Home
Blog

Reisinspiratie

· Redactie
IJslandse inspiratie
IJsland is om de een of andere reden zo’n land waar je niet zo snel aan denkt tijdens het plannen van een volgende vakantie. Misschien is het de naam, of misschien is het gewoon omdat veel reizigers niet zo goed weten wat ze in IJsland allemaal kunnen doen.
· Redactie
Parijs maar dan anders
Wie aan Parijs denkt begint al snel over romantiek, leuke bistro’s, de Eiffeltoren, het Louvre en noem ze allemaal maar op. Parijs heeft echter ook een andere kant, een rauwere kant, een kant die behoorlijk interessant is en ook een beetje spannend …
· Redactie
Op het randje …
Als je een ervaren bergbeklimmer bent, dan heb je inmiddels wel het een en ander meegemaakt op het gebied van gevaarlijke afdalingen en bijzondere plaatsen om te overnachten. Toch is er nu in de Alpen een plek bij gekomen waar zelfs een prof nog even van zal staan te kijken.
· Redactie
Kleurrijke Niagara
Ben je deze winter in de buurt van de Niagara watervallen? Ga er dan zeker een kijkje nemen, ook al heb je ze misschien al gezien. In de wintermaanden vindt er namelijk ook een bijzonder mooie show plaats en dat wil je echt niet missen.
· Redactie
Hip Istanbul
De hoofdstad van Turkije heeft niet alleen een bijzonder rijke historie, maar timmert ook vandaag de dag flink aan de weg op het gebied van allerhande trekpleisters. Een mooie bestemming voor een reis dus, en liefst ook een lange reis, want Istanbul heeft heel veel te bieden en dat is niet allemaal in een paar dagen te verkennen.
· Redactie
Social Seating
Je hebt voor een schappelijke prijs een vliegticket op de kop getikt, zin in je vakantie en vol goede moed stap je in het vliegtuig. Je zoekt je plaats en gaat zitten, tovert je boek tevoorschijn en maakt je op voor een ontspannen vlucht. Maar dan neemt in de stoel naast jou een vreselijke kletskous plaats, weg vakantiegevoel.
· Redactie
Actie bij Ryanair
Heb je geen zin in de koude of maakt het weer je niet zo uit maar wil je begin volgend jaar gewoon graag een tijdje goedkoop naar een andere stad vliegen? Maak dan nog snel gebruik van de actie waarmee Ryanair een aantal bestemmingen in de aanbieding heeft gedaan.
· Redactie
Stad én strand!
Waarom zou je kiezen tussen een reis naar een stad of een vakantie aan zee? Kies als bestemming voor een leuke stad met een strand en geniet van het beste van beide werelden. Er zijn genoeg bestemmingen te vinden die aan deze voorwaarden voldoen.
· Redactie
Hotspot Lissabon
Kenners voorspellen dat Lissabon dé hotspot van 2012 gaat worden. Zowel Esquire als Lonely Planet tippen Lissabon als ‘the place to be’ in het komende jaar. Wat maakt Lissabon dan zo bijzonder? Lees verder en je weet het.
· Redactie
Reis naar zonnig Malta
De dagen worden korter en de temperaturen dalen alweer bijna tot onder het vriespunt. Dat betekent dat het de hoogste tijd is voor een korte trip naar een eiland met prettiger temperaturen, een eiland als Malta.
· Redactie
Marktplaats voor tickets
Stel je moet je vakantie annuleren om een reden die door de verzekering niet wordt gedekt of geaccepteerd. Gevolg is dat je je geld kwijt bent en met een vliegticket zit waar je niets mee kunt. Wat nu?
· Redactie
Winters uitstapje in Utrecht
Je hoeft niet altijd naar verre oorden te reizen om toch even dat gevoel te hebben lekker een dagje weg te zijn. Een leuk uitje in eigen land vind je deze winter bijvoorbeeld in Utrecht, in het Spoorwegmuseum om precies te zijn.
· Redactie
Onderwater museum bij Mexico
Ben je een geoefende duiker of hard op weg om dit te worden en hou je ook van kunst? Reis dan binnenkort af naar Mexico, want voor de Mexicaanse kust wordt op dit moment hard gewerkt aan de realisatie van het grootste onderwater museum ter wereld.
· Redactie
Gratis dingen in New York, deel 2
Omdat New York een grote stad is vind je er ook veel bezienswaardigheden en activiteiten die gratis toegankelijk zijn. Daarom vandaag deel 2 in de serie ‘gratis dingen in New York’. Lees mee en doe er tijdens een reis naar New York je voordeel mee.
· Redactie
Gratis dingen in New York, deel 1
New York is over het algemeen geen goedkope stad. Daarom is het goed om te weten dat er ook een aantal dingen in ‘the big apple’ gratis en voor niets toegankelijk zijn. Welke dat zijn? Lees verder en je weet het.
· Redactie
Ronda
In de Spaanse provincie Malaga ligt de stad Ronda op een bijzondere plek, namelijk langs een diepe kloof. Ronda is onder bezoekers van de Costa del Sol bijzonder populair voor een dagtrip. Bezoek Ronda bij voorkeur buiten het hoogseizoen, dan is het namelijk veel minder toeristisch en liggen de prijzen heel wat lager.
· Redactie
Malaga
De Spaanse stad Malaga wordt door veel reizigers vaak overgeslagen en dat is bijzonder jammer, want Malaga heeft heel veel te bieden. Neem alleen al de ligging aan zee, dat is toch heerlijk, dat je na een dag stadsdrukte even heerlijk aan het strand kunt liggen ontspannen.
· Redactie
Kerstshoppen in Londen
Londen is in elk jaargetijde een leuke bestemming voor een korte of lange reis, maar zeker in de periode voor de Kerst is Londen echt onweerstaanbaar. Als je van shoppen én van Kerst houdt, dan mag een bezoek aan Londen in december eigenlijk niet ontbreken.
· Redactie
Bestemming Reykjavik
Reykjavik is de meest noordelijk gelegen hoofdstad van Europa en een fantastische bestemming voor een afwisselende en bijzondere stedentrip. De stad is relatief nieuw, bijzonder schoon en omgeven door schitterende, ongerepte natuur.

Archief