameer? Welke dorpen en steden zijn het bezoeken waar en welke activiteiten mag je niet misse? Bekijk ons overzicht met de mooiste plaatsen rondom het Gardameer!
· Redactie
De 10 mooiste bossen van Nederland
Wat is het mooiste bos in Nederland? In welk bos vind je de mooie plekken of kun je mooiste wandelingen maken? Je leest het hier!
· Redactie
De 15 mooiste plekken in het Zwarte Woud
Het Zwarte Woud is een prachtig bosrijk gebied in het zuidwesten van Duitsland, tegen de Franse grens aan. Anders dan de ietwat duistere naam doet vermoeden, is het een fascinerende en zeer afwisselende regio, met veel naaldbossen, bergen, valleien, watervallen, sfeervolle stadjes, pretparken en bijzondere bezienswaardigheden.
· Redactie
De 12 mooiste stranden van Nederland
Wauw! Dit is dé Top 12 mooiste stranden van Nederland. Perfect voor een stranddagje of een lekkere strandvakantie in eigen land. Welk strand kies jij?
· Suzanne van Duijn
Een rondreis India en Nepal combineren doe je zo
Het noorden van India is een populaire bestemming voor een rondreis en is prima te combineren met een bezoek aan Nepal. Wij vertellen je hoe.
· Suzanne van Duijn
12x bijzonder overnachten in Frankrijk
Dat La Douce France van alle markten thuis is, is niets nieuws onder de Franse zon. Deze twaalf speciale overnachtingsplekken bevestigen dat eens te meer.
· Fleur Madlener
Last minute Italië: goedkope Italië vakantie tips
Je vindt er op iedere straathoek een goede koffietent, eet er de beste pizza’s uit het vuistje, geniet er van pasta in alle soorten en maten, kunt er afkoelen met de lekkerste smaken gelato en vervolgens verdrinken in de fantastische wijn. Er zijn alleen al zoveel culinaire redenen waarom een last minute vakantie naar Italië een heel goed idee is. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige steden, afwisselende natuur en de aangename temperatuur. Tijd om daar eens wat uitgebreider in te duiken!  
· Suzanne van Duijn
Zien: een schitterende reisdocu over Oeganda
Oeganda is dé plek voor een typisch Afrikaanse, avontuurlijke roadtrip. In deze documentaire komen een aantal van de absolute hoogtepunten voorbij. Kijk je mee?
· Fleur Madlener
De Elfstedentocht: Ontdek de 11 steden van Friesland
De Elfstedentocht is Nederlands nationale trots, “De Tocht der Tochten”. De schaatswedstrijd op natuurijs die langs elf prachtige Friese steden komt. Om de bijna 200 kilometer lange route volledig van stevig natuurijs te voorzien is een behoorlijke periode van vorst nodig. Dat komt helaas niet meer zo vaak voor. Maar je kunt de elf steden ook op een heel andere manier ontdekken. Bijvoorbeeld op de fiets, varend, wandelend of als roadtrip. 
· Fleur Madlener
De Elzas wijnroute: Ontdek de mooiste plekken + onze tips
De Franse regio Elzas is om meerdere redenen een top bestemming voor een kleine rondreis. Vanwege de sprookjesachtige stadjes en dorpen, het bergmassief de Vogezen en de fantastische wandelingen en fietstochten die je daar kunt maken. Maar er is nog een goede reden om deze regio te bezoeken en dat is; de wijn!
· Fleur Madlener
Fotoserie street life in Gambia
Soms is rondslenteren het leukste wat je kunt doen in een land waar je niet eerder bent geweest. Het eenvoudige leven op straat in de totaal andere cultuur van Gambia laat zoveel moois zien. Dieren op straat, imposante bomen, een moskee en prachtige mensen. Bekijk hier onder de fotoserie die een caleidoscopisch beeld geeft van het alledaagse leven in Gambia.

Archief

>