Thailand sluit populaire duikoorden

Thailand sluit populaire duikoorden

24 januari 2011
Thailand sluit tientallen toeristische en lucratieve duikoorden om de prachtige koraalriffen in de Andamanse Zee aan de westkust te beschermen. Lees verder

Bezienswaardigheden Thailand

We proberen Rondreis.nl voortdurend uit te breiden met leuke, handige en extra informatie voor je rondreis. Dit keer hebben we de bezienswaardigheden in Thailand toegevoegd!

Lees verder
24 jan. 2011

Familiereis maken?

Ga je een familiereis of verre reis met kinderen maken? Dan kun je ook terecht op de website nieuwe website Familiereis.nl. Op deze site staan alleen familiereizen voor ouders die een verre reis met kind willen maken.

Lees verder
24 jan. 2011

Tripadvisor gaat vliegmaatschappijen beoordelen

TripAdvisor, 's werelds grootste reiswebsite waarop reizigers wereldwijd beoordelingen van accommodatie, restaurants en reisgelateerde activiteiten kunnen achterlaten, heeft aangekondigd nu ook vliegmaatschappijen te gaan 'ranken'.

Lees verder
21 jan. 2011

Negatief reisadvies Tunesië

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Tunesië aangepast. Reizen die niet noodzakelijk zijn worden afgeraden. Dat is de op een na zwaarste waarschuwing.

Lees verder
21 jan. 2011

Zuid-Afrika verkozen tot ‘Mooiste plek van de wereld’!

Op de Vakantiebeurs hebben veel bezoekers hun stem uitgebracht op de SUMMUM.nl verkiezing ‘Mooiste plek van de wereld’. De wildparken in Zuid-Afrika uitgeroepen tot de Mooiste plek van de wereld.

Lees verder
21 jan. 2011

Smeltrecord voor ijskap Groenland

De gletsjers op Groenland hebben afgelopen jaar ernstig te lijden gehad onder de hoge temperaturen. Onderzoekers hebben in 2010 een smeltrecord vastgesteld, zo meldden zij in het wetenschappelijke tijdschrift Environmental Research Letters.

Lees verder
21 jan. 2011

Goedkope rondreizen naar Thailand

Kras vakanties biedt in Januari extra goedkope rondreizen naar Thailand aan..boek nu het nog kan!

Lees verder
20 jan. 2011

Helft Turkije-gangers reist zonder vaccinatie

Bijna de helft van alle Nederlandse vakantiegangers die het afgelopen jaar naar Turkije, Egypte, Marokko of Kroatië zijn geweest, heeft zich niet laten vaccineren.

Lees verder
19 jan. 2011

Grote fusie vliegticketaanbieders

Het internationale reisconcern BCD Holdings N.V. kondigt vandaag de fusie van CheapTickets, Vliegwinkel, Flugladen, BudgetAir en Vayama aan.

Lees verder
16 jan. 2011

Een rondreis Belize?

Een rondreis Belize is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een rondreis voor 2011 zoekt, maar dit land heeft veel te bieden!

Lees verder
11 jan. 2011

Cuba ontdekken vanuit één hotel?

De website Goeie Vraag legt de vraag voor of je Cuba kunt ontdekken tijdens een vakantie als je de hele tijd in hetzelfde hotel verblijft?

Lees verder
10 jan. 2011

Angkor Wat in Cambodja

De vlag van Cambodja is de enige vlag ter wereld waarop een gebouw staat afgebeeld. De tempel Angkor Wat die op de vlag te zien is, wordt beschouwd als het grootste religieuze bouwwerk ter wereld.

Lees verder
10 jan. 2011

Op vakantie gaan blijft voor Nederlanders

Ruim de helft van de vakanties zal in het buitenland doorgebracht worden (18.4 miljoen), iets minder dan de helft in eigen land (17.7 miljoen). Is het mooi weer in Nederland, dan komt het aantal binnenlandse vakanties hoger uit.

Lees verder
10 jan. 2011

Toerisme New York City breekt alle records

De naweeën van de recessie lijken volledig aan New York City voorbij te gaan. De stad ontving in 2010 maar liefst 48,7 miljoen bezoekers; dat is een stijging van bijna 7 procent vergeleken met het jaar ervoor en een absoluut record.

Lees verder
5 jan. 2011

Nieuw reisprogramma: Wie Is De Reisleider bij RTL 5

Kijk op donderdag 6 januari om 21.30 uur naar Wie Is De Reisleider bij RTL 5!

Lees verder
5 jan. 2011

Zeldzame robben ontdekt in Griekenland

Wetenschappers hebben in Griekenland een kolonie zeer zeldzame mediterrane monniksrobben ontdekt. Deze soort is de meest bedreigde zeehond ter wereld.

Lees verder
4 jan. 2011

Qantas bezwijkt onder Facebook

De Australische luchtvaartonderneming Qantas is 'bezweken' onder de druk van social network site Facebook, dat een campagne was begonnen tegen het verbod op muziekinstrumenten in de handbagage.

Lees verder
4 jan. 2011

Djoser beste rondreis touroperator 2010

Star Alliance heeft voor de vierde keer ‘awards’ uitgereikt aan reisagenten. Djoser won de eerste prijs in de categorie beste touroperator van 2010!

Lees verder
2 jan. 2011