Better Places

Je reisexpert ter plaatse

Better Places brengt de avontuurlijke reiziger rechtstreeks in contact met een reisexpert in Azië, Afrika of Latijns-Amerika. Samen met deze lokale reisprofessional stel je je individuele rondreis samen, 100% op maat. Ook families met kinderen zitten bij Better Places goed.

Meer over Better Places

Better Places is aanbieder van:

Bekijk en vergelijk alle Better Places reizen »

Better Places
Accommodatie
8,7
Vervoer
8,9
Reisleiding
9,2
Prijs/kwaliteit
8,9
Algemeen
9,1
9,0 180 beoordelingen
Better Places is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Populaire Better Places reizen

Cuba - Autorondreis met verblijf in Casas Particulares

Cuba - Autorondreis met verblijf in Casas Particulares

 • Cuba Cuba
 • Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
 • Reisduur 15 dagen

Ontwerp je rondreis met verblijf in casas particulares samen met Julio, de lokale reisexpert. Zo wor...

vanaf € 1375

Zuid Afrika - privé autorondreis - Better Places

Zuid Afrika - privé autorondreis - Better Places

Ontwerp je privé safari samen met Zsa-Zsa, de reisexpert die er woont. Zo wordt je reis super origin...

vanaf € 860

Namibië autorondreis | Better Places

Namibië autorondreis | Better Places

Ontwerp je privé safari samen met Pascale, de reisexpert die er woont. Zo wordt je reis super origin...

vanaf € 1035

Better Places ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Better Places zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Better Places.

Er zijn 180 ervaringen met Better Places geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,7
Vervoer
8,9
Reisleiding
9,2
Prijs / Kwaliteit
8,9
Algemeen
9,1
9,0
Totaalscore
180 beoordelingen
8,6

Mooie rondreis door Georgië

 • Georgië
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 23 August 2017

In samenspraak met de lokale specialist Mari hebben we per e-mail een rondreis met chauffeur/gids samengesteld. Wel wilden een goed beeld krijgen van het land, zowel natuur als cultuur zien met een speciale focus op de vele oude kerken en kloosters. Dat is zeker gelukt. Onze gids heeft ons vakkundig door het land geloodst. Zijn engels was prima, we staken veel van hem op. De geselecteerde hotels waren van goede tot uitstekende kwaliteit.
Als met al een fijne vakantie die ons een hele goede eerste indruk van Georgië heeft gegeven!

Gereisd met partner in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Een fantastische reis door een prachtig land.

 • Costa Rica
 • Familiereis Familiereis
 • 21 August 2017

Wij kwamen voor de natuur: jungle en wilde dieren. En die hebben we gekregen! Geen aapjes die bij je op schoot komen zitten, maar puur en wild, zoals moeder natuur het bedacht heeft. De reis was fantastisch op maat gemaakt. Wat zullen Liesbet en Nadieh gelachen hebben om mijn angst vooraf om over giftige slangen te struikelen... (Is natuurlijk niet gebeurd.) De accomodaties waren zonder uitzondering zeer goed, de huurauto eveneens. Ja, we hebben hoosbuien gehad, vooral aan het eind van de dag, maar hé, het heet niet voor niets 'regenwoud'! En koud was het evengoed nooit. De mensen zijn super gastvrij. Eén van de hoogtepunten was het nachtje bij de Bri Bri indianen. Veel te snel was de tijd voorbij. Ik kom zeker nog eens terug. En Better Places: niets dan complimenten!

Gereisd met gezin in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,6

Een avontuurlijke rondreis doorheen Costa Rica

 • Costa Rica
 • Familiereis Familiereis
 • 21 August 2017

Als familie met 2 kinderen ( 12 en 9 ) waren we vooral op zoek naar een vakantie met tal van avontuurlijke buitenactiviteiten. Costa Rica leent hier zich perfect toe en Better places speelt hier uitstekend op in.
Per locatie / regio stellen ze een lijst beschikbaar van alles wat er te doen is. Op die manier kun je het aantal dagen en de invulling per locatie vrij kiezen. Betrokken gidsen waren telkenmale perfect op de afspraak. Activiteiten zoals raften, canopying, paardrijden, hiking,.. hadden we in overleg met Better Places reeds voor ons vertrek gereserveerd en daar waar al eens een aanpassing nodig bleek ter plaatse, werd dit snel en efficient doorgevoerd.
De combinatie van een individuele rondreis ( huurauto ) met back up ter plaatse door Better Places, zorgt ervoor dat je ale vrijheid bewaart maar gevrijwaard blijft van tal van beslommeringen.
We zijn zeer te spreken over Better Places v.w.b. zowel het overleg voor de reis als de ondersteuning tijdens de reis.

Gereisd met gezin in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,8

Een trekking door Humla: pittig maar prachtig

 • Nepal
 • Wandelreis Wandelreis
 • 20 August 2017

Door een gesloten vliegveld in Dolpo, werd op het laatste moment het plan gewijzigd. Op voorspraak van Maaike, de plaatselijke reisagent, hebben we uiteindelijk een 14-daagse trekking door de Limi Valley in Humla gemaakt.
Met een team van 4 begeleiders, onder leiding van gids Chuda, en 4 muilezels zijn we twee weken onderweg geweest in de steile bergen van deze noordwestelijke provincie. Alles was tiptop geregeld, van vliegtickets tot de maaltijden. Zelfs toen de terugvluchten (letterlijk) in het water dreigden te vallen door de moessonregens, werd alles in het werk gesteld om ons op tijd in Kathmandu te krijgen om onze vlucht naar Nederland te halen. En dat is gelukkig gelukt.

Gereisd met partner in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,6

Een geweldige privérondreis door Madagaskar met "Better Places"

 • Madagaskar
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 20 August 2017

Wij hebben een 3-weekse rondreis gemaakt door Midden - en Zuid – Madagaskar met 4WD auto en privé chauffeur. De basisroute hebben wij zelf bepaald aan de hand van diverse reizen die op het internet waren te vinden. Frank van Better Places was onze contactpersoon. Hij reageerde snel op de e-mails met vragen die wij regelmatig stuurden tijdens het plannen van de reis. Maar ook tijdens de reis bleef hij antwoorden geven via de mail.

Het is een erg onderontwikkeld land, met de grootste problemen corruptie en de bevolkingsaanwas. Qua natuur en bodemschatten een rijk land, maar een gigantisch gat tussen rijk en arm. Overal kinderen. Ik heb me laten vertellen dat momenteel 80% van de bevolking onder de 21 jaar oud is.

In totaal hebben wij bijna 3000 km met privéchauffeur gereisd. Van Antananarivo naar Andasibe, Antsirabe, Miandrivazo, Kirindy, Bekopaka (kleine en grote Tsindy), Morondava, Ranomafana, Tsaranoro Vallei in het Andringitra gebergte, Isalo en Ifaty. Vanaf daar vlogen wij terug naar Antananarivo

Een prachtige natuur en geologie met veel variatie. We hebben vele lemuren, ringstaartmaki’s en kameleons gezien, met als klap op de vuurpijl vele groepen walvissen 10 km buiten de kust van Ifaty.

Het was een geweldige reis. De 4WD auto en de door Frank geboekte accommodatie waren goed geregeld. Accommodaties varieerden, maar voor lokale standaarden waren ze allemaal uitstekend en gezellig.

De algemene taal is Frans, maar onze chauffeur sprak Engels. Jammer dat het niveau wat laag was, zodat de conversaties vrij basic bleven. Maar hij was een en al behulpzaamheid en bleek een zeer goede chauffeur en begeleider te zijn. Zijn rijstijl was prettig en rustig en hij nam geen onnodige risico’s met inhalen en dergelijke. De gidsen werden goed door hem geïnstrueerd. Ook had hij een goed gevoel voor humor en hij maakte absoluut geen inbreuk op onze privacy.

Het eten was prima, maar de vegetariër zal wat moeite hebben om een leuk en gevarieerd menu te vinden. Maar overal was men bereid iets vegetarisch te bereiden als dat niet op de kaart stond.

De route was geweldig en Madagaskar was voor ons een positieve cultuur-shock: We hadden Afrikaanse toestanden verwacht, maar de inwoners vonden wij bijzonder vriendelijk zonder vertoon van jaloezie op onze welvaart. Geen opdringerig bedelgedrag (behalve wat in de grote stad, maar dat is een wereldwijd fenomeen). Mensen in dorpjes waren oprecht geïnteresseerd en stopten vaak om een praatje te maken, en sommigen zelfs om hun Engels te oefenen.

Zeker de moeite waard om te bezoeken via Better Places.

Gereisd met partner in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon


Lees meer Better Places ervaringen »


Heb je zelf Better Places ervaringen of klachten over Better Places?

Contactgegevens

Adres
Better Places
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Bekijk op kaart »

Klantenservice
071-5162025

Openingstijden helpdesk