Riksja Travel

Bouw je eigen individuele reis

Riksja Travel is gespecialiseerd in individuele reizen naar verre bestemmingen. De reizen van Riksja Travel zijn bijzonder, avontuurlijk en zijn grotendeel door middel van bouwstenen zelf in te vullen. En de enthousiaste medewerkers helpen je hierbij graag!

Meer over Riksja Travel

Riksja Travel is aanbieder van:

Bekijk en vergelijk alle Riksja Travel reizen »

Riksja Travel
Accommodatie
8,7
Vervoer
8,8
Reisleiding
8,9
Prijs/kwaliteit
8,7
Algemeen
9,0
8,8 197 beoordelingen
Riksja Travel is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Bestemmingen van Riksja Travel

Riksja Travel heeft onze rondreis op maat door Brazilië verzorgd. Ze hebben dit op een uitstekende manier gedaan! Een goede vlucht, leuke gidsen, prachtige accomodaties (niet alleen hotels, want we hebben ook in de jungle geslapen) en goede afwisseling van cultuur, natuur en ontstpanning. Bedankt Riksja!

- Fam. Petersen

Populaire Riksja Travel reizen

Nieuw Zeeland in een notendop

Nieuw Zeeland in een notendop

Wil je in drie weken veel zien van Nieuw-Zeeland, zonder te jakkeren of duizenden kilometers te vret...

vanaf € 2394

South-Africa experience

South-Africa experience

Wil je op avontuur en het beste van Zuid-Afrika in één rondreis zien, maar toch reizen met een vangn...

vanaf € 1887

Toeren van pleintjes naar palmenstrand

Toeren van pleintjes naar palmenstrand

 • Cuba Cuba
 • Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
 • Reisduur 16 dagen

Ook al heb je maar twee weken, je hoeft Cuba niet af te raffelen. Je wilt immers niet bekaf thuiskom...

vanaf € 1478

Riksja Travel ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Riksja Travel zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Riksja Travel.

Er zijn 197 ervaringen met Riksja Travel geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,7
Vervoer
8,8
Reisleiding
8,9
Prijs / Kwaliteit
8,7
Algemeen
9,0
8,8
Totaalscore
197 beoordelingen
9,0

Riksja travel heeft voor ons een perfect georganiseerde autorondreis door Zuid-Afrika samengesteld.

 • Zuid-Afrika
 • Autorondreis Autorondreis
 • 17 August 2017

In 25 dagen van Johannesburg naar Kaapstad gereisd met een huurauto. Lotte van Riksja Travel heeft, samen met ons, een hele mooie route samengesteld. Onze wensen zijn in de route opgenomen met zeer bruikbare aanvullende tips. Bij aankomst hebben we een handige en overzichtelijke reisbeschrijving gekregen. De accommodaties onderweg waren heel erg mooi. Luxe Safaritent, Lodges, bed & breakfasts, hotels, we zijn echt in de watten gelegd. De bouwstenen met de excursies sloten goed op elkaar aan waardoor het reistempo prima was. We hebben het gevoel gehad echt op vakantie te zijn geweest, zonder gehaast om op tijd bij de volgende overnachtingsplaats aan te komen.
We kunnen Riksja Travel zeer aanbevelen. Ze denken mee, zijn enthousiast, luisteren goed naar je wensen en reageren snel op je vragen. Als wij weer op reis gaan zullen we zeker bij hun terugkomen.

Gereisd met gezin in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,4

Geweldige autorondreis door Utah en Yellowstone

 • Amerika
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 15 August 2017

De voorbereiding van onze reis liep uitermate soepel door de uitstekende communicatie met Riksja. Zo konden we de reis precies uitstippelen zoals we wilden, gebruik makend van hun kennis, ervaring en tips . Absolute pre van deze reisorganisatie is de flexibiliteit, zo konden we toch zelf een aantal accommodaties (huis/ appartement) boeken die zij niet in hun assortiment hadden en hadden zij de beschikking over mooie cabins aan Yellowstone Lake die we zelf nooit hadden kunnen regelen. Top!
De reis startte in SF en 2 dagen later, na een korte vlucht naar Salt Lake, begon onze autorondreis door UTAH en omhoog naar Yellowstone. We reden letterlijk van het ene adembenemende hoogtepunt naar het andere. Hotels waren allemaal volgens verwachting en sommigen overtroffen zichzelf qua ligging, uitzicht en faciliteiten. Activiteiten hadden we niet direct bijgeboekt, behalve Antilope Canyon (echt spectaculair met geweldige gidsen die ook nog eens tips geven voor het maken van de mooiste foto's). Ter plekke wel diverse activiteiten zelf geregeld met tips van Riksja in ons achterhoofd. Kortom buitengewoon geslaagde vakantie!

Gereisd met gezin in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Perfecte organisatie en punctueel

 • Peru
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 08 August 2017

Tijdens onze individuele rondreis door Peru hebben we ons geen moment druk hoeven te maken over de organisatorische aspecten van de reis. Bij aankomst in Peru werden we tijdens de transfer naar ons hotel volledig bijgepraat door de lokale agent van de Riksja Travel. Naast alle vouchers kregen we een boekje op maat met een uitgebreide toelichting op ons reisprogramma. Hotels waren zonder uitzondering goed en vaak bijzonder door de uitstraling, de ligging of de faciliteiten. Men kwam met goede voorstellen als gevolg van actuele ontwikkelingen (treinstaking) door vervoer te garanderen, ongeacht de plek tot waar we zouden kunnen reizen. Ook kwamen ze met goede voorstellen hoe de Heilige Vallei te verkennen, volledig op maat! Gidsen bij de diverse onderdelen waren inhoudelijk goed, spraken allemaal goed Engels en wisten hun enthousiasme over te brengen. Vervoer met busmaatschappijen als Cruz del Sur was ook perfect geregeld en zeer comfortabel. Kortom een pluim voor Riksja Travel. Aan de voorkant door een goed reisadvies en in de uivoering door de uitstekende organisatie !

in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,8

Genoten van zelf rondrijden door Namibië met tent op dak

 • Namibië
 • Kampeerrondreis Kampeerrondreis
 • 24 July 2017

Wij hebben twee weken met een 4x4 wagen een rondreis gemaakt. Op het dak zaten twee tenten. Prima om in te overnachten met onze twee kinderen van 16 en 17. De auto, de natuur, de campings, activiteiten, de mensen, het eten werkelijk alles was mooi, leuk en lekker. Ter plekke regelden we natuurtochten werden begeleid door mensen met veel kennis over de dieren. Ook zijn we veel zelf op pad gegaan. In de Kalahari hebben we oa. de bushwalk, nightdrive en het paardrijden gedaan. In Swakopmund een kayak tour tussen 10000 zeehonden, in de Sossusvallei een zandheuvel op, deadvalley bezocht, de canyon in, en op de laatste overnachting nog twee wandeltochten. Het picknicken onderweg in de middle of nowhere was fantastisch, het zingen en meespelen bij onze overnachting naast het Etosha park...We willen best wel weer terug. Te mooi en nog zo veel te zien.

Gereisd met gezin in juni 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,8

Een verrassende en perfect vezorgde reis langs de hoogtepunten van west-Canada

 • Finland
 • Autorondreis Autorondreis
 • 17 July 2017

Via Calgary begonnen wij in de Rockies. De parken zijn ruig en prachtig en om beren te zien hoefden we nauwelijks moeite te doen. Ze liepen zelfs gewoon op 'ons' wandelpad. Wat een fantastische ervaring! Maar er is natuurlijk veel meer te zien dan beren, prachtige natuur en heel veel ander wildlife. Clearwater met Wells Gray Park, Whistler (met de Peak-to-Peak Gondola) we hebben er van genoten. Net als van Victoria Island, waar de sfeer weer totaal anders was. Riksja Travels had echt heel leuke en sfeervolle onderkomens geboekt. Die zouden wij zelf nooit gevonden hebben, je komt dan al gauw in van die nietszeggende motels terecht. Ook de geboekte excursies waren topkwaliteit. En voor de wat langere ritten (wat is dat land groot!) waren er allerlei tips om onderweg even te stoppen en iets te gaan bekijken waar we anders langsgereden waren. Onze reis eindigde met de steden Victoria en Vancouver. Al met al een fantastisch mooie reis die wij zelf nooit zo hadden kunnen invullen.

Gereisd met partner in juni 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon


Lees meer Riksja Travel ervaringen »


Heb je zelf Riksja Travel ervaringen of klachten over Riksja Travel?

Contactgegevens

Adres
Riksja Travel
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Bekijk op kaart »

Klantenservice
071-5790101

Openingstijden helpdesk
ma t/m vrij: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17:00 uur