Vanaf 1 januari 2011 kun je ook in Estland met Euro’s betalen.

Lees verder

In januari verhschijnt de eerste editie van Ver Magazine. Dit magazine is een uitgave van NRV Holiday en zal 3 maal per jaar verschijnen.

Lees verder

Boeken bij FOX voor 1 maart 2011 betekent géén brandstoftoeslagen!

Lees verder

NRV Holiday heeft een nieuwe bestemming toegevoegd: rondreizen naar Egypte!

Lees verder

Een Amerikaanse verzekeraar Travel Guards een prijs in het leven geroepen, de zogenaamde 'The World's Unluckiest Tourist Award'.

Lees verder

Namens Rondreis.nl wensen we iedereen hele fijne Kerstdagen en een gezond en rondreislustig 2011!

Lees verder

Op zaterdag 5 februari tussen 10:00 en 17:00 uur  organiseert Baobab een Reismarkt en informatiedag. Deze dag vindt plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Hier kom je alles te weten o...

Lees verder

De Nederlandse reiziger brengt steeds vaker de kerstdagen in het buitenland door. Maar waar vieren Nederlanders dan precies Kerst?

Lees verder

Weet je nog niet welke rondreis je in 2011 wilt gaan maken? Dan kunt je terecht bij de reizigersinformatiedagen van Djoser in de Pieterskerk in Leiden 29 en 30 januari 2011.

Lees verder

Baobab reizen heeft een voor het einde van dit jaar een speciale actie. Je kunt namelijk je complete reissom terugwinnen!  

Lees verder

Luchtvaartmaatschappij KLM vliegt met ingang van 27 maart drie keer in de week vanuit Amsterdam op de Chinese stad Xiamen. KLM is de eerste luchtvaartmaatschappij die Europa en Xiamen verbin...

Lees verder

Van woensdag 12 t/m zondag 16 januari aanstaande kun je in de Jaarbeurs in Utrecht terecht voor het zoeken naar de mooiste rondreizen voor het komende jaar. Sawadee staat dit jaar met twee...

Lees verder

Djoser heeft een nieuwe rondreis aan haar rondreisaanbod toegevoegd: een rondje om de Zwarte Zee!

Lees verder

AMSTERDAM - In de aankomsthal op Schiphol staan ruim drieduizend koffers te wachten op hun eigenaar. Die zijn van reizigers van KLM of maatschappijen waarvoor de luchtvaartmaatschappij de...

Lees verder

Vanaf december 2010 geeft Sawadee reizen een half jaar lang elke maand een onvergetelijke avontuurlijke rondreis weg aan een Sawadee fan!

Lees verder

Voor de tweede achtereenvolgende keer is Indonesië ‘Gastland Verre Bestemmingen’ op de Vakantiebeurs.

Lees verder

Gratis internetten terwijl je zit te wachten op het vliegveld: dat kan vanaf vandaag op onze eigen luchthaven Schiphol. Het vliegveld biedt gratis WiFi aan in de gehele terminal.

Lees verder

Marokko is vastberaden het strandtoerisme te ontwikkelen in de Sahara.

Lees verder

Altijd al willen weten wat de hoogste waterval van de wereld is?

Lees verder