Internetten op de Mount Everest

Internetten op de Mount Everest

29 oktober 2010
Wie de Mount Everest wil beklimmen, kan voortaan de Blackberry of iPhone gewoon meenemen. Sinds donderdag kunnen de klimmers in het basiskamp op 5360 meter ho... Lees verder

Piramides meest fotogeniek

AMSTERDAM -  Er zijn 1001 plekken op de wereld van zo'n adembenemende schoonheid, dat ze wel op de gevoelige plaat vastgelegd móeten worden. Als het aan de Britten ligt, staan de piramides op nummer één.

Lees verder
29 okt. 2010

Zwitserland duurste bestemming van Europa

Zwitserland is het land met de hoogste hotelkamerprijs in Europa. Reizigers uit de eurozone betaalden er gemiddeld €138 voor een overnachting in het tweede kwartaal van 2010. 

Lees verder
29 okt. 2010

Succesvolle reisgidsen nu beschikbaar als iPhone app

Van tien populaire bestemmingen, Barcelona, Berlijn, Hongkong, Istanbul, Kopenhagen, Londen, Madrid, New York, Parijs en Rome, zijn er nu applicaties beschikbaar voor iPhone onder de naam Het beste van.
Lees verder
25 okt. 2010

Waarom rondreizen in Oman?

Oman is voor Nederlandse reizigers een relatief onbekende bestemming. Dat is jammer, want het sultanaat, gelegen in het oostelijke deel van het Arabisch schiereiland is authentiek, gastvrij en enorm veelzijdig.

Lees verder
25 okt. 2010

Thailand voor groot deel onder water door overstromingen

De ergste overstromingen in Thailand in tientallen jaren tijd hebben ongeveer een vierde van het land onder water gezet. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Chavarat Charnvirakul woensdag laten weten. Door aanhoudende regenval sinds 10 oktober in het noordelijke berggebied treden rivieren buiten hun oevers. Premier Abhisit Vejjajiva schatte dat er twee keer zo veel regen in het bergachtige gebied is gevallen als vorig jaar.

Lees verder
22 okt. 2010

Schiphol wil gratis internet bieden aan passagiers

Schiphol  - Gratis internetten via draadloze verbindingen (Wifi) is op steeds meer plaatsen mogelijk zoals in openbare gebouwen, restaurants en hotels. Ook Schiphol wil graag gratis draadloos internet aanbieden.

Lees verder
19 okt. 2010

Eten vliegtuig verliest smaak door lawaai

Manchester -  Het is niet de schuld van de kok als eten dat tijdens vluchten wordt geserveerd slecht smaakt. Onderzoekers claimen dat dit komt door het geluid van de motoren tijdens een vlucht.

Lees verder
18 okt. 2010

Istanboel beste reisbestemming

AMSTERDAM -  De maand oktober begon met een spannend moment voor de reissector: de World Travel Award werden uitgereikt. Turkije kwam daarbij als grote winnaar uit de bus.

Lees verder
18 okt. 2010

De vijf beste hotels van Azië

Reisjournalisten van The Sunday Times hebben gewikt, gewogen en hun oordeel geveld. Dit zijn in hun ogen de vijf beste hotels van Azië. Duur dat wel maar er zit ook een pareltje tussen van slechts 80 euro voor een kamer met ontbijt.

Lees verder
18 okt. 2010

Stedentrips in herfstvakantie populairder dan strandvakantie

Tijdens de komende herfstvakantie gaan Nederlanders vaker op pad voor een stedenreis dan een strandvakantie. Althans, als het gaat om vakanties waarvoor een ticket wordt geboekt want deze gegevens komen van vliegtickets.nl. De meeste Nederlanders huren een bungalow als zij een korte vakantie boeken.

Lees verder
13 okt. 2010

Volg Rondreis.nl op Twitter

We hebben sinds kort een Twitter account aangemaakt, zodat we ook daar te volgen zijn! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de aanbiedingen, speciale acties of leuke reiswetenswaardigheden. Volg onze tweets dus op de Rondreis.nl Twitter!

Lees verder
13 okt. 2010

Costa Rica weetjes

De meeste mensen weten wel dat Costa Rica in Midden-Amerika ligt op het noordelijk halfrond tussen Nicaragua en Panama, maar hier lees je nog een aantal leuke weetjes!

Lees verder
11 okt. 2010

Transsiberische autoweg al na maand aan herstellingen toe

De Transsiberische autoweg, de eerste weg die het uiterste oosten en westen van Rusland met elkaar verbindt, is nu al aan dringende en ingrijpende herstellingen toe. De autoweg werd afgelopen september opengesteld voor het verkeer.

Lees verder
11 okt. 2010

Nieuwe rondreisorganisaties toegevoegd

Rondreis.nl is nog maar net gelanceerd en nu al hebben we een aantal nieuwe reisorganisaties van rondreizen erbij!
Lees verder
11 okt. 2010

Naar Rome, India en Bali in film Eat Pray Love

In de verfilming van het boek Eat Pray Love volgen we Liz (Julia Roberts) op haar reis die voert van Rome naar India en ten slotte naar Bali. In Rome gaat ze vooral eten en genieten, in India gaat ze in retraite om rust en balans te vinden en op Bali wil ze al die elementen samen laten komen.

Lees verder
10 okt. 2010

Nieuwe bestemming Ryanair: Talinn, Estland

Ryanair krijgt er vanaf 13 december een nieuwe bestemming bij: de Estse hoofdstad Tallinn. Vanaf Düsseldorf Weeze zal er drie keer per week een vliegtuig naar de stad aan de Finse golf vetrekken.

Lees verder
4 okt. 2010

Kenia benoemd tot beste ecobestemming van de wereld

Kenia krijgt met deze benoeming als ecovriendelijke bestemming een extra boost. Vorig jaar won Kenia in Hong Kong ook een award en dit jaar behaalt Kenia, na een kritisch oordeel van de jury, de eerste plaats op de ranglijst en laat hiermee Zuid-Afrika en Egypte achter zich.

Lees verder
4 okt. 2010