Stad én strand!

Stad én strand!

12 december 2011
Waarom zou je kiezen tussen een reis naar een stad of een vakantie aan zee? Kies als bestemming voor een leuke stad met een strand en geniet van het beste van... Lees verder

Hotspot Lissabon

Kenners voorspellen dat Lissabon dé hotspot van 2012 gaat worden. Zowel Esquire als Lonely Planet tippen Lissabon als ‘the place to be’ in het komende jaar. Wat maakt Lissabon dan zo bijzonder? Lees verder en je weet het.

Lees verder
11 dec. 2011

Reis naar zonnig Malta

De dagen worden korter en de temperaturen dalen alweer bijna tot onder het vriespunt. Dat betekent dat het de hoogste tijd is voor een korte trip naar een eiland met prettiger temperaturen, een eiland als Malta.

Lees verder
10 dec. 2011

Marktplaats voor tickets

Stel je moet je vakantie annuleren om een reden die door de verzekering niet wordt gedekt of geaccepteerd. Gevolg is dat je je geld kwijt bent en met een vliegticket zit waar je niets mee kunt. Wat nu?

Lees verder
9 dec. 2011

Winters uitstapje in Utrecht

Je hoeft niet altijd naar verre oorden te reizen om toch even dat gevoel te hebben lekker een dagje weg te zijn. Een leuk uitje in eigen land vind je deze winter bijvoorbeeld in Utrecht, in het Spoorwegmuseum om precies te zijn.

Lees verder
8 dec. 2011

Onderwater museum bij Mexico

Ben je een geoefende duiker of hard op weg om dit te worden en hou je ook van kunst? Reis dan binnenkort af naar Mexico, want voor de Mexicaanse kust wordt op dit moment hard gewerkt aan de realisatie van het grootste onderwater museum ter wereld.

Lees verder
7 dec. 2011

Gratis dingen in New York, deel 2

Omdat New York een grote stad is vind je er ook veel bezienswaardigheden en activiteiten die gratis toegankelijk zijn. Daarom vandaag deel 2 in de serie ‘gratis dingen in New York’. Lees mee en doe er tijdens een reis naar New York je voordeel mee.

Lees verder
6 dec. 2011

Gratis dingen in New York, deel 1

New York is over het algemeen geen goedkope stad. Daarom is het goed om te weten dat er ook een aantal dingen in ‘the big apple’ gratis en voor niets toegankelijk zijn. Welke dat zijn? Lees verder en je weet het.

Lees verder
5 dec. 2011

Ronda

In de Spaanse provincie Malaga ligt de stad Ronda op een bijzondere plek, namelijk langs een diepe kloof. Ronda is onder bezoekers van de Costa del Sol bijzonder populair voor een dagtrip. Bezoek Ronda bij voorkeur buiten het hoogseizoen, dan is het namelijk veel minder toeristisch en liggen de prijzen heel wat lager.

Lees verder
4 dec. 2011

Malaga

De Spaanse stad Malaga wordt door veel reizigers vaak overgeslagen en dat is bijzonder jammer, want Malaga heeft heel veel te bieden. Neem alleen al de ligging aan zee, dat is toch heerlijk, dat je na een dag stadsdrukte even heerlijk aan het strand kunt liggen ontspannen.

Lees verder
3 dec. 2011

Kerstshoppen in Londen

Londen is in elk jaargetijde een leuke bestemming voor een korte of lange reis, maar zeker in de periode voor de Kerst is Londen echt onweerstaanbaar. Als je van shoppen én van Kerst houdt, dan mag een bezoek aan Londen in december eigenlijk niet ontbreken.

Lees verder
2 dec. 2011

Bestemming Reykjavik

Reykjavik is de meest noordelijk gelegen hoofdstad van Europa en een fantastische bestemming voor een afwisselende en bijzondere stedentrip. De stad is relatief nieuw, bijzonder schoon en omgeven door schitterende, ongerepte natuur.

Lees verder
1 dec. 2011