Home
Blog
TV & radio

Reisinspiratie

13 blogs in de rubriek TV & radio
· Redactie
Kobe Bryant vs. Messi in Turkish Airlines commercial
In de nieuwe commercial van Turkish Airlines nemen Kobe Bryant en Lionel Messi het opnieuw tegenelkaar op in een 'Selfie Shootout'.
· Redactie
Wie is de Mol? naar Hong Kong
Waar het laatste seizoen van Wie is de Mol? zich afspeelde in Zuid-Afrika, is voor het veertiende seizoen van het populaire spelprogramma gekozen voor de Aziatische metropool Hong Kong.
· Redactie
VIDEO: bizar eten in Taiwan
"If it looks good: eat it! And it all looks good to me". Eetfreak en tv-presentator Andrew Zimmerman is op bezoek in Taiwan voor zijn show Bizarre Foods en eet de raarste dingen, van gefermenteerd varkensvlees tot 'stinky tofu'. Kijken!
· Redactie
Wie is de reisleider in Mexico, Guatemala en India?
Het razend populaire programma ‘Wie is de reisleider?’ gaat morgen, op 8 januari, alweer een nieuw seizoen in! Op RTL 5 kun je morgen vanaf 20.30 uur kijken wie van de deelnemende BN-ers de rol van reisleider het beste weet in te vullen en daarmee aan het einde van het seizoen de felbegeerde trofee in de wacht sleept.
· Redactie
Jouw reisfilm op televisie?
Het is een geheel nieuw concept en het is vanaf januari volgend jaar te zien op televisie: het nieuwe reisprogramma ‘Overal & Nergens’ dat zal worden uitgezonden op RTL5. Dit reisprogramma wordt niet alleen gemaakt vóór reisliefhebbers, maar ook dóór reisliefhebbers, en wel middels ‘user generated content’.  
· Redactie
Aardbeving Costa Rica
Costa Rica is afgelopen woensdag getroffen door een zeer zware aardbeving. De beving vond plaats in het westen van het land en had een kracht van 6,6 op de schaal van Richter. Uit de eerste berichtgevingen blijkt dat er geen sprake is van doden of gewonden en ook grote schade lijkt te zijn uitgebleven.
· Redactie
Droomreizen in Azië
Het reisprogramma  "Droomreizen in Azië" is al enkele afleveringen onderweg , maar toch willen we jullie er nog even op wijzen. Vooral als je van plan bent om een rondreis in Thailand, Indonesië of Sri Lanka te maken dan moet je dit programma op SBS6 eens bekijken!
· Redactie
"Reisadvies Negatief" nieuw reisprogramma KRO
De KRO start op 5 juni met het reisprogramma ‘Reisadvies Negatief’. Presentator Sander de Kramer (onder andere bekend van de tv-programma’s ‘De Rekenkamer’ en ‘Stinkend Rijk & Dakloos’ én auteur van het boek ‘Van Miljonair tot Krantenjongen’) trekt voor het programma door drie continenten en bezoekt plekken die door de gemiddelde toerist niet worden bezocht.
· Redactie
Nieuw reisprogramma: Wie Is De Reisleider bij RTL 5
Kijk op donderdag 6 januari om 21.30 uur naar Wie Is De Reisleider bij RTL 5!
· Redactie
'Great Migrations' is de spectaculairste productie van National Geographic ooit
National Geographic Channels Great Migrations geeft een compleet nieuwe betekenis aan het begrip 'bewegen'. De zevendelige serie gaat zondag 7 november om 21.00 uur in première in de Benelux en vertelt ontzagwekkende verhalen over talrijke diersoorten en hun bewegingen over de aarde.
· Redactie
Naar Rome, India en Bali in film Eat Pray Love
In de verfilming van het boek Eat Pray Love volgen we Liz (Julia Roberts) op haar reis die voert van Rome naar India en ten slotte naar Bali. In Rome gaat ze vooral eten en genieten, in India gaat ze in retraite om rust en balans te vinden en op Bali wil ze al die elementen samen laten komen.
· Redactie
Patrick Lodiers en Nicolette Kluijver nieuwe presentatoren 3 op Reis bij BNN
Vanaf 12 september is er weer een nieuw seizoen 3 op Reis te zien bij BNN op Nederland 3. Vorig seizoen werd dit reisprogramma nog gemaakt door Llink en BNN samen, maar door het verdwijnen van Llink uit het publieke bestel wordt het populaire reisprogramma alleen nog gemaakt door BNN.
· Redactie
3 op Reis in september bij BNN van start met nieuwe presentatoren
Vanaf 12 september is er een nieuw seizoen van 3 Op Reis te zien, het goed bekeken reisprogramma met Floortje Dessing en Dennis Storm. Het reisprogramma blijft gewoon bestaan, ondanks het verdwijnen van Llink uit het publieke bestel.

Archief

>