Boek een reis bij FOX vakanties reis en ontvang gratis het boek van Floortje Dessing

22 maart 2011
FOX Vakanties bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren ze graag samen met de reizigers! Bij een nieuwe boeking met vertrek in april, mei of juni 2011 ontvang je... Lees verder

Eén visum voor heel Zuidoost-Azië

Toeristen kunnen binnenkort genieten van een wellnesskuur op Bali, gaan shoppen in Singpore en relaxen op een Thais strand met één en hetzelfde visum.

Lees verder
22 mrt. 2011

Landenspecials bestaat 5 jaar: compleet vernieuwde site

Landenspecials bestaat deze maand exact 5 jaar en viert dit met een compleet vernieuwde site. Sinds de oprichting van Landenspecials in 2006 heeft de website een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is Landenspecials uitgegroeid tot een ware kennisbron voor de vakantieganger.

Lees verder
22 mrt. 2011

Nieuwe reisorganisaties op Rondreis.nl

Afgelopen week zijn er op Rondreis.nl twee nieuwe reisorganisaties bijgekomen. Dit zijn Mambo reizen en ACSI kampeerreizen.

Lees verder
22 mrt. 2011

Amerika erg populair in 2010

WASHINGTON - De Verenigde Staten hebben in 2010 meer bezoekers uit het buitenland ontvangen dan in welk jaar ook. Zestig miljoen buitenlanders reisden naar het land, 17 procent meer dan in 2000, het vorige recordjaar.

Lees verder
21 mrt. 2011

Sawadee Reizen inmiddels 10.000 Facebook fans

Afgelopen week heeft Sawadee Reizen de 10.000e fan op Facebook weten te bereiken. Een knappe prestatie van deze rondreisorganisatie! Dit succes voor Sawadee is mede te danken door de actieve werving door middel van een maandelijkse prijsvraag.

Lees verder
17 mrt. 2011

Fox reizen Thailand Landendagen

Op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2011 organiseert rondreisorganisatie FOX reizen de Thailand landendagen. Deze dagen zullen volledig in het teken van Thailand staan, zodat je alvast in de vakantiestemming kunt komen!

Lees verder
17 mrt. 2011

Reisadvies Japan: Tokio is veilig

Tokio is veilig en buitenlanders kunnen zonder problemen naar deze stad reizen. Dat meldde het internationale Rode Kruis vandaag.

Lees verder
16 mrt. 2011

FOX Vakanties beste Touroperator 2010/2011 naar Indonesië

Tijdens de grootste beurs voor de reisbranche in Berlijn afgelopen week, heeft FOX Vakanties uit de handen van de Minister van Toerisme van Indonesië de Award voor "Indonesia Top Touroperator 2010/2011" in ontvangst mogen nemen.

Lees verder
16 mrt. 2011

Toerisme Egypte trekt weer aan

De Egyptische reissector heeft groot vertrouwen in een snel herstel van het toerisme. Het aantal boekingen staat op 35 procent ten aanzien van maart 2010, maar de reisaanvragen nemen snel toe.

Lees verder
14 mrt. 2011

KLM vliegt op Cuba

KLM gaat na de zomer dit jaar vliegen op de Cubaanse hoofdstad Havana. Dat heeft het KLM bekendgemaakt. Eerder heeft de luchtvaartmaatschappij al bekend gemaakt om vanaf het winterseizoen fors meer capaciteit in te zetten op het Caribisch gebied.

Lees verder
13 mrt. 2011

Telefoneren in het vliegtuig

Het bekende plaatje en praatje dat je je mobiele telefoon uit moet zetten tijdens de vlucht gaat snel verdwijnen vermoedelijk. Emirates heeft nu een service waardoor het mogelijk is om met je eigen mobiele telefoon te bellen en gebeld te worden.

Lees verder
11 mrt. 2011

De 5 meest stinkende reisbestemmingen

In Malawi vond onlangs een debat plaats over het al dan niet verbieden van winden laten. Vreemde geurtjes vind je natuurlijk overal, maar de ene stank is de andere niet, zeker als je op vakantie bent zit je natuurlijk niet op stank te wachten.

Lees verder
10 mrt. 2011

In Haarlem krijg je het meeste hotel voor je geld

Waar krijg je het meeste hotel voor je geld? Deze vraag werd stelde boekingswebsite Hotel.info aan haar bezoekers. In eigen land scoort Haarlem het hoogst met 6,76 punten, direct gevolgd door Den Haag. Groningen behaalde met 6,35 punten de derde plaats.

Lees verder
10 mrt. 2011

Vliegtickets van KLM duurder

Niet alleen aan de benzinepomp merkt de consument de gevolgen van de gestegen olieprijs. KLM liet woensdag weten de brandstoftoeslag te verhogen, waardoor vliegtickets enkele euro's duurder worden.

Lees verder
9 mrt. 2011

Tibet gesloten voor toeristen in maart

De Chinese autoriteiten hebben beslist om gedurende de maand maart geen toestemming te geven aan buitenlanders om naar Tibet te reizen.

Lees verder
8 mrt. 2011

Bezienswaardigheden Tanzania

Tanzania behoort tot het mythische Afrika, een land van legendarische ontdekkingsreizigers en trofeejagers. Die tijden zijn voorbij, maar Tanzania blijft een uitgelezen terrein voor avonturen. Bekijk hier alle bezienswaardigheden van die prachtige land dat ook zeer geschikt is voor een rondreis.

Lees verder
4 mrt. 2011