Tipica Reizen ervaringen

De Tipica Reizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Tipica Reizen gemaakt hebben.

Er zijn 13 ervaringen met Tipica Reizen geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
9,4
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,4
Prijs / Kwaliteit
9,3
Algemeen
9,5
9,4
Totaalscore
13 beoordelingen
9,5

Individuele rondreis in Chili en het Paaseiland

  • Chili
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 17 March 2017

We zijn net terug van een drieweekse rondreis in Chili, met aansluitend een bezoek aan het Paaseiland.
Samen met een bevriend echtpaar hebben we, vertrekkend vanuit Santiago, Chili verkend van Zuid tot Noord. We hebben allen enorm genoten van onze reis door dit mooie en gevarieerde land. De nadrukkelijke aanwezigheid van de vele vulkanen is werkelijk indrukwekkend.
Op het Paaseiland verbleven we in Tekarera Inn. De eigenaar van dit hotel, Paul Pownall, is een expert op het gebied van de Moai-archeologie en van de lokale Rapa Nui cultuur.
De dagvullende rondleiding met Paul op het Paaseiland was een unieke en bijzonder leerrijke ervaring.
Onze reis was georganiseerd door Jack Bol van Tipica reizen. Jack verblijft in Argentinië en beschikt zodoende over een perfecte terreinkennis.
Tijdens onze reis bleek alles tip top georganiseerd: de intercontinentale vluchten met Iberia, alle binnenlandse vluchten, de vele tranfers en lokale uitstappen alsook de keuze van de verschillende hotels. In het merengebied, waar het rustig rijden is, hadden we dan weer de beschikking over een comfortabele SUV.
Tijdens de ganse reis was Jack steeds bereikbaar. Mails met een vraag naar een aanvullende informatie of praktische inlichting werden snel een accuraat beantwoord.
Eenieder die op zoek is naar een op maat gemaakte Chili-reis zouden we aanraden om contact op te nemen met Tipica reizen.
Claire & Luc
Edegem, België

Gereisd met vrienden in februari 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Volgend jaar weer terug!

  • Chili
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 23 February 2017

Een prachtige rondreis door Chili en Argentinië, uitstekend verzorgd door Tipica Reizen. En het smaakte naar meer, dus we hebben nu al besloten volgend jaar terug te gaan. Dat zegt ook genoeg over de service van met name Jack Bol van Tipica Reizen. We hadden overigens meerdere offertes opgevraagd, maar die van Tipica sprong er in positieve zin uit door de lagere prijs, maar betere hotels dan andere organisaties. Een dikke 10, wel verdiend en tot volgend jaar.

Gereisd met partner in januari 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,2

Prachtige reis naar Argentinië

  • Argentinië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 12 February 2017

Zeer mooie reis gemaakt door Argentinië met Tipica reizen. Alles was goed geregeld. Prima verblijf, goede organisatie, alle belangrijke bezienswaardigheden bezocht. Een reis om nooit te vergeten, prachtig land ook en perfect doenbaar als individuele reis met bouwstenen via Tipica. Iguazu is absoluut de moeite, moet je gezien hebben. Jack is ook steeds bereikbaar igv vragen.
Indien er een reis naar Peru of Chili op de planning komt zal dit zeker met Tipica zijn. Top !

Gereisd met vrienden in november 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,0

Met 3 op rondreis in Argentiniê

  • Argentinië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 31 January 2017

Buenos Aires was prachtig. De tour door de stad met Nederlandstalige gids is zeker een aanrader. Tipica had dit allemaal tot in de puntjes geregeld. Daarna zijn we naar Iguazu gevlogen. De binnenlandse vliegreis was ook weer OK. En de bezoeken zowel aan Braziliaanse als aan Argentijnse zijde waren fabuleus. Tipica Reizen verdient een pluim :-)

in december 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,6

Prachtig avontuur in Patagonië

  • Argentinië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 28 January 2017

Onze 18-daagse reis naar Argentinië en Chili was een wonderbaarlijke ervaring. Alles was tot in de puntjes geregeld door Tipica Reizen. Het enige wat wij moesten doen was genieten van dit prachtige Patagonië (BA-El Calafate-Torres de Paine-cruise Stella Australis-Ushuaia). Al mijn wensen (en dat waren er wel wat) werden perfect opgenomen in het reisschema. Heel druk was het, maar daar heb ik zelf voor gekozen en geen seconde spijt van . Het maatwerk is een echte troef van Tipica en service wordt er duidelijk hoog in het vaandel gedragen. Bovendien zit de prijs/kwaliteit verhouding goed.
Alle aangeboden excursies waren ons op het lijf geschreven. Niet één was minder boeiend dan de andere. Alle hotels (waarvan sommigen echte pareltjes), de vluchten, de transfers, de huurauto waren prima geregeld. En de 4-daagse cruise van Punta Arenas naar Ushuaia, met stop op Kaap Hoorn, was de max. Jaren heb ik gedroomd van deze reis en maanden ernaar uitgekeken. De verwachtingen lagen dus hoog, maar werden meermaals overtroffen. Ik ben blij dat ik met Tipica Reizen in zee gegaan ben om mijn droom in vervulling te laten gaan. Jack, ik weet je te vinden voor mijn volgende trip...

Gereisd met partner in december 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,0

Marathonreis plus rondrreis

  • Peru
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 20 September 2016

Marathon gelopen in Lima. Startbewijzen ook verzorgd door onze reisagent Jack. Toen rondreis langs Macchu Picchu, Titicameer, Nazca lijnen en bergwandelingen naar 4600 mtr. Alles Perfect geregeld.
Vorig jaar 2015 ook met Tipica naar Argentinië voor de marathon en rondreis. Ook alles perfect geregeld

Gereisd met partner in mei 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

10,0

Prachtige rondreis, uitstekend verzorgd

  • Peru
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 21 May 2016

Na lang wikken en wegen hebben we Tipica Reizen onze rondreis door Peru laten verzorgen. Hoewel ze nog maar kort Peru aanbieden kunnen we niet anders zeggen dan dat ze alles perfect hebben geregeld. We sliepen overal in bijzondere onderkomens en hebben prachtige excursies gemaakt, steeds met gedreven gidsen die zonder uitzondering goed Engels spraken. Absolute aanrader voor een reis naar Peru!

Gereisd met partner in april 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,0

Een geweldige rondreis in Argentiniè van Tipica Reizen

  • Argentinië
  • Fly-drive Fly-drive
  • 13 May 2016

We hebben in februari/maart een prachtige rondreis gemaakt. Van Buenos Aires naar de gletsjers in het zuiden, de Andes in het noordwesten, de watervallen in het noordoosten. we hebben ervan genoten. Dit kwam mede door de voortreffelijk wijze waarop Tipica Reizen alles geregeld had. Niets op aan te merken. een aarader.

Gereisd met partner in februari 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,8

Specialisten werk

  • Argentinië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 09 February 2016

Wij boeken onze verre vakanties graag bij specialisten en we hebben voor Argentinië gekozen voor Tipica Reizen. Een kleine organisatie, maar werkelijk groots in hun service! Ook een heel goede prijs (een stuk goedkoper dan de concurrenten, maar met betere hotels!). Snel contact via email en skype en je krijgt echt het gevoel dat ze voor je door het vuur gaan. Problemen door een staking bij de luchtverkeersleiders werden ook heel snel en pro-actief door Tipica opgelost. TOP!

Gereisd met partner in januari 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Groeps rondreis Chili-Argentinië-Paaseiland

  • Argentinië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 22 December 2015

Met een vriendengroepje maakten we een fantastische rondreis doorheen Argentinië en Chili om te eindigen op het magische Paaseiland. Hierbij werden we uitstekend bijgestaan met raad en daad door Jack Bol van Tipicareizen. Alle beloofde afspraken werden voldaan : alle transfers, vervoer, onthaal, hotels, uitstappen, lokale gidsen. Alles was subliem en tot in de puntjes geregeld volgens onze wensen (de reis werd volledig op maat gemaakt). We konden goed voorbereid aan onze reis beginnen, want alles was op voorhand goed overlegd en besproken en werd vastgelegd in een contract. Alles verliep heel vlotjes in elkaar en elke dag kende weer een nieuw hoogtepunt. We weten nu al met zekerheid dat onze volgende reis in Zuid-Amerika weer met Tipica zal plaatsvinden. Het hele team is een echte aanrader. Een dikke duim voor Jack Bol en zijn hele team !!!! Nogmaals een dikke merci voor onze meer dan geslaagde reis !

Gereisd met vrienden in november 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,8

Tipica Reizen is echt bekend met Argentinië

  • Argentinië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Wij hebben in november 2014 met Tipica reizen een rondreis door Patagonië gemaakt met een groep. Alles was tot in de puntjes geregeld, alle vluchten, tranfsers, excursies zaten al inbegrepen in de vakantie, evenals het ontbijt en een aantal keer de lunch. Het voordeel van deze reisorganisatie is dat Tipica echt bekend is met Argentinië, je ziet hierdoor de "normale" toeristische dingen, maar ook de minder bekende. Tipica werkt samen met reisbegeleiding die passie en verstand heeft van het land en dat merk je echt aan alles. Kortom, wij zijn blij via Tipica geboekt te hebben en zouden Tipica zeker aanraden voor een reis door Argentinië of zuid-amerika.

Gereisd met partner in november 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,4

Het was boven onze verwachting!

  • Argentinië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

De reis was prachtig en boven onze verwachting, goed georganiseerd en een prima reisleiding!

Gereisd met partner in november 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

ONVERGETELIJKE ERVARING.

  • Peru
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Met Jack als "warme" leider werden wij probleemloos van de ene naar de andere verrassing gevoerd.
Wij werden ondergedompeld in de Inca-cultuur. Deskundige gidsen deelden hun onbegrensde kennis met ons. Historische centra, archeologische vindplaatsen, natuurreservaten, prachtige hotels, lekker eten, exotische fauna en flora werden met elkaar verbonden door veilige chauffeurs en diverse vervoermiddelen.

Wij hadden een Sjamaan van de Amazone nodig om terug met beide voeten op de aarde te landen.

Gereisd met vrienden in september 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon


Ben jij op reis geweest met Tipica Reizen?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Tipica Reizen of klachten over Tipica Reizen.