Riksja Travel

Bouw je eigen individuele reis

Riksja Travel is gespecialiseerd in individuele reizen naar verre bestemmingen. De reizen van Riksja Travel zijn bijzonder, avontuurlijk en zijn grotendeel door middel van bouwstenen zelf in te vullen. En de enthousiaste medewerkers helpen je hierbij graag!

Meer over Riksja Travel

Riksja Travel is aanbieder van:

Bekijk en vergelijk alle Riksja Travel reizen »

Riksja Travel
Accommodatie
8,7
Vervoer
8,8
Reisleiding
8,9
Prijs/kwaliteit
8,7
Algemeen
9,0
8,8 192 beoordelingen
Riksja Travel is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Bestemmingen van Riksja Travel

Riksja Travel heeft onze rondreis op maat door Brazilië verzorgd. Ze hebben dit op een uitstekende manier gedaan! Een goede vlucht, leuke gidsen, prachtige accomodaties (niet alleen hotels, want we hebben ook in de jungle geslapen) en goede afwisseling van cultuur, natuur en ontstpanning. Bedankt Riksja!

- Fam. Petersen

Populaire Riksja Travel reizen

Nieuw Zeeland in een notendop

Nieuw Zeeland in een notendop

Deze autorondreis Nieuw Zeeland hebben we opgesteld voor reizigers die in korte tijd veel willen zie...

vanaf € 2237

South Africa experience

South Africa experience

Wil je zorgeloos genieten en zoveel mogelijk al geregeld hebben, dan sluit deze Zuid-Afrika rondreis...

vanaf € 1460

Toeren van pleintjes naar palmenstrand

Toeren van pleintjes naar palmenstrand

 • Cuba Cuba
 • Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
 • Reisduur 16 dagen

Heb je de tijd om ruim twee weken naar Cuba te gaan en wil je naast de hoogtepunten ook voldoende ru...

vanaf € 1645

Riksja Travel ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Riksja Travel zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Riksja Travel.

Er zijn 192 ervaringen met Riksja Travel geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,7
Vervoer
8,8
Reisleiding
8,9
Prijs / Kwaliteit
8,7
Algemeen
9,0
8,8
Totaalscore
192 beoordelingen
8,4

Geweldige rondreis door Cuba

 • Cuba
 • Autorondreis Autorondreis
 • 20 June 2017

Voor het eerst een rondreis gemaakt. Wij houden niet van groepsreizen, dus via Cuba-online van Riksja een reis geboekt met eigen wensen. Zij hebben zgn. bouwstenen, zodat je je eigen reis kunt maken. Eigenlijk dus een georganiseerde ongeorganiseerde rondreis: huurauto en de diverse overnachtingsplaatsen (casa's) zijn door Riksja geboekt. Voor de rest ons eigen programma, aan de hand van tips en suggesties van Riksja. Was echt een SUPER reis. Geweldig land. met zeer veel bezienswaardigheden. Een absolute aanrader!! (zowel het land, als Riksja)

Gereisd met gezin in mei 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Actief genieten in Ecuador

 • Ecuador
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 16 June 2017

Dit was alweer de vijfde reis die wij met Riksja hebben gemaakt. Wij zijn dus fans van Riksja. Ook nu weer was de reis perfect geregeld en was er rekening gehouden met onze wensen. De lokale partner in Ecuador, Colourful Ecuador, heeft ons tijdens de reis fantastisch begeleid. De locaties waren verrassend en de activiteiten waren afwisselend met een goede balans tussen actief bezig zijn en rustig genieten. Het is ook leuk om sommige activiteiten in een kleine internationale groep te doen (bijv. het verblijf in het oerwoud) en daarna zelf weer verder te trekken. Door de afwisseling van het landschap en de vriendelijke mensen is Ecuador echt een aanrader.

Gereisd met partner in juni 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,5

Een gevarieerde rondreis door Marokko georganiseerd door Riskja Travel: een aanrader!

 • Marokko
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 14 June 2017

Onze rondreis door Marokko duurde achttien dagen en gaf door zijn gevarieerde opzet een goed beeld van dit land. Door diverse bouwstenen te combineren maakten we kennis met de koningssteden, waarbij juist het relatieve onbekende Rabat indruk maakte. Maar ook de natuur was indrukwekkend. Zo kwamen we van hoogvlakte, woestijnlandschap, de Todra kloof en de Dadesvallei uiteindelijk weer uit bij de kust waar een langer verblijf bij Essaouira zeker is aan te raden. Zelf vonden we de reistijd in mei prettig omdat de wilde bloemen volop aan het bloeien waren en ook de oleanders als een soort lint langs diverse beekjes het landschap kleurden. Alle nesten met ooievaars (een indrukwekkend aantal) hadden zelfs twee tot drie jongen opgeleverd. Af en toe was het wel al behoorlijk warm (40 graden). Maar de warmte wordt toch anders ervaren dan in Nederland, door de lage vochtigheid. We zijn blij dat wij gekozen hebben voor de special stay mogelijkheid. Het verblijf in riads is zeer sfeervol. De ontvangst is persoonlijk en gastvrij met de onvermijdelijke muntthee (geen suiker!) en de heerlijke marokkaanse koekjes. Het leukste is dat je midden in de medina verblijft. Het contact met de bevolking was ook verrassend, hoewel taal wel een barriere kan vormen, omdat Frans de voertaal is. Gastvrijheid staat centraal, hoewel we in de echt toeristische delen alert moesten zijn op gespeelde gastvrijheid. Onze eerste ervaringen met Riskja zijn heel positief. Snel antwoord op onze vragen, een goede organisatie en uitgebreide reisinformatie met veel tips en adviezen.

Gereisd met partner in mei 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,0

Peru een reis samengesteld op maat naar onze eigen wensen.

 • Peru
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 16 May 2017

Wij hebben gekozen voor een rondreis van het zuidelijk gedeelte van Peru. 4 momenten die wij absoluut wilde vastleggen voor onze herinneringen waren : Inca Trail 4 dagen met Machu Picchu, Amazone gebied, Arequipa en Titicacameer.
Dat we goed willen reizen en verantwoord willen lopen op hoogte heeft Riksja Travel goed begrepen. De opbouw van de reis was voor ons met betrekking tot de hoogte goed, waardoor we optimaal konden genieten van de Inca trail. Het vervoer was comfortabel geregeld en via goede organisaties. Dat kwamen we onderweg wel eens anders tegen.De Inca trail was voor ons een van de mooiste ervaringen. Gek genoeg niet Machu Picchu maar de loop er naar toe en de vele Inca ruines die je allen op deze mannier kunt beleven waren erg bijzonder. Wij kunnen het iedereen aanraden deze wandeling te doen. De Amazone was zeer bijzonder voor ons de tweede ervaring maar wat een mooie omgeving op betrekkelijk korte reisafstand. Een indruk van de Clay-Licks kregen we cadeau. De accomodaties waren meer dan prima. In Arequipa hebben we genoten van de avondopenstelling van het Klooster Santa Catalina. Tip licht je in over de dagen dat ze open zijn en ben er voor zonsondergang om de bijzondere sfeer kleurenpracht en het overgaan naar de avond te beleven. Titicaca is een must ,ons maar Uros was het niet voor ons maar de andere eilanden Amantani en Taquile absoluut wel, investeren in een avondje op een van de eilanden dus. Riksja Travel weer bedankt voor het prima geregelde reisprogramma.

Gereisd met partner in april 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,4

Adembenemend Marokko!

 • Marokko
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 07 May 2017

Van Marrakech naar de woestijn (Merzouga) en van daaruit, dwars door een landschap dat elke minuut weer anders is, naar de kustplaats Essaouira.
Met een gehuurde auto hadden we zelf de tijd min of meer tot onze beschikking. Een paar dagen Marrakech, rondstruinen in de medina en souks, was voldoende. We waren benieuwd naar de zandduinen en de kamelen. Een beetje toeristisch, maar de tocht per kameel naar een kamp in de woestijn had ik niet willen missen! Daarna naar een accommodatie met een heerlijk zwembad, waar we meerdere van mee mochten maken trouwens.
Dwars door het land per auto richting kust. Visjes eten aan zee, om het zand van de woestijn van je af te spoelen. De tweeweekse reis was op deze manier heerlijk afwisselend.
De Marrokanen zijn super vriendelijk, wel vinden ze het belangrijk dat je laat blijken dat je hun land en de inwoners waardeert (veelal door geld te geven voor welke (verzonnen of onnodige) dienst dan ook).
De route is m.b.v. het Riksja-team heel goed samengesteld. Ook zijn onze wensen steeds goed aangevoeld en uitgevoerd. Plus goede bereikbaarheid ter plaatse. Chapeau!

Gereisd met partner in april 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon


Lees meer Riksja Travel ervaringen »


Heb je zelf Riksja Travel ervaringen of klachten over Riksja Travel?

Contactgegevens

Adres
Riksja Travel
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Bekijk op kaart »

Klantenservice
071-5790101

Openingstijden helpdesk
ma t/m vrij: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17:00 uur