SYDNEY - De wereldberoemde Australische reisgids LonelyPlanet is volledig in handen gekomen van BBC Worldwide. Australische media reageerden dit weekend ontgoocheld.

Lees verder

ISTANBUL - Van 18 maart tot en met 26 april wordt Istanbul 'the place-to-be' voor shopaholics. Dan vindt in de Turkse wereldstad voor de eerste maal het 'Istanbul ShoppingFest' plaats.

Lees verder

De Canadese stad Vancouver is opnieuw de meest leefbare stad ter wereld. De stad heeft de beste combinatie van stabiliteit, gezondheidszorg, cultuur, milieu, onderwijs en infrastructuur.

Lees verder

Voor het zesde jaar op rij is de luchthaven van Seoul uitgeroepen tot de beste van de wereld.

Lees verder

De Grand Canyon heeft er een nieuwe trekpleister bij: een brug van 2 kilometer lang en 900 meter hoog over de Coloradorivier.

Lees verder

Er hangt een donkere wolk boven de Grand Canyon, één van 's werelds meest spectaculaire en mooiste natuurwonderen. Er is toenemende druk op het Witte Huis om uraniummijnen to...

Lees verder

Toeristen kunnen weer het vliegtuig naar Egyptische badplaatsen nemen. Reizigers wordt wel geadviseerd waakzaam te zijn. Alle niet-essentiële reizen naar de rest van het land, waarond...

Lees verder

Wil je niet met je mond vol tanden staan in het buitenland, dan is het aan te raden om van tevoren de belangrijkste woorden in de lokale taal op te zoeken en uit je hoofd te leren. Hier ee...

Lees verder

Nu de Nederlandse toeristen hun winterzonvakantie naar Egypte in het water zien vallen zijn de zonzoekers nu naarstig op zoek naar een nieuwe bestemming voor hun winterse zonvakantie.

Lees verder

LOS ANGELES - Disney doet er duidelijk alles aan om de allerkleinsten te verwennen. Voor het eerst dit millennium heeft het bedrijf van Mickey Mouse een nieuw cruiseschip in de vaart gebrach...

Lees verder

Luchtvaartmaatschappij KLM zet vanaf het winterseizoen fors meer capaciteit in op het Caribisch gebied.

Lees verder

Iets meer Nederlanders zijn van plan er deze zomer op uit te trekken dan in 2010 aan het begin van het jaar het geval was.

Lees verder