Reisinspiratie

16 blogs in de rubriek Gadgets
· Redactie
Tribord Easybreath: Snorkelen 2.0
De onderwaterwereld blijft fascinerend en we zouden hier uren naar kunnen kijken tijdens het snorkelen. Echter komen er nog al eens wat problemen voor tijdens het snorkelen. De Easybreath biedt uitkomst.
· Redactie
Zeker op reis met vaccinatie-app
Als je een verre (rond)reis wilt gaat ondernemen, dan krijg je vaak te maken met (verplichte) vaccinaties. Als je al vaker een verre reis hebt gemaakt en ook al eerder bent ingeënt, dan heb je ooit een vaccinatierapport gekregen. In dit rapport kun je nalezen welke vaccinaties je hebt gehad, maar kun je dit rapport nog vinden en weet je nog waar je al tegen bent ingeënt?
· Redactie
Een loungebed om mee te nemen
Stijlvol zonnen, wie wil dat nou niet? Als je zonnebril en badlaken al in orde zijn, scheelt er nog maar één ding: een fijne strandstoel of – nog beter – een ligbed. Nu is er een artikel gelanceerd dat beide combineert; de ‘Lounger’ is namelijk als strandstoel én als zonnebed te gebruiken.
· Redactie
Gratis SRC Magazine App
Om haar reizigers nog meer reisinspiratie en voorpret te bieden, heeft SRC-Cultuurvakanties een interactieve Magazine App gelanceerd. In verschillende kleurrijke magazines is het complete reisaanbod terug te vinden, maar de interactieve App biedt meer dan reisaanbod alleen.
· Redactie
Matching app vindt interessante reisgenoten
Heb je een lange vlucht voor de boeg en hoop je dat er een interessant iemand naast je komt zitten? Dan hoef je niet langer alleen maar te hopen, want met behulp van de Matching Airlines Seats (MAS) app kun je alvast mogelijk interessante matches tot stand laten komen.
· Redactie
Speciale bril tegen jetlag
Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het lijkt er toch op dat het wetenschappers is gelukt om een hulpmiddel te ontwikkelen, waarmee je snel van je jetlag af wordt geholpen. Het gaat om een eenvoudig te dragen bril en de werkzaamheid zou hem zitten in een speciaal, groen licht.
· Redactie
Uitzwaaien met een app
Het is vaak hartstikke leuk om vrienden of familie die op vakantie gaan nog even uit te zwaaien op het vliegveld. Zeker als mensen die je goed kent voor langere tijd op reis gaan, ben je natuurlijk altijd bereid om nog even een lange autorit te maken, zodat je de vakantiegangers nog even persoonlijk een goede reis kunt wensen.
· Redactie
Reisarmband met 11 bestemmingen
Je kent het wel: je bent in het buitenland en je spreekt best een aardig mondje Frans of Spaans, maar op de een of andere manier willen de locals maar niet begrijpen wat je bedoelt. Vervelend, zeker als het om belangrijke zaken als je gezondheid of het vinden van een bankfiliaal gaat. Met een reisarmband is dit probleem zo opgelost.
· Redactie
Last minute boeken met ‘Tonight’
Apps zijn tegenwoordig echt niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Ze zijn namelijk vaak bijzonder handig, zoals ook de nieuwe reis app van Booking.com maar weer bewijst. ‘Tonight’ is de naam van de app, en hij is speciaal gelanceerd voor reizigers die onderweg graag eenvoudig en ‘super last minute’ een hotelkamer willen of moeten boeken.
· Redactie
Tickets vergelijken via App
Eerder deze week kon je in het reisnieuws al enkele tips lezen voor het vinden van een goedkope vliegvakantie. Het vinden van een goedkope vlucht is nu nog makkelijker geworden; CheapTickets.nl heeft namelijk een nieuwe App voor iPhone gelanceerd waarmee je heel eenvoudig via je mobiele telefoon of iPad op jacht kunt naar goedkope tickets.
· Redactie
Dé reisjas
Wie kent het niet, dat gevoel dat je als een pakezel op reis gaat? Je weet dat je alles hebt ingepakt, maar waar zat je paspoort nou ook alweer? Of het muntgeld, waar is dat gebleven en waar laat je dat flesje water? En fotograferen met een tas in je hand, dat is gewoon niet handig.
· Redactie
Dagtripjes in binnen- en buitenland
Waar ter wereld jij je vakantie ook gaat vieren, er bevindt zich in de directe omgeving altijd wel de een of andere bezienswaardigheid waar je een leuke dagtrip naartoe kunt plannen. Je kunt voor informatie op dit gebied natuurlijk je reisgids openslaan, maar op internet vind je vaak nog veel actuelere informatie.
· Redactie
App tegen vliegangst
Als je graag wat van de wereld wilt zien maar ook lijdt aan vliegangst, dan heb je een klein probleem. In plaats van elke keer voor je een vliegtuig instapt een paar rustgevende pilletjes slikken, kun je ook proberen of je baat hebt bij de nieuw Vlieg App van Stichting VALK.
· Redactie
Vakantie in eigen land?
Het weekend komt er weer aan, tijd om iets leuks te ondernemen met het gezin, vrienden of familie. Als je nog geen idee hebt wat er bij jou in de buurt allemaal mogelijk is, neem dan eens een kijkje op leukedingenkaart.nl.
· Redactie
Wanderfly.com maakt reizen makkelijk
Zelf een reis plannen is soms een hele onderneming. Er moet vervoer worden geregeld, verblijf ter plaatse en je wilt natuurlijk ook weten wat de leukste of meest indrukwekkende bezienswaardigheden zijn en waar je bijvoorbeeld de mooiste stranden vindt. De website wanderfly.com biedt handige hulp bij al deze zaken en doet nog meer.
· Redactie
Koffer die zichzelf kan wegen
Ken je het probleem dat je geen idee hebt hoe zwaar je koffer weegt voordat vertrekt naar het vliegveld? Die koffer op de weegschaal slepen is een heel gedoe. Daar is nu een oplossing voor: de koffer met ingebouwde weegschaal!

Archief

>