Stip Reizen ervaringen

De Stip Reizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Stip Reizen gemaakt hebben.

Er zijn 49 ervaringen met Stip Reizen geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
7,4
Vervoer
7,8
Reisleiding
7,9
Prijs / Kwaliteit
8,2
Algemeen
7,7
7,8
Totaalscore
49 beoordelingen
6,2

Mooi land erg groen maar ontzettend heet en vochtig

  • Sri Lanka
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 19 June 2017

Mooie rondreis. Wat erg jammer was dat de reisleider historisch bijzonder goed op de hoogte was, maar zijn communicatie naar het gezelschap was zeer slecht, ook zijn engels was van matige kwaliteit. Bijvoorbeeld er werd van de route afgeweken en daar gaf hij geen melding van. Een keer 7 uur zonder eten in de bus gezeten. Twee keer in een matig hotel verbleven, overige hotels bijzonder goed. Het gevolg is een matig algemene score, grotendeels veroorzaakt door reisleider.

Gereisd met partner in juni 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
2,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
6,0
Reiziger icon

6,8

Rondreis Kroatie-Servie-Bosnie en Montenegro.

  • Kroatië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 25 May 2016

Groeps Rondreis.Hotel Hollywood Sarajevo Smerige Kamer en doorgezakte Bedden.
Montenegro- Hotel Sun Resort Smerige Kamer en onder het Beddentijk Etensresten, en Onvriendelijk
Personeel.Eten werd niet Aangevuld.Reisleiding Silvester Uitmuntend.!!! Bezoek aan Nonnenklooster
had niet gehoeven want daarna heel lange vervolgreis naar Hotel ( Laat gegeten 22.00 uur )
Omwisselen van Valuta geeft Hoofdbrekens.Zal andere mensen deze Reis afraden.!

Gereisd met partner in mei 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
2,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

9,8

Rondreis ontdek Zuid-Afrika

  • Zuid-Afrika
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 11 December 2015

Wij hebben dit jaar een schitterende reis gehad en Stip reizen had alles perfect geregeld. In 2016 gaan we weer een mooie rondreis met Stip maken!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,2

Een fantastische 22daagse rondreis door Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Thailand

  • Thailand
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Een intensieve rondreis in 22 dagen door 4 landen. Veel rijden vroeg op maar daarentegen zie je ook veel. Prima hotels, goed vervoer (zelfs bussen met Wi-Fi) en een extra pluim voor onze Nederlandstalige reisleider Corne' Leeuwinga. Door Laos heen stelde niet veel voor maar dit is logistiek niet anders te regelen als de reis start in Chiang Mai en de reis vervolgt wordt in midden Vietnam. Enige kritiek zou kunnen zijn dat wij niet een dag in Hue konden verblijven. Lokale Engelstalige gidsen waren ook prima. Nogmaals een prachtige reis goed georganiseerd door Stip Reizen, boven verwachting, we hadden ook een hele leuke groep van 22 personen.

Gereisd met partner in maart 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,4

Geweldige rondreis 22 dagen Thailand

  • Thailand
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Na een (te kort) verblijf van ruim 2 dagen in het opwindende Bangkok zijn we met de groep gaan reizen naar noord/oost Thailand. Een tocht langs o.a prachtige tempels, drijvende markten, rijstvelden, berglandschappen. Een reis van zoveel ontmoetingen, indrukken, kleuren en geuren. De Thais zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij, het eten is heerlijk, de massages zijn verkwikkend. De reis was heel gevarieerd, iedere dag een nieuwe ontdekking. We waren met een heel gezellige groep. De reisleiding was prima, de hotels waren goed. Ik kan iedereen aanraden deze reis te boeken; de temperatuur in april is niet voor iedereen geschikt (zeer warm).

Alleen gereisd in april 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,6

Een super interresante rondreis door Toscane , vanuit Montecatini, Parrkhotel Moderno.onder leiding van een super Reisleidster Madeleine van Hugten, die al jaren deze reis begeleidt .

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

We hebben genoten van alle cultuur , verhalen en het heerlijke Toscaanse eten, zowel in het eigen Hotel, als in de lokale restaurants, waar onze reisleidster ons mee naar toe nam voor de lunch.
in één woord geweldig.... Bravo STIP !!!!!!!!!! , Bravo Madeleine/reisleidster

Gereisd met gezin in juni 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,6

Thailand compleet

  • Thailand
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Met Stip Reizen naar Thailand. Wat een avontuur en prachtig land met vriendelijke mensen. Bangkok, Bridge on the River Kwai, Ayutthaya, Chang Mai.. en natuurlijk de mooie bounty stranden van Thailand. Oh en vooral het lekkere eten niet vergeten!

Gereisd met partner in oktober 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

6,2

Busreis Opera Verona en Gardameer

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Overnachtings hotels waren prima, Hotel op de plaats van bestemming was wel zeer gedateerd. Kapotte stopkontakten, doorgezakte bedden, gordijnen die niet sloten, kapotte douches.rnPersoneel was onvriendelijk, eten was wel heel erg eenzijdig.rnVeel overlast van jeugdgroepen die daar verbleven.rnDit was geen hotel voor oudere mensen maar meer voor jeugd.rnVervoer en reisleiding/chauffeur was prima.rnAanrader boek voor dit soort reizen waar vooral oudere meegaan wat rustiger en betere hotels.

Gereisd met partner in augustus 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
3,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
6,0
Reiziger icon

4,2

Koningssteden Marokko

  • Marokko
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Onze slechte ervaring met STIP reizen "rondreis Koningssteden". (Boekingsnummer 8128806)rnOorzaak extreem slechte gids Chahid (of Shahid)rnVolgorde Marrakech, Casablanca, Meknes, Volubillis, Fez, Beni Mellal plus losse excursies:rnAlgemene klacht Gids: raffelde z'n verhaaltje af in de bus, steeds gestoord door z'n mobiel, waardoor hij de draad van het verhaal compleet kwijt was. Viel continu in herhaling over zaken, zoals hoe erg het zwerfafval (plastic) wel was in Marokko. Kort voor een stop vertelde hij iets, wat we gingen zien. Konden dan uitstappen om foto's te maken. Bleef zelf bij de bus en liep niet mee naar de attracties (behalve in Medina van Fez). riep continu Jella, Jella, terwijl we er net pas waren. Liet de medereizigers een probleem oplossen om 4 gasten erop aan te spreken, dat ze regelmatig voor hem te laat terug waren. Sprak gebrekkig Nederlands en wat hij vertelde had nauwelijks culturele diepgang. Wij hadden als voordeel, dat we onszelf goed vantevoren ingelezen hadden.rnrnDe rondreis:rnIn Marrakech bleef hij zelf bij de bus bij bezoek Djemaa El Fna plein. Dus nauwelijks uitleg. Snel rondom de minaret van Kouttoubia gelopen met nauwelijks uitleg (geen diepgang).rn2e dag met 4x4 naar Kikplateau gegaan. Chahid zat bij ons in de Jeep. Als we zelf niet aangaven om ergens te stoppen zouden we aan één stuk doorrijden. Gaf af en toe wat uitleg, weer met nauwelijks diepgang. Op een gegeven moment gingen we weer dalen en vroeg aan hem, wanneer we bij het Kikplateau aan kwamen. Oh, daar zijn we een kwartier geleden overheen gegaan. Geen mededeling. De mensen in de andere Jeeps kregen helemaal geen uitleg. Wij in de voorste jeep werden erop aangekeken, dat zij in de andere jeeps geen uitleg kregen Af en toe op ons verzoek stoppen. Geen uitleg. Geluncht (was goed).Na de lunch zouden we o.a. een Berberhuis bezoeken. Niet gezien. Op een geven moment kreeg hij weer een telefoontje en het verdere middag programma was afgelopen. Terug naar het Hotel, waar we om 14.45 uur aankwamen. Excursie zou tot 16.00 uur duren. Dus geen middagprogramma gehad.rnrnVerder naar Casablanca;rnPech met de bus gehad, waardoor buswisseling. Op de kilometerteller van de bus stond 653.000 km. Oponthoud 2 uur. In Casablanca zouden we rond de grote Moskee lopen en voor bezichtiging binnenkant kon je zelf de ingang zoeken. Hij bleef wederom bij de bus, continu maar bellen (dat bellen was gewoon een zwaar storende factor gedurende de hele reis).rnEen vluchtige stadstour. Plein van de Verenigede Naties met reusachtige fontein niet gezien. Terug naar het Hotel.rnrnop weg naar Rabat:rnMausoleum niet bezocht. Was gesloten wegens gebed. Ook geen uitleg van Chahid aan de buitenkant. Op een geven moment bij een Duitse gids gaan staan, die een uitgebreid verhaal had over het Mausuleum en de omgeving. Verder niets gezien in Rabat.rnrnOp naar Meknes:rnKort bezoek aan Medina. Ook weer z met nauwelijks uitleg. Altijd vooraf in de bus en als een soort Japanners werd je dan even los gelaten om foto's te maken.rnrnVolubillis:rnKregen maar één uurtje. Uitleg door een gids ter plaatse, die erg uitgebreid was , maar zich geremd voelde, omdat we maar een uurtje hadden. Chahid bleef weer gewoon bij de bus.rnrnOp weg naar Fez;rndirect naar het Hotel.rnVolgende dag rondtour door Fez. Hier hebben we denk ik wel het complete programma afgemaakt, zij het weer afgeraffeld door een ongemotiveerde gids Chahid. Alles vlug, vlug en hop weer de bus in. Hier was een plaatselijke gids toegevoegd, die zijn mond niet open gedaan heeft.Vriendje van Chahid.rnrnVan Fez naar Beni Melal.rnAlleen maar langs Beni Belal gereden. Niet de stad in gereden.Niets gezien van de stad. Alleen wat uitleg over de rondom liggende olijfbomen. Vooral, doordat we helemaal geen tussenstop (behalve de lunch bij een wegrerstaurant) was deze rit van meer dan 400 km een opgaaf voor iedereen. Vanaf de hoofdweg mochten we wat foto's maken van het stuwmeer. Rond 18.30 uur terug in Marrakech. de laatste 2 uur van de reis heeft hij geen woord meer verteld en voor in de bus zitten slapen.rnrnOverige zaken:rnrnHotels zeer matig. zou zeggen een magere 2 sterren. Hotel Fez was goed (echt 3 sterren). Laatste nacht door bed gezakt. Maar verder op de grond verder gaan slapen.rnGeen uitleg door Chahid over omgeving Hotels.rnrnGids:rnEen zelfingenomen steeds slapend of bellende figuur. De rest bllijkt uit bovengenoemd verhaal.rnrnHostess Corendon Fatima: zeer zwak. Bij uitleg over de rondreis en de mogelijke excursies legde ze alles door elkaar uit i.p.v. het per onderdeel uit te leggen. Was gewoon grof tegen een oudere mevrouw, die het niet direct begreep. Liet duidelijk blijken, dat ze van Corendon was en niet van Stipreizen.rnrnVertrek naar vliegveld vanuit het Hotel werden we compleet aan ons lot over gelaten, waardoor 2 groepen door elkaar in dezelfde bus zaten voor Transfer naar vliegveld. Dat past niet. Kwam er een tweede bus en pas toen werd gezegd, dat andere groep in andere bus moest gaan zitten.rnOp vliegveld geheel aan ons lot over gelaten.rnrnOnze eerste ervaring met Stip Reizen is een zware onvoldoende. Een tweede keer zit er voor ons echt niet meer in. Wordt toch weer Kras, waar we gelukkig hele goede ervaringen mee hebben.rnrnIk zou zeggen, doe er wat mee. De gids van de andere groep was wel heel goed geweest hoorden we van de reizigers op het vliegveld.rnrnVr. Gr.rnrnWout Poldermanrn

Gereisd met partner in november 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
3,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
3,0
Reiziger icon

6,4

Rondreis westkust Turkije en een week Lara

  • Turkije
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Rondreis westkust Turkije en daarna een week in hotel Grand Park LararnRondreis is heel vermoeiend en geen tijd voor eigen tijd bestedingrnExtra pakket met o.a. lunch werd op de dag van aankomst aangeboden stond niet als optie bij de boekingrnNam je dit pakket er niet bij zoals wij dan heb je een probleem want waar de bussen stoppen was niet altijd wat te krijgen deze plekken waren dus hoofdzakelijk voor de mensen die wel 89 euro hadden betaald voor de lunch maar ook die stonden vaak in rijen om aan eten te komenrnMet 8 bussen was het ook in de hotels niet te doen personeel kon het niet aan rnHotel waren verder wel prima rnMooie rondreis alleen te lange dagen rnLaatste week Grand Park Lara was voor ons 1 keer en nooit meerrnWe werden gepropt in een klein kamertje waar we struikelde over de koffers zoals dus niet op de foto stond als standaard kamerrnErg dat je 3 dagen van je vakantie hier bezig mee bent om een grotere kamer te krijgen rnBij het corendon punt ook besproken en ze deed er niets meernToen we bij de receptie een fimpje hebben laten zien hoe we daar sliepen stonden ze met hun mond open te kijken,ze weten dus niet wat ze aanbieden zeer slechtrnrnEten en personeel zeer goed alleen het complex is te massaal rnSávonds is in Lara niets te beleven rnrnrnrnrn

Gereisd met vrienden in november 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

9,2

Rondreis Toscane Totaal

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Dit was een fantastische reis vooral door de zeer kundige en betrokken reisleidster Anita Ros mijn complimenten daarvoor.
Door haar was deze reis voor mij helemaal geslaagd

Gereisd met vrienden in mei 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,2

Bijzonder Polen

  • Duitsland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Wij (4 personen) hebben genoten van...........
Een mooie en indrukwekkende rondreis onder leiding van de zeer goede chauffeuse/gids Bouwina.
Het prachtige hotel Dwor Sierakow in Polen overtrof royaal onze verwachtingen. Prachtige kamers en zeer vriendelijk personeel. Een zeer goede Keuze van Stip!!!!

Gereisd met partner in augustus 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,2

Toscane totaal

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

We hebben een geweldig mooie en goed georganiseerde excursiereis gehad.rnHet hotel was eenvoudig maar goed met vriendelijk personeel.rnWe hadden in Donato een zeer bekwame chauffeur.rnDe gidsen in de steden waren zeer professioneelrnIn Anita hadden we zeer goed ,zorgzaam en gedreven reisleidster.rnEn we hadden een zeer leuk reisgezelschap rnKortom, een zeer mooie vakantie.rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn

Gereisd met partner in september 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

7,2

Vietnam rondreis

  • Vietnam
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Hele mooie reis is een aan rader allen de trein reis is hopeloos smerig bed,smerig treinstel en maar niet te spreken over de wc en kakkerlakken in bed dat breek de reis kompleet af . Zelfs een medewerker in koper van stip vond het een afgang. Ik wil hem nog een keer doen maar dan zonder de twee treinreizen .

Gereisd met partner in oktober 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
5,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

6,4

Rondreis China 23 dagen

  • China
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Hotels algemeen goed, Programma was verre van optimaal, met name halve dag Hong Kong is niet de moeite . In het programma zaten veel bezoeken aan musea ed maar veel was overlappend en de lokale gidsen hadden meer belang bij de verkoop van additionele excursies. Wat te denken van een nachttoer waarbij we met ons allen bijna 400 euro kwijt waren. Voor het overige was er weinig informatie hoe je in de vrije tijd kon vermaken en werd je vaak afgeraden om zelf iets te gaan doen behalve dan wat ze zelf aanbieden natuurlijk. Bezoek chinese muur viel tegen, mistig en moeilijk begaanbaar, achteraf blijkt ook dat er andere plaatsen die wel wat verder liggen maar beter uitzicht bieden. Stip is niet eerlijk is de prijsopgave van fooien. Omgerekend hebben we per persoon 400 euro moeten neertellen terwijl de boeking circa 300 euro aangaf.Dit is dan weer 100 euro winst voor de reis organisatie ter plaatse. het lijkt er verder op dat de gidsen, chaffeur en reis leider met het geld van de fooi-pot werden betaald ipv een reguliere salaris. In groeps verband lunchen en dineren. Niet de moeite waard. 12 mensen aan 1 tafel .... en op is op.. je kan beter zelf je bestelling doen , ben je mogelijk iets meer kwijt maar dineren kost niets in China.Met 22 personen die deelnemen aan de lunches en diner. Vette winst voor de reis organisator.. Volgende reis boeken wij niet bij stip maar bij een organisatie die wel eerlijk in de prijs opgave is. In 1 keer duidelijk wat je kwijt bent ipv goedkoper maar op een acherlijke manier allerlei kosten in rekening brengen en ik ben ook niet te spreken over het feit dat je al direkt bij aankomst mag gaan afrekenen voor fooi ed voor de hele reis. Fooi is een tip geld voor goede service en niet standaard. Plus een bittere smaak als je ziet dat het geld als een soort verkapte salaris is bestemd.

Gereisd met partner in augustus 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
6,0
Reiziger icon

8,2

Reis door Zuid-Afrika

  • Zuid-Afrika
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Met mijn vrouw heb ik een prachtige rondreis door Zuid-Afrika gemaakt. Onderweg alleen een probleempje gehad met de bus maar dat mocht de pret niet drukken. Zuid-Afrika is een fantastisch land met zoveel facetten in natuur, cultuur en bevolking. We hebben besloten om in 2014 nog een keer te gaan. Wellicht ook weer met Stip Reizen want dat is ons prima bevallen. Het is een beetje een budget reisorganisatrie, maar juist daarom was het erg goed allemaal (prijs/kwaliteit). Aanrader!

Gereisd met partner in november 2011
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,2

Sorrento-Rome-Napels

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

De reis was goed te noemen. Het ontbijt in de hotels was matig en de douches te klein voor Nederlanders. Het avondeten was in het hotel in Napels erg matig, maar de goede wijn maakte het weer goed.
Het hotel in Fiuggi maakte van het avondeten een feest en geef ik een 10!!
Verder hadden we in Rome  zeer goede gidsen.

Gereisd met partner in maart 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

7,2

Rondreis Rome - Florence - Venetië

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Goede reisleiding / prima chauffeur.Evenwichtig programma. Erg veel gezien en bewonderd.Minpunten:Hotel Oasi, eten met plastic bestek; Hotel Villa Vecchia onbeschofte / slechte bediening in eetzaal; Hotel La Sosta dei Templari Cavalieri buitengewoon smerig, kamers stonken, handdoeken stonken, kakkerlakken, twijfels of bedlinnen niet eerder was gebruikt.Dit hotel zou niet aangeboden behoren te worden;
Bijzonder positief over Hotel Nuovo Sole : zeer schoon, perfecte bediening en erg goed eten.

Gereisd met partner in mei 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

8,4

Rondreis Rome-Florence-Venetie

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Fantatische rondreis veel gezien, uitstekende reisleider evenals de chauffeur. Dit geldt niet voor de hotels vooral hotel Oasi deze hoort echt niet meer opgenomen te worden. Plastic borden en bestek.




Onbeschoft personeel alles werd met een zucht gedaan en een kwaad gezicht, kwamen in een soort feestzaal in de kelder terecht waar de kerstversiering nog hing en feestslingers. Het eten over het algemeen niet geweldig maar te eten, de wijn maakte veel goed.

Gereisd met vrienden in mei 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,2

Venetië, Florence, Sienna, Rome, Verona

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Goede chauffeur, goede reisleider, hotels waren okay, behalve het eerste hotel Oasi.
Onaardige receptioniste, sprak geen woord Engels, zij deed ook de bar, echter ieder drankje moest zij uit de keuken halen, dit ging met veel zuchten en Italiaanse opmerkingen, ze vond ons maar lastig. Eten in de normale eetzaal was er niet bij, we moesten eten in de kelder, een soort feestzaal, vreselijk kaal en ongezellig. Er hingen nog wat dingen van de kerst.
Eten ging wel, maar het ontbijt sloeg alles. We kregen plastic borden en bestek, beschuitjes en een ingepakt cakeje. Niemand had dit ooit meegemaakt. Moet snel uit het programma genomen worden. Verder leuk gehad met goede Nederlandstalige gidsen. Gezellige groep.

Gereisd met vrienden in mei 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,4

Rondreis door Thailand

  • Thailand
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Stip Reizen heeft ons niet alleen een hele goedkope rondreis naar Thailand bezorgd, maar ook een zeer kwalitatief goede reis! Alles was goed geregeld, van hotel tot reisbegeleiding. Aanrader!

Gereisd met partner in februari 2010
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,8

Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja

  • Vietnam
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Op basis van de recensies op deze site begon ik met aardig wat buikpijn aan deze reis. Hoe goed is deze reis verlopen! Het was geweldig. Ik denk alleen dat je van tevoren wel goed moet realiseren waar je aan begint. Je gaat een lange reis maken per bus en trein. In totaal wordt er ruim 5500kilometer gereisd over wegen die niet vergelijkbaar zijn met onze wegen. De snelweg door Laos is een zandpad. Een gemiddelde snelheid van 50 km/uur is dan heel snel. Dat betekend dat je lange reisdagen hebt. Het voordeel is wel dat je veel onderweg kunt zien. Ik heb mijn ogen uitgekeken onderweg. Regelmatig wordt er een sanitaire stop gemaakt of een etensstop. Daarbij wordt rekening gehouden met onze toiletgewoonten en onze kwetsbare darmen. De reisleider gaf altijd van te voren aan wat voor soort toiletten er te vinden waren, een indicatie van de te verwachten hygiëne en aanbevelingen waar we beter geen eten konden bestellen vanwege het risico op diarree. Hij bleef ook op handhygiëne hameren, veel handalcohol mee! De hotels waren 3 of 4 sterren. Omdat je er alleen slaapt is een schone badkamer en een schoon en comfortabel bed het belangrijkste. En dat was er bijna altijd. Het ontbijt was ook uitgebreid, maar het is wel Azië en het zijn niet heel toeristische landen nog. Dus overal verse broodjes vind je niet, wel veel andere lekkere dingen, verse yoghurt, vers fruit etc. De reisleider was geweldig. Het is een Thai die vloeiend Nederlands spreekt en de taal ook voldoende beheerst om er grapjes in te kunnen maken. Hij had overal strak de hand in, in en uit laden van de koffers, grensovergangen, buitenlandse gidsen werden regelmatig tot tempo aangemaand of om hun verhaal beter te vertellen. Wij hadden een kleine groep, 17 personen, en we hebben een geweldige reis gehad. Maar bedenk wel, alle waar naar zijn geld. Dit is een relatief goedkope rondreis en dan kun je ook niet voor alles de hoofdprijs verwachten. Natuurlijk kun je ook tussen verschillende steden vliegen en natuurlijk kun je langer in bepaalde plaatsen blijven. Dan hangt er alleen een ander prijskaartje aan. Als je deze reis echter ziet als een mooie manier om aan veel landen te proeven, dan kun je later nog eens terugkomen om ergens van te gaan eten. Want dat ga ik zeker doen! Tong, je was onze reisleider, het was geweldig!

Gereisd met partner in januari 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

6,4

Thailand Compleet

  • Thailand
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Heel veel gezien in Thailand. Hotels waren zonder meer goed. Onze gidsen wisten veel van Thailand en de cultuur te vertellen.

Wel zou het aantal tempels wat minder moge4n en wat meer natuur want die is prachtig.
Minpunt was wel de verwarring over de reis van Chang Mai naar Bangkok. Omdat de trein niet ree en we weer 2 dagen in de bus moesten, hebben we maar een binnenlandse vlucht genomen terwijl achteraf bleek dat er ook wel een nachtbus reed. Nogal wat extra kosten gemaakt helaas.

Gereisd met partner in oktober 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
4,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

8,6

Rondreis Turkse Riviera Cappadocie

  • Turkije
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

een 7 voor algemeen . Het is een prachtige reis vol cultuur en ook met amusement. Maar zeer vermoeiend omdat men zeer veel klimt en loopt en meestal al heel vroeg met de bus mee moet Men heeft een zeer goede conditie nodig. en ook .De reis is echt niks voor tieners en jongere kinderen. Het eten is prima, eigenlijk veel te veel keus ook in gebak en het ontbijt is ook zeer gevarieerd.
Maar de bedden zijjn hard en de kussens zijn van fiberfill en dat is niet comfortabel.Goed slapen is tenslotte zeer belangrijk. Personeel zeer klantgericht. In de exursie bezoekt men ook een leerfabriek een tapijtfabriek en een sieraden makerij . Gewoon een ordinaire verkoopdemonstratie . Niet leuk. Daarom geen 8 maar een 7 .

in maart 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

8,6

Cruise over de Nijl

  • Egypte
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

We hebben een matige vlucht gehad, weinig beenruimte en we hadden plaats bij raam besteld maar kregen middenpad.
Onze reisleider Reda was geweldig, wist veel te vertellen en lette er goed op dat iedereen aanwezig was, ook de ouderen onder ons die slecht ter been waren. Hij begon zijn verhaal pas als iedereen aanwezig was en dat vinden mijn man en ik heel goed van hem, daarom een 10 voor hem als reisleider. We hebben 1 dag een andere reisleider gehad, maar die lette minder goed of de ouderen ook wel aanwezig waren, telde de mensen niet na en wij moesten er voor zorgen dat er niet werd weggereden zonder de missende personen. Ik pleit er dan ook voor dat ALLE reisleiders voortaan zelf checken of ze hun groep compleet hebben, ik moet er bij zeggen dat we verder nooit die andere reisleider hebben gehad dus wellicht dat hij met zijn eigen groep wel telde. De boot was ook goed, al waren de kasten in onze hut wel erg gammel, de deuren sloten slecht, maar ja voor de prijs die we betaald hebben was het verder prima in orde en het eten was verrukkelijk. Er was voor ieder wat wils. De bussen waar we mee reden in Egypte waren ook goed in orde, het lagere cijfers voor vervoer was uitsluitend voor de vlucht heen en terug. Vooral omdat je zo lang in het vliegtuig zit is het wel prettig als je voldoende beenruimte hebt.

Gereisd met partner in november 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,2

Rondreis Java en Bali

  • Indonesië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Beste Stippers reizen,
Wij hebben in maart een rondreis gemaakt door Java en Balie.
Wij moeten jullie echt vertellen dat we het fantastisch hebben gehad.
Alles was zéér goed geregeld!
We hebben dan ook helemaal, maar dan ook helemaal NIETS aan te merken.
Suryadi was onze gids, hij zo gedreven en enthousiast ook sprak prima Nederlands.
Vandaar dat ik dit even bij jullie wil vermelden, jullie kunnen hem best extra aanprijzen als gids.
Hij wist de groep leuk te binden en het erg gezellig te maken.
Ook waren de hotels en maaltijden goed geregeld en waren de chauffeur en zijn bij rijder erg behulpzaam en goed.
Al met al dus een dikke 10!

Bedankt en groetjes van Regina en Dennis Tetteroo

Gereisd met partner in maart 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,6

Rondreis Klassiek China

  • China
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Mijn vrouw en ik hebben een zeer mooie rondreis door China gemaakt, georganiseerd door STIP. Goede hotels en dat voor een zeer scherpe prijs. Enorm veel gezien. Aanrader!

Gereisd met partner in september 2011
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Toscane totaal

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Deze rondreis was erg goed, je gaat naar alle highlights van toscane onder begeleiding van erg goede reisleiding. Wij waren met madeleine een erg gezellige reisleidster. Ook het hotel was prima, stond slecht aangeschreven, was wel een wat oudbollig hotel maar met een zeer goed bed en een lekkere warme douche. Prima ontbijt en goed avondeten. Daar was niets mis mee en het hotel lag ook in het gezellige plaatsje montecatini terme waar eventueel genoeg restaurantjes zijn en veel levendigheid. Al met al de moeite waard om zo toscane te ontdekken.

Gereisd met partner in juni 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Polenreis

  • Duitsland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Het was een mooie vakantie,een compliment voor de chauffeur en reisleidster Bouwina Smid,een 10 met een griffel voor deze geweldige vrouw!zo rustig en kalm in het verkeer zonder ook maar een risico te nemen geweldig.
Ik heb een opmerking op de reis,het was jammer dat we niet genoeg tijd hadden voor het museum van Schindler,het was beter geweest als het bezoek aan de burcht niet zo lang geduurd had.maar verder was het geweldig.Met vriendelijke Groet Ben Rook uit Brunssum. P. S.Ik heb Duitsland als bestemming gekozen omdat Polen er niet bij staat.

Gereisd met partner in september 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

7,4

Rondreis Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja

  • Vietnam
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Mooie reis, wel erg veel voor 22 dagen. Vooral Laos is een tegenvaller, het verblijf daar is maar een avond en nacht. Het visum € 35,00 is dan wel erg duur voor zo'n korte periode. De hele dag verder in de bus zitten in ons geval in een te kleine bus waarmee we onderweg tweemaal pech hadden met schokbreker en band. Wel veel gezien overigens. deze reis moet minimaal een weekje langer duren omdat het verblijf in diverse aakomstplaatsen te kort is omdat je veelal pas laat in de middag of in de avond aan komt. De hotels zijn top.

Gereisd met partner in oktober 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

3,6

Thailand/Laos/Vietnam/Cambodja

  • Vietnam
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Net terug van deze reis en heb er geen goed woord voor over .....
De bussen waren zo oud en krakkemikkerig dat we 4 maal een paar uur met pech hebben gestaan .
De reisleider was net zo versleten als de bussen en begroette ons op ChiangMai met de woorden "ik ben moe , dan weet U dat vast ".
Te bedenken dat wij net 20 uur onderweg waren .
Tijdens de reis is hij ook niet meer vooruit te branden geweest , we moesten alles zelf uitzoeken en werden bij bezienswaardigheden afgezet met als info hoe laat we terug moesten zijn bij de bus .
Optionele excursies waren buiten proportie duur ........op het laatst nam niemand meer deel .
Koffiepauzes waren er niet tenzij er getankt moest worden . Lunches dienden we zelf te kopen bij een 7eleven .
In onze groep waren mensen die eerder met Stip reisden alleen lovende woorden hadden over hun VORIGE reizen .
Deze reis mag de naam Stip niet dragen .

Gereisd met partner in oktober 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
2,0
Reisleiding
2,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

9,3

Fly drive Kreta

  • Griekenland
  • Fly-drive Fly-drive
  • 30 September 2015

Kreta is een fantastisch eiland om met een huurauto te verkennen. Wij hebben in elf dagen dit eiland op een hele ontspannen manier ontdekt! Naast natuurlijk de mooie stranden heeft Kreta dus nog veel meer te bieden, zoals mooie natuur. De hotels en appartementen waren onderweg helemaal geweldig.

Gereisd met partner in september 2008
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

7,6

Rondreis Hoogtepunten van Vietnam

  • Vietnam
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Dit is een erg mooie rondreis georganiseerd door Stip Reizen. Mijn transfer liep helaas verkeerd nadat ik geland was op het vliegveld in Ho Chi Mihn (bus had mankementen, maar dit werd uiteindelijk wel goed opgelost). Vietnam als land vond ik erg indrukwekkend!

Alleen gereisd in oktober 2010
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,4

Koningssteden Marokko Rondreis Koningssteden Marokko

  • Marokko
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Stip Reizen heeft veel goedkope rondreizen en deze 8-daagse reis naar Marokko is daar ook een goed voorbeeld van. Maar voor dat geld is het echt een prima keuze. Gewoon goed geregeld allemaal en je moet geen gigantische luxe hotels verwachten, maar gewoon goede hotels. Voor wie nog nooit in Marokko is geweest en voor een betaalbare prijs wil kennismaken met mooie steden zoals Marrakech, Rabat en Fèz is deze reis zeker aan te raden!

Alleen gereisd in mei 2011
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

7,4

Java/Bali

  • Indonesië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Erg vermoeiende reis, heel vroeg op en laat in de (prima) hotels.
Als je wilt uitrusten is dit niet de juiste keuze

Gereisd met partner in januari 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

9,6

Groepsrondreis door Thailand

  • Thailand
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

De groepsrondreis Thailand die ik met Stip Reizen heb gemaakt was uitstekend verzorgd! Wat een heerlijke tijd heb ik gehad. Ik reisde alleen, maar de groep was fantastisch en het eten, het transport onderweg allemaal zeer in orde. Thailand is een prachtig land om te bezoeken en met Stip reizen kan dit tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar!

Alleen gereisd in augustus 2009
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,2

Dwars door Thailand

  • Thailand
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Prachtige rondreis van Chiang Mai naar Phuket langs alle highlights! Ook de deskundige reisleiding was goed en ook tijdens de noodgedwongen verlenging (door de aswolk) werden we prima opgevangen met verblijf in een 5-sterren hotel! Complimenten aan Stip!

Gereisd met partner in april 2010
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,4

Rondreis "Hoogtepunten China"

  • China
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Werkelijk een fantastische reis gehad!

Gereisd met vrienden in april 2011
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,4

Rondreis Thailand

  • Thailand
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Een fantastisch mooie rondreis in Thailand van Bangkok naar Chiang Mai. Schitterend weer, een hele gezellige groep medereizigers, waarvan we met enkele nog steeds contact hebben. Mooie excursies, heel veel gezien en gedaan. Eigenlijk kwamen we tijd te kort. Dit door een super,fantastische reisleider die de groep iedere keer weer met volle overtuiging meekreeg. Ook Rany, onze Thaise gids, wist de groep goed te vermaken. Prijs/kwaliteit een dikke 9. Door al deze positieve ingrediënten staat Stip bij ons op nummer 1.

Gereisd met partner in april 2010
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

6,2

Rondreis koningssteden Marokko

  • Marokko
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Voor geen geld reis je met Stip naar Marokko: 399 euro voor het vliegtuig, half-pension. En voor een extra (verplichte) 89 euro zorgt de organisatie nog voor 6 lunches, de toegangstickets tot bezienswaardigheden en de fooien voor het hotelpersoneel. Maar je reist wel met een groep ter grote van een buslading.
De bezoeken aan de medina’s in Marrakech en Fez (wel een goede plaatselijke gids) verworden al vlug tot een tergend langzaam slenteren. Natuurlijk zijn er de obligate ‘boeiende’ bezoekjes aan een apotheek, een ledershop, een tapijtenhandelaar en een potterie. Je kan er niet onderuit. Voor de schaarse vrije bezoeken krijg je amper de tijd. Zo bezochten we de Hassan II-moskee in Casablanca op 20 minuten! Van Meknes hebben we alleen een panorama gezien. Gelukkig hadden we net ervoor Volubilis ontdekt met een schitterende plaatselijke gids. Misschien moesten we ’s avonds vroeg aankomen in Rabat: onze reisleider had er namelijk een ‘Marokkaanse avond’ voorzien...
De hotelkamers zijn goed. De avondmaaltijden zijn eentonig in Hotel Oudaya in Marrakech, maar wel smakelijk in Hotel Sidi Harazem in Fez en in Hotel Bouregreg in Rabat. Het hotelpersoneel is overal vriendelijk en behulpzaam.
Oh ja, aan het einde van de rit betaalden we nog ongeveer 50 euro aan fooien voor de chauffeur, de bijrijder en vooral voor de reisleider, een saaie, autoritair figuur die geen tegenspraak duldde, Marokko voorstelde als het paradijs op aarde en ons, ocharme, aan ons lot dreigde over te laten als we niet op zijn voorstellen ingingen.
Marokko, een mooi land met een aangenaam voorjaarsklimaat, maar met een opdringerige bevolking in de grote steden. Je moet op je hoede blijven. Maar één week is veel te kort om de vier koningssteden te bezoeken.

Gereisd met partner in maart 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
3,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

9,0

Busreis Polen

  • Duitsland
  • 28 May 2015

De eerste nacht hebben we overnacht in een NH hotel in Veldhoven. Dit was bij de reis inbegrepen.
Na heerlijk ontbeten te hebben, stapten we uitgerust in de bus en vertrokken we richting Polen.
Dit was al een heel goed begin van de reis.
De chauffeur was een heel leuke vrouw. Zij reed voortreffelijk en was eveneens een heel gezellige en goede reisleider. Ze gaf praktische tips over van alles.
Het overnachtingshotel in Halle, Duitsland, Maritim, was erg goed. Heerlijk eten, mooie kamer, vriendelijk personeel. Een uitstapje naar de binnenstad is goed te doen. Op de terugweg hebben we weer in dit hotel geslapen.
Het hotel in Polen ligt een stukje van de stad Krakau af, in een mooie streek. Het is een voormalig landhuis en deze uitstraling heeft het hotel goed vastgehouden. We sliepen in een mooie kamer. Het personeel was erg vriendelijk.
Het diner was iets minder goed, daarentegen was het ontbijt goed verzorgd. Er werd een wijnproefavond, een avond met een Poolse zang- en dansgroep en een BBQ-avond georganiseerd. De BBQ-avond viel jammergenoeg letterlijk in het water maar dit is door de koks goed opgelost en we hebben toch heerlijk gegeten van de gegrilde gerechten.
We hebben veel gezien in Polen. Elke dag gingen we erop uit.
Als je alle excursies mee wilt maken, moet je wel goed ter been zijn. Je loopt veel en in de zoutmijn ga je heel veel trappen af. Voor sommige mensen van het reisgezelschap viel de lichaamsinspanning te zwaar.
Ik vind de reis een aanrader. Hartelijk dank aan de organisatie van de reis, STIP, en niet in de laatste plaats aan de chauffeur Boudina Smid; een toppertje

Gereisd met partner in mei 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

1,0

Cruise grand voyage verre oosten op 2 april 2015

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

vandaag email met aanbod vanaf 1495 euro met emirates voor bovengenoemde cruise reis en deze wilden we graag boeken echter na 5 min was de prijs opgelopen tot 1895 euro!!!!!! wat een misleiding zgn goedkoop

Gereisd met partner in april 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

10,0

Bijzonder Polen

  • Duitsland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

hele mooie reis prachtig hotel en Bouwina is een kanjer.rnstaat geen polen tussen .rn

Alleen gereisd in september 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

1,0

Dus niets/stip

  • Duitsland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

niet geweest hebben vroegboek korting afgepakt in 20 dagen ,geen begrip en coulance ,beide fout maar waar een wil is ,is een weg en stip wil niet,dus geld kwijt

Gereisd met partner in september 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

7,0

Algarve Luna Stella Mare

  • Portugal
  • Familiereis Familiereis
  • 02 April 2015

De accomodatie was goed, alleen hing er een vieze geur in het appartement. En als je all-inclusive hebt geboekt heb je geen grote keuken nodig.
De omgeving was uitgesproken saai!
Het eten was ronduit slecht. Koud en te weinig voor het aantal gasten. Restaurant en bar gedeelte veel te klein. Zeker geen 4 sterren waard.
Jammer! Jullie hadden beter aan kunnen geven dat het complex failliet was geweest dan hadden wij de keuze gehad iets anders te boeken. Nu zullen wij niet snel meer bij jullie boeken.
Met vriendelijke groet, Elly van der wal

Gereisd met gezin in mei 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

10,0

Thailand all inreis (15 dagen)

  • Thailand
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

Wij zijn twee keer met Stip naar Thailand geweest, vorig jaar
"de Thailand voordeelreis" en dit jaar "Thailand All in reis".
We zijn een week terug van onze Thailandreis en denken er werkelijk elke dag aan terug. Wij kunnen geen puntje van kritiek vinden, alletwee de jaren geweldige reisleiders gehad, die alles voor de groep deden, echt fantastisch, de groep, hotels, bus, excursies, eten het was allemaal even geweldig. Dan is het nog zo dat wij best kritisch kunnen zijn, maar we hebben alleen maar lof voor Stip reizen.
Het was voor ons de tweede keer, de rest van het gezelschap waren voor het eerst met een groepsreis van Stip mee. Werkelijk iedereen was tevreden en iedereen was helemaal vol over de reis. Wij kunnen dus iedereen Stip/BBI aanbevelen. Volgende keer gaan we weer met Stipreizen, want een andere reisorganisatie kan misschien alleen maar tegenvallen. Gr. Fam.C. van Dijk.

Gereisd met gezin in juni 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,0

Rondreis Amazing Thailand (15 dagen)

  • Thailand
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

Vorig jaar in Maart hebben we de groepsrondreis "Amazing Thailand" van Stip Reizen gemaakt en dit is zeer goed bevallen. We hebben prachtige dingen gezien, heerlijk gegeten en ook in goede hotels geslapen. Bedankt Stip reizen!

Gereisd met partner in maart 2011
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,0

Hoogtepunten van Vietnam

  • Vietnam
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

De laatste paar jaren boeken we regelmatig bij Stip Reizen een vakantie. In 2011 hebben we een cruise Noorse Fjorden gedaan en een rondreis Hoogtepunten van Vietnam. Verder hebben we met Stip een rondreis door Thailand, Zuid-Afrika-Swaziland en Lesotho en Java-Bali gemaakt. Ik vind de rondreizen altijd super goed verzorgd, nooit klachten gehad en ook nog voor een betaalbare prijs.

Gereisd met partner in april 2011
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Rondreis Klassiek Turkije

  • Turkije
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

Samen met mijn man heb ik een rondreis door het mooie Turkije gemaakt. De reis was zo goedkoop dat we onze twijfels hadden of het wel allemaal in orde zou zijn, maar dat was het zeker! We hebben werkelijk een fantastische reis gemaakt. De vele bezienswaardigheden zijn goed gecombineerd met ontspanning. Een hele dikke aanrader voor mensen die graag Turkije willen ontdekken voor een eerste keer! Istanbul is overigens ook een prachtige stad die we zeker nog eens willen bezoeken.

Gereisd met partner in mei 2011
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon


Ben jij op reis geweest met Stip Reizen?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Stip Reizen of klachten over Stip Reizen.