Home
Blog
Bestemmingen

Reisinspiratie

1244 blogs in de rubriek Bestemmingen
· Redactie
's Werelds oudste nationale park: Yellowstone
Op 1 maart 1872 werd 's werelds eerste nationale park opgericht in de Verenigde Staten, het Yellowstone National Park.
· Redactie
VIDEO: Rwanda en Oeganda in vogelvlucht
Ondanks de recentelijke controversiële antihomowet in Oeganda, is het toch en ontzettend mooi land om te bezoeken. Dat laat Michael Sugrue zien in deze video, die het land in Centraal-Afrika een paar jaar geleden bezocht, samen met Rwanda.
· Redactie
Een stedentrip Liverpool
Als hoofdstad van Engeland is Londen natuurlijk de meest populaire bestemming voor een stedentrip in dit land, maar ook Liverpool heeft bezoekers veel te bieden.
· Redactie
De Guatapé rots in Colombia
La Piedra Del Peñol, Spaans voor 'De rots van Guatapé', is een massieve rots gelegen in de stad en gemeente Guatape, in Antioquia, in het noorden van Colombia.
· Redactie
VIDEO: Japan in januari
Japan is een bijzonder en uniek land, en dat laat Scott Gold op een schitterende wijze zien in deze video.
· Redactie
Puerto Princesa: ondergrondse rivier in de Filippijnen
Op het eiland Palawa in de Filippijnen, zo'n 580 kilometer ten zuidwesten van Manilla, is een acht kilometer lange ondergrondse rivier te vinden in het Puerto Princesa Subterranean River National Park.
· Redactie
Choquequirao, het 'zusje' van Machu Picchu
Choquequirao is een geruïneerde Inca stad in het zuiden van Peru en wordt wel eens beschouwd als het 'zusje' van het 50 kilometer verderop liggende Machu Picchu
· Redactie
Het Vissersbastion in Boedapest
Boedapest, de hoofdstad van Hongarije, is al eeuwen lang één van de belangrijkste steden van Centraal-Europa. De stad wordt gekenmerkt door prachtige gebrouwen, waarvan het Vissersbastion één van de belangrijkste is.
· Redactie
VIDEO: Thailand - land van contrasten
Het Zuid-Aziatische land Thailand is een land vol met contrasten en dat heeft filmmaker Justin Heaney op schitterende wijze vast gelegd in deze video.
· Redactie
De Tunnel of Love in Oekraïne
Helaas is het momenteel politiek erg onrustig in Oekraïne, maar in dit artikel laten we graag een positievere kant van dit Oost-Europese land zien. Wat te denken van de 'Tunnel of Love', een schitterende plek in Klevan.
· Redactie
Waarom je nú naar Nicaragua moet gaan
Het Midden-Amerikaanse land Nicaragua wordt soms wel bestempeld als 'the next Costa Rica', omdat het er relatief veilig is en barst van de natuurlijke schoonheid, waaronder vulkanen, regenwouden, rivieren en Caribische stranden.
· Redactie
Avontuurlijk Patagonië
Helemaal in het zuiden van Zuid-Amerika vind je één van de mooiste gebieden van het continent: Patagonië. Dit gebied strekt zich uit over zowel Chili als Argentinië.
· Redactie
FOTOSERIE: 25 keer Marokko
Marokko heeft het allemaal: een rijke cultuur, een lange geschiedenis, een gevarieerde geografie, en lekker eten. In deze fotoserie 25 redenen waarom je een rondreis Marokko zou moeten maken:
· Redactie
Nepal verlaagt prijzen voor het beklimmen van Mount Everest
Nepal gaat de prijzen voor het beklimmen van Mount Everest en andere pieken in de Himalaya verlagen om meer bergbeklimmers aan te trekken, ondanks de bestaande problemen van overbevolking tijdens het bergbeklimseizoen.
· Redactie
Het Italiaanse Meer van Misurina
In de Italiaanse provincie Belluno ligt aan de voet van de Cadini di Misurina berggroep het Meer van Misurina (Lago di Misurina op z'n Italiaans). Het is het grootste natuurlijke meer van de streek Cadore en ligt zo'n 1754 meter boven zeeniveau.
· Redactie
5 Must-sees in Taiwan
Taiwan is een nog vrij onbekende, maar fantastische bestemming in Azië, die een verscheidenheid aan culinaire, culturele en visuele traktaties te bieden heeft. We hebben vijf must-sees voor je op een rij gezet.
· Redactie
VIDEO: Het Canarische eiland Lanzarote
Van het vulkanische eiland Lanzarote maakten Lea Amiel en Nicolas Libersalle een bijzonder mooie video in opdracht van het Canarische Toerisme Bureau. Bekijk hier het resultaat.
· Redactie
De Gocta waterval in Peru
De Gocta waterval is een continue stromende waterval in de Amazonas regio van Peru, op ongeveer 700 kilometer ten noordoosten van Lima, die tot 2005 onbekend was in de rest van de wereld.
· Redactie
Nationaal park Gunung Mulu in Maleisië
Gunung Mulu is een nationaal park in Miri, een deelgebied in de deelstaat Sarawak in Oost-Maleisië en bevat enkele schitterende grotten en rotsformaties.

Archief

>