Home
Blog
Reisadviezen

Reisinspiratie

157 blogs in de rubriek Reisadviezen
· Redactie
Wat niet te doen in China
Dat China een bijzonder land is en dat je zeker naar Beijing moet gaan om een bezoek te brengen aan de Verboden Stad, dat heb je inmiddels waarschijnlijk al vaak genoeg gelezen. Daarom is het misschien zinvoller om eens wat aandacht te besteden aan wat je nu juist niet op vakantie in China moet doen.
· Redactie
Bestemmingen voor de jaarwisseling
Hoewel het jaar eigenlijk nog maar net begonnen is, kun je best al eens nadenken over waar je de komende jaarwisseling wilt gaan doorbrengen. Met de hele familie een glaasje champagne drinken rond de nog niet afgetuigde kerstboom kan altijd nog.
· Redactie
Voordelig in een vakantiehuis
Als je van plan bent om binnenkort gebruik te maken van een vakantiehuis van de keten van Center Parcs, dan moet je de website van Bungalows.nl goed in de gaten houden. Want als je via deze site je vakantie boekt dan kun je profiteren van leuke voordelen.
· Redactie
Goedkoop Griekenland
Nu Griekenland zich financieel gezien aan de rand van de afgrond bevindt, denk je als reiziger misschien dat het land even wat minder geschikt is om naartoe te reizen. Niet doen, want het land heeft jou als toerist nu meer nodig dan ooit en zal je dan ook hartelijk verwelkomen.
· Redactie
Cultuureiland in Saksen
Heb je alle pretparken, vakantieparken en bungalowparken in Nederland wel even gehad en ben je op zoek naar een leuke gezinsvakantie in het buitenland? Overweeg dan eens het bijzondere avonturen- én vakantiepark Kulturinsel Einsiedel, in de deelstaat Saksen bij onze oosterburen.
· Redactie
Djoser informatiedagen
Na de goed bezochte Reizigersinformatiedagen in Leiden van de afgelopen maand, organiseert Djoser op 11 februari in Geertruidenberg ook een Reizigersinformatiedag. Op een prachtige locatie met een gezellige reissfeer, informereert Djoser je graag over alle rondreizen.
· Redactie
Gezond op reis
De ene reiziger heeft tijdens een reis in een vliegtuig last van vliegangst en een ander juist van reisziekte. Weer een ander heeft van geen van beide last, maar wordt na het maken van een vliegreis wel altijd verkouden.  Dat is niet zo vreemd als je lang met veel mensen in een kleine ruimte zit, maar wel erg vervelend. Daarom volgen hier enkele tips om gezond op je bestemming aan te komen. Deze tips kun je overigens ook gebruiken als je een busreis of reis per trein maakt.
· Redactie
Top of Europe
Wil je deze winter graag in de bergen de lange latten of een snowboard onderbinden, maar heb je geen zin om moeilijk te gaan doen met sneeuwkettingen om de autobanden? Laat de auto dan thuis en reis met de trein richting het zuiden van Europa. Ga bijvoorbeeld naar de Jungfrau Region in Zwitserland, met mondaine skisteden, uitdagende pistes en goede treinverbindingen.
· Redactie
Actieve reisavonturen
Als je reizen en het beleven van sportieve avonturen graag met elkaar combineert dan zit je bij de Belgische reisorganisatie X-Adventure helemaal goed. Zij hebben hun aanbod heel handig ingedeeld in vier overzichtelijke categorieën reizigers, zodat je heel eenvoudig de juiste reis bij je reisgezelschap kunt kiezen.
· Redactie
Actietickets Air Berlin
Bij luchtvaartmaatschappij Air Berlin kun je nog tot en met vandaag profiteren van de actie waarbij vliegtuigtickets goedkoop worden aangeboden. Via de kaart met vluchtroutes op de website van Air Berlin kun je heel eenvoudig kijken welke bestemmingen per vliegveld mogelijk zijn, om op die manier een aantal prijzen met elkaar te vergelijken.
· Redactie
KRAS.nl informatiedagen
Op zaterdag 28 en zondag 29 januari vinden de jaarlijkse informatiedagen van KRAS.NL weer plaats. Je krijgt hier informatie over de rondreis bestemmingen van KRAS en je kunt presentaties bijwonen om helemaal in de vakantiesfeer te komen. 
· Redactie
Thailand reisadvies gewijzigd
Het reisadvies voor Thailand is door het ministerie van Buitenlandse Zaken aangepast. Deze aanpassing is gedaan in verband met de verhoogde dreiging van aanslagen. Nederlandse reizigers wordt met name geadviseerd om in de hoofdstad Bangkok extra op te letten bij plaatsen waar zich veel westerse toeristen bevinden.
· Redactie
Ik ga op reis en neem mee
Als je onderweg bent dan loop je tegen allerlei zaken aan waar je thuis minder of geen last van hebt, zoals vieze toiletten, wisselende weersomstandigheden en totaal andere stekkerdozen. Onderstaande producten kunnen in dat soort situaties goed van pas komen.
· Redactie
Op twee wielen door Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Denk aan de vergezichten van Zuid-Frankrijk, de rotspartijen van de Alpen  en de glooiende landschappen van Italië en zie dit alles in het kwadraat. Dát is Nieuw-Zeeland, een land waar je prachtige wandeltochten en lange fietstochten kunt ondernemen.
· Redactie
Torres del Paine park in Chili weer toegankelijk na brand
Santiago -Het Nationaal Park 'Torres del Paine' in Chili is voor open voor het publiek nu de meeste branden geblust zijn. De afgelopen week woedde er in dit natuurpark in het zuiden van Chili grote branden.
· Redactie
Harry Potter in de VS
Rond de jaarwisseling deden ze het weer goed op televisie: de films over tovenaarsleerling Harry Potter. Liefhebbers van de magische wereld uit de verhalen van schrijfster J.K. Rowling moeten tijdens een reis naar Florida zeker een bezoek brengen aan het nieuwe pretpark ‘The Wizarding World of Harry Potter’.
· Redactie
Weg met oud en nieuw
Geen zin om dit jaar wéér op oudejaarsavond met een berg oliebollen en appelflappen voor je neus naar Youp op de televisie te kijken? Boek dan nog snel een last minute reis, verdwijn een weekend in het buitenland en laat pas volgend jaar weer iets van je horen.
· Redactie
Actief met Kerst
Het is Eerste Kerstdag en je vraagt je af wat je vandaag eens zult ondernemen. Sterker: je vraagt je af wat je vandaag eigenlijk kúnt ondernemen, want het is Eerste Kerstdag én het is zondag. Dus wat valt er vandaag eigenlijk buitenshuis te beleven?
· Redactie
Kleurrijke Niagara
Ben je deze winter in de buurt van de Niagara watervallen? Ga er dan zeker een kijkje nemen, ook al heb je ze misschien al gezien. In de wintermaanden vindt er namelijk ook een bijzonder mooie show plaats en dat wil je echt niet missen.

Archief

>