Home
Blog

Reisinspiratie

· Redactie
Bootcamp op Ibiza
Zit je even niet zo lekker in je vel en kun je wel een zetje in de goede richting gebruiken? Heb je zin om een week flink aan jezelf te werken, door te sporten en gezond te eten, maar heb je ook behoefte aan zon, zee en ontspanning? Boek dan een week Bootcamp op Ibiza bij The Bootcamp Club.
· Redactie
Kermis in Tilburg
De Tilburgse kermis is een begrip in Nederland. Je kunt gerust stellen dat dit, na carnaval, het belangrijkste jaarlijkse evenement in Brabant is. Tien dagen lang is het in de binnenstad één groot feest en vandaag is alweer de laatste dag aangebroken.
· Redactie
App tegen vliegangst
Als je graag wat van de wereld wilt zien maar ook lijdt aan vliegangst, dan heb je een klein probleem. In plaats van elke keer voor je een vliegtuig instapt een paar rustgevende pilletjes slikken, kun je ook proberen of je baat hebt bij de nieuw Vlieg App van Stichting VALK.
· Redactie
De mooiste stranden
Heerlijk een paar dagen lui genieten aan een prachtig strand, wie wil dat tijdens zijn vakantie nou niet? Waar moet je in Europa naartoe om van de mooiste stranden te kunnen genieten? Dát is de vraag en hieronder volgt het antwoord.
· Redactie
Een rondreis per fiets
Hou je ervan om ook tijdens je vakantie lekker sportief bezig te zijn en doe je dat het liefst elke dag? Hou je bovendien ook van afwisseling en vind je het leuk om een rondreis te maken? In dat geval is het misschien een leuk idee om tijdens je vakantie een lange fietstocht te gaan maken.
· Redactie
WiFi bepaalt vakantie
Ben jij ook zo verslingerd aan internet op je mobiel en wil je zelfs tijdens je vakantie de mogelijkheid hebben om regelmatig je e-mail te checken? Je bent niet de enige, zo’n 95% van de Europese reizigers zorgt ervoor ook in het buitenland online actief te kunnen zijn.
· Redactie
Maak gratis je eigen stedengids
Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.
· Redactie
Run op last minute reizen
De last minute reizen lopen momenteel als een trein. Reisbureaus en reisorganisaties merken een grote toename in het aantal boekingen.
· Redactie
Waar gaat de reis naartoe?
Je hebt eindelijk vakantie en kunt bijna niet wachten om die langverwachte en zwaar verdiende vakantie te gaan boeken. Maar waar gaat de reis naartoe en wie bepaalt dat binnen jouw gezin, relatie of vriendenkring?
· Redactie
Bijzondere hotels
In de hotelwereld bestaan nogal wat verschillen, zo zijn er bijvoorbeeld eenvoudige hotels, familiehotels, luxe hotels en super-de-luxe hotels. Daarnaast bestaan er hotels die overal tussenuit springen, door hun hoogte, het uiterlijk dat ze zich hebben laten aanmeten of een andere opvallende bijzonderheid.
· Redactie
Israël populair vakantieland
Israël had vorig jaar al veel bezoekers en lijkt ook dit jaar weer een topbestemming te zijn voor vakantiegangers. Een aantal reisorganisaties biedt charterreizen naar Eilat aan, waardoor er in de zomer van 2011 naar verwachting een heleboel Nederlanders hun vakantie zullen doorbrengen in de Israëlische zon.
· Redactie
Vakantie in eigen land?
Het weekend komt er weer aan, tijd om iets leuks te ondernemen met het gezin, vrienden of familie. Als je nog geen idee hebt wat er bij jou in de buurt allemaal mogelijk is, neem dan eens een kijkje op leukedingenkaart.nl.
· Redactie
Nieuwe hogesnelheidstrein China
Als je naar China gaat, dan kun je handig gebruikmaken van de nieuwe trein die sinds kort de twee belangrijkste steden van dit enorme land met elkaar verbindt. Dankzij de nieuwe hogesnelheidslijn liggen Beijing en Shanghai nu over land op nog slechts vijf uur afstand van elkaar.
· Redactie
Wanderfly.com maakt reizen makkelijk
Zelf een reis plannen is soms een hele onderneming. Er moet vervoer worden geregeld, verblijf ter plaatse en je wilt natuurlijk ook weten wat de leukste of meest indrukwekkende bezienswaardigheden zijn en waar je bijvoorbeeld de mooiste stranden vindt. De website wanderfly.com biedt handige hulp bij al deze zaken en doet nog meer.
· Redactie
Rondreis Italië
Het mooie Italië kun je het beste leren kennen door tijdens je vakantie meerdere streken en steden te gaan bezichtigen. Start in de hak of juist in het noorden en rijd met een huurauto of met de trein, kriskras het hele land door.
· Redactie
Vrouw beslist over vakantiegeld
Mannen brengen nog altijd het meeste geld in het laatje, maar vrouwen beslissen meestal waaraan het wordt uitgegeven. Ook aangaande het vakantiegeld heeft de vrouw de dikste vinger in de pap, blijkt uit een onderzoek dat het Economisch Bureau van de ING vandaag naar buiten bracht.
· Redactie
Rondreizen in Zuid-Afrika?
Een rondreis maken in Zuid-Afrika is een ervaring om nooit te vergeten! Natuurschoon in al zijn diversiteit vind je nergens mooier. Een smeltkroes van culturen, een mild klimaat en een moderne infrastructuur. Welkom in Zuid-Afrika.
· Redactie
Hoge olieprijs maakt zomervakanties duurder
Wie deze zomer op reis gaat met een touroperator, mag zich verwachten aan een forse brandstoftoeslag. Bij vertrek in juli kan die meer dan 90 euro per persoon bedragen, zo schrijven de kranten.
· Redactie
Nepalees breekt eigen klimrecord Mount Everest
Een Nepalees heeft zijn eigen record van grootste aantal beklimmingen van de Mount Everest gebroken. De 51-jarige Apa Sherpa bereikte vandaag voor de 21e keer de top van de hoogste berg ter wereld, meldde een woordvoerder van de organisatie die de expeditie heeft georganiseerd.

Archief