Martinair stopt met passagiersvluchten

Martinair stopt met passagiersvluchten

24 augustus 2010
AMSTERDAM -  Martinair stopt na 52 jaar met passagiersvluchten en gaat alleen met vracht verder. De passagierslijnen, toestellen en personeelsleden... Lees verder

Rondreis.nl lancering!

Het is zover, Rondreis.nl is bij deze officieel gelanceerd! Op Rondreis .nl vind je alle rondreizen die de rondreis reisorganisaties aanbieden. Je kunt de rondreizen eenvoudig vergelijken en zo de rondreis eruit zoeken die het beste bij je past!

Lees verder
19 aug. 2010

Patrick Lodiers en Nicolette Kluijver nieuwe presentatoren 3 op Reis bij BNN

Vanaf 12 september is er weer een nieuw seizoen 3 op Reis te zien bij BNN op Nederland 3. Vorig seizoen werd dit reisprogramma nog gemaakt door Llink en BNN samen, maar door het verdwijnen van Llink uit het publieke bestel wordt het populaire reisprogramma alleen nog gemaakt door BNN.

Lees verder
17 aug. 2010

Toeslag voor betreden V.S.

De Verenigde Staten gaan reizigers vanaf 8 september om een kleine vergoeding vragen om het land binnen te komen.

Lees verder
16 aug. 2010

Lonely Planet op iPad

Ook reisgidsen gaan met de tijd mee: de veelal zware en ruimte-vretende reisboeken kunnen wellicht binnenkort thuis op de plank blijven staan. Lonely Planet introduceerde deze week de eerste 'Discover e-book' serie.

Lees verder
8 aug. 2010

Amsterdamse grachten op Unesco werelderfgoedlijst

De Amsterdamse grachtengordel is in de nacht van zaterdag op zondag door Unesco op de werelderfgoedlijst gezet. Dat maakte een woordvoerster van de VN-commissie voor werelderfgoed bekend.

Lees verder
2 aug. 2010

3 op Reis in september bij BNN van start met nieuwe presentatoren

Vanaf 12 september is er een nieuw seizoen van 3 Op Reis te zien, het goed bekeken reisprogramma met Floortje Dessing en Dennis Storm. Het reisprogramma blijft gewoon bestaan, ondanks het verdwijnen van Llink uit het publieke bestel.

Lees verder
1 aug. 2010