Home
Blog
Reisadviezen

Reisinspiratie

157 blogs in de rubriek Reisadviezen
· Fleur Madlener
7x Tips voor een auto huren in Zuid-Afrika
In het lijstje beste landen voor een roadtrip staat Zuid-Afrika hoog genoteerd. De wegen zijn goed onderhouden en het verkeer is er vrij overzichtelijk, de landschappen fantastisch en het huren van een auto is er betaalbaar. 
· Suzanne van Duijn
Kun je veilig reizen in Guatemala?
Omdat er genoeg spookverhalen bekend zijn over de veiligheid in Centraal-Amerika heldert Rondreis op. Ditmaal over het reisrisico in Guatemala.
· Suzanne van Duijn
Wat is de beste reistijd voor een rondreis Cambodja?
Een rondreis Cambodja is eigenlijk altijd een goed idee! Het is er het hele jaar door lekker warm, maar in onze winter valt er de minste regen.
· Suzanne van Duijn
Hoe gevaarlijk is Johannesburg?
Je reis door Zuid-Afrika begint in Johannesburg en meteen maakt het thuisfront zich zorgen. Maar hoe gevaarlijk is Johannesburg nou eigenlijk?
· Suzanne van Duijn
Hoe veilig is het om zelf in Namibië te reizen?
Een self-drive is dé manier om in Namibië te reizen. Maar is het ook veilig om met je eigen vervoer door Namibië te reizen?
· Suzanne van Duijn
Op vakantie in Portugal met een huurauto: tips & route
Met steden als LIssabon en Porto, is Portugal de ideale bestemming voor een citytrip. Maar ook voor een langere vakantie of rondreis is Portugal perfect.
· Suzanne van Duijn
Reizen in Kenia, is het veilig of niet?
Kenia is prachtig, maar de reisadviezen verschillen nogal. Met deze twee tips ontdek je Kenia safe.
· Suzanne van Duijn
Sri Lanka rondreis tip: huur een auto met privéchauffeur
Sri Lanka is hot. En de allerleukste manier om het eiland te verkennen is met een huurauto inclusief privéchauffeur.
· Suzanne van Duijn
14 dingen die je moet weten voordat je naar China reist
China is een land van contrasten en je valt er van de ene verbazing in de andere. Een reis naar deze fascinerende bestemming wordt alleen nog maar beter als je de volgende 14 dingen ter harte neemt.
· Suzanne van Duijn
Van Peru naar Bolivia reizen: hoe doe je dat?
Peru en Bolivia zijn perfect te combineren voor een rondreis. Maar hoe zit het met de grensovergang? Rondreis geeft vijf tips.
· Suzanne van Duijn
Backpacken in Peru: hoe zit het met de veiligheid?
Peru is een droom voor iedere backpacker. Te midden van waanzinnige natuur en kleurrijke locals beleef je de gaafste avonturen. Maar is het er ook veilig? Rondreis neemt je mee.
· Suzanne van Duijn
Backpacken in Zuidoost-Azië: 15 dingen die je sowieso níet moet doen
Eindelijk is het zover: je gaat backpacken in Zuidoost-Azië. Dit wordt de tijd van je leven. Maar zorg er wel voor dat je de volgende 15 dingen écht niet doet.
· Suzanne van Duijn
Is reizen in Colombia gevaarlijk?
Colombia wint meer en meer aan populariteit. En terecht! Desondanks blijven velen in het duister tasten omtrent de veiligheid van het land. Rondreis.nl heldert op.
· Suzanne van Duijn
Reisadvies: Kun je veilig reizen in Jamaica?
Is Jamaica een groot eiland vol gangsters, drank en drugs? Zeker niet! Je kunt prima en veilig een rondreis Jamaica maken.
· Suzanne van Duijn
Vijf tips om te sparen voor een lange reis
Je wilt een lange reis maken. Waar begin je dan? Hoe krijg je voldoende euros bij elkaar en is het eigenlijk écht noodzakelijk om veel geld opzij te zetten om dit bucketlist-item te verwezenlijken?We helpen je!
· Redactie
Écht lokaal reizen, hoe doe je dat?
Bestaat dat? Een reisbureau dat je helpt je reis ‘lokaal’ te maken? Zoals; “echt in contact komen met de mensen van het land?” Ja, dat bestaat: het heet Local Hero Travel.
· Suzanne van Duijn
Dit is waarom je de boarding pass van je vlucht NOOIT zo maar moet weggooien
Alle reizigers die wel eens per vliegtuig reizen opgelet: gooi nooit zo maar je boarding pass weg! Je instapkaart bevat namelijk jouw persoonlijke informatie die niet in verkeerde handen moet vallen...
· Suzanne van Duijn
17 dingen die je leert als je voor het eerst in Zuidoost-Azië gaat rondreizen
Zuidoost-Azië is zoveel meer dan chaotische steden, bountystranden, fullmoonparties, en rijst. Maak jij voor het eerst een reis door dit backpack-walhalla? Dan ga je een héle leerzame tijd tegemoet. Deze 17 leermomentjes zul je sowieso hebben!
· Redactie
Leer je koffer efficiënt in te pakken
Voor veel reizigers geeft het inpakken van de koffer veel stress. Het is vaak een hele opgave om alle kleding die je mee wilt nemen in de koffer te krijgen. Je wilt er namelijk als een local uitzien, maar tegelijkertijd geen overbodige bagage meenemen. Met de onderstaande tips kun je je koffer zo efficiënt mogelijk inpakken!

Archief

>