Home
Blog
Bestemmingen
Zien: Héél gaaf roadtrip West-USA filmpje

Zien: Héél gaaf roadtrip West-USA filmpje

1 minuut leestijd
Zien: Héél gaaf roadtrip West-USA filmpje

Als je nog op zoek bent naar een ultieme plek om te gaan road trippen in 2017, check dan zeker even deze video. West-USA is your place to be!

Als wij zeggen West-USA, dan denk je waarschijnlijk meteen aan steden als Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. Uiteraard mogen deze ultieme hotspots niet ontbreken op je road trip door het westen van Amerika. Maar naast deze grote steden vind je tijdens je roadtrip vooral veel prachtige natuur. Watch & be amazed!

De ultieme roadtrip door West-USA

Amerika is groot, héél groot. De beste manier om tussen de regels door te lezen en ook alle mooie stukjes Amerika tussen alle grote steden te ontdekken, is een roadtrip. Tijdens een roadtrip ervaar je hét ultieme gevoel van vrijheid. Je kan helemaal zelf je route bepalen en gaan en staan waar je wilt. Zoals je in deze epic video ziet, is het vooral de prachtige natuur die je hartje sneller doet kloppen.

De mooiste hike ter wereld

Na de drukte van de Amerika’s big cities is de uitgestrekte natuur van West-Amerika werkelijk een verademing. Hou je van hiking, dan is West-USA een walhalla! In parken als Yosemite National Park en Death Valley bij Las Vegas kun je urenlang hiken zonder ook maar iemand tegen te komen. De natuurlijke schoonheid van deze parken is ongeëvenaard. De Grand Canyon is misschien wel één van de mooiste natuurgebieden ter wereld. In onze top 12 van mooiste hikes ter wereld staat de Grand Canyon dan ook met stip op één. 

motel roadtrip
motel roadtrip

usa west
usa west

Top reizen naar Amerika

Mexico, Miami & Key West

Mexico, Miami & Key West

17 dagen
Individuele rondreis
Individuele rondreis
Geniet van zonovergoten stranden in Key West, het bruisende Miami en oude Maya-ruïnes en kristalhelder water in Tulum. Een reis naar deze prachtige bestemmingen is een perfecte combinatie van ontspanning en cultuur. Deze reis is de perfecte combinatie tussen relaxen en culturele sites bezoeken. Je start de reis in Miami en rijdt de prachtige route bij Key West. Vervolgens gaat de reis verder naar het veelzijdige Mexico. Via Cancun bezoek je het schier eiland van Yucatan en een van de zeven wereldwonderen Chitzen Iitza. Om de reis relaxt af te sluiten eindigen we deze reis in Cancun. Wij streven ernaar u de perfecte reis te bezorgen. En omdat iedereen uniek is en iedere wens anders, maken wij die bijzondere reis natuurlijk voor u op maat. Wij nemen u niet alleen mee naar prachtige bezienswaardigheden en de beste accommodaties, maar laten u proeven van de cultuur en natuur die de bestemming te bieden heeft.Persoonlijk advies, daar draait het om bij Travel Legends. Onze reisspecialisten gaan met u om tafel om de perfecte reis samen te stellen. Met behulp van contacten over de hele wereld ontvangt u uw reis op maat, met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Wij willen altijd net iets meer bieden, kijken net iets verder en zetten graag een stapje meer. Daardoor kunt u zorgeloos op reis gaan.Niet alleen wij nemen u graag mee op een onvergetelijke reis, wij introduceren u aan de locals die hun ervaringen en tips graag delen. Zij zien dagelijks met eigen ogen de vele plekken en eigenschappen die deze landen te bieden hebben en hebben de regio voor altijd in hun armen gesloten. U kunt zich geen betere gids wensen!

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8