Home
Blog
Bestemmingen

Reisinspiratie

1244 blogs in de rubriek Bestemmingen
· Redactie
Goede redenen om Malawi te bezoeken
Malawi is een van de landen waar je misschien in eerste instantie niet aan denkt voor een bezoek, maar wat zeker op je lijstje mag komen te staan.
· Redactie
VIDEO: De wijsheid van Cambodja
Deze video laat wat ons betreft goed zien hoe prachtig Cambodja is en doet ons verlangen om terug te gaan.
· Redactie
De vurige Etna vulkaan op Sicilië
De Etna vulkaan op het Italiaanse eiland Sicilië is met 3323 meter de hoogste vulkaan van Europa. Het is na de Stromboli vulkaan ook de actiefste vulkaan van Europa en één van de actiefste van de wereld.
· Redactie
Het bevroren Abraham Lake in Canada
Abraham Lake is een kunstmatig meer bij de North Saskatchewan rivier in het westen van Alberta, Canada. Vooral in de winter, wanneer het meer bevroren is, is het adembenemend mooi.
· Redactie
's Werelds grootste beschermde gebied
In het zuiden van het Afrikaanse continent bevindt zich 's werelds grootste beschermde gebied: De 'Kavango - Zambezi Transfrontier Conservation Area', ook wel bekend als KAZA.
· Redactie
VIDEO: De lucht van La Palma
La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan naast Afrika. Bekijk in deze schitterende timelapse de mooie luchten en landschappen van 'La Isla Bonita'.
· Redactie
Het Polynesische Paaseiland
Paaseiland is een Polynesisch eiland in de Grote Oceaan, dat staatkundig bij Chili hoort en een provincie van dat land is. Het eiland wordt ook wel Rapa Nui genoemd en is met name bekend vanwege de 887 Moai beelden die er te vinden zijn.
· Redactie
Japans bloemenparadijs
Op nog geen twee uur vanaf Tokyo ligt het Hitachi Seaside Park, een waar bloemenparadijs. In het voorjaar komen hier miljoenen baby blauwe bloemen tot bloei.
· Redactie
De Canadese Magdalena-eilanden
De Magdalena-eilanden zijn een kleine eilandengroep in de Golf van St. Lawrence en behoren tot de Franstalige Canadese provincie Quebec.
· Laurens Taekema
Zo mooi kan ons eigen kikkerlandje zijn!
Naar aanleiding van een foto die @TravelBirdNL op Twitter plaatste ontstond het idee voor een blogpost over ons eigen kikkerlandje. De foto in kwestie is van een prachtige zonsondergang aan het strand van Zandvoort. Toen wij de foto zagen reageerden we met "Die foto lijkt wel op Bali genomen te zijn!" met vervolgens de reactie: "Zo mooi kan ons kikkerlandje zijn! ;-)".
· Redactie
Het einde van de wereld: Tierra Del Fuego
Welkom op het einde van de wereld genaamd 'Vuurland'. Tierra Del Fuego is een archipel aan het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika en geldt als de toegangspoort tot Antarctica.
· Redactie
3 helikopter ervaringen in Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland beschikt over werkelijk adembenemende landschappen en het is prachtig om deze vanuit de lucht te zien. We geven je 3 bijzondere helikopter ervaringen in Nieuw-Zeeland.
· Redactie
De historische monumenten van Mtscheta, Georgië
In Mtscheta staan verschillende historische gebouwen, waaronder drie schilderachtige Middeleeuwse kerken. De monumenten staan op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.
· Redactie
VIDEO: Het dak van de wereld
Met een hoogte van 8848 meter is de Mount Everest de hoogste berg ter wereld en wordt het daarom ook wel het dak van de wereld genoemd. Bekijk hier een indrukwekkende film van deze berg.
· Redactie
Aruba: zonovergoten paradijs
Onlangs nog brachten onze Koning Willem-Alexander en Máxima een bezoek aan Aruba, dat met een tropisch klimaat en middagtemperaturen rond de 30 graden een waar zonparadijs is.
· Redactie
Drijf in de Dode Zee (nu het nog kan)
De Dode Zee is het laagst gelegen meer ter wereld en één van de zoutste watermassa's op aarde waar je moeiteloos kunt blijven drijven. Het waterniveau zakt echter in een hoog tempo.
· Redactie
De drijvende Uros eilanden in Peru
Ga tijdens je rondreis door Peru eilandhoppen bij de tientallen handgemaakte Uros eilanden op het verbluffende Lake Titicaca, omgeven door prachtige landschappen op de top van het Andes gebergte!
· Redactie
De Reed Flute Cave in China
De Hang Son Doong grot in Vietnam is de grootste grot op aarde, maar die heeft er sinds kort een concurrent bijgekregen als het gaat om onze favoriete grotten: de Reed Flute Cave!
· Redactie
De hoogtepunten van Praag
De Tsjechische hoofdstad Praag wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Europa. Onze hoogtepunten van deze stad hebben we voor je op een rij gezet.

Archief

>