Australië baalt van verkoop Lonely Planet

Australië baalt van verkoop Lonely Planet

22 februari 2011
SYDNEY - De wereldberoemde Australische reisgids LonelyPlanet is volledig in handen gekomen van BBC Worldwide. Australische media reageerden dit weekend ontgo... Lees verder

Shoppingfestival in Istanbul

ISTANBUL - Van 18 maart tot en met 26 april wordt Istanbul 'the place-to-be' voor shopaholics. Dan vindt in de Turkse wereldstad voor de eerste maal het 'Istanbul ShoppingFest' plaats.

Lees verder
21 feb. 2011

Vancouver opnieuw ideaalste stad ter wereld

De Canadese stad Vancouver is opnieuw de meest leefbare stad ter wereld. De stad heeft de beste combinatie van stabiliteit, gezondheidszorg, cultuur, milieu, onderwijs en infrastructuur.

Lees verder
21 feb. 2011

Seoul heeft beste luchthaven ter wereld

Voor het zesde jaar op rij is de luchthaven van Seoul uitgeroepen tot de beste van de wereld.
Lees verder
19 feb. 2011

Nieuwe brug over Grand Canyon

De Grand Canyon heeft er een nieuwe trekpleister bij: een brug van 2 kilometer lang en 900 meter hoog over de Coloradorivier.

Lees verder
18 feb. 2011

Grand Canyon ernstig bedreigd

Er hangt een donkere wolk boven de Grand Canyon, één van 's werelds meest spectaculaire en mooiste natuurwonderen. Er is toenemende druk op het Witte Huis om uraniummijnen toe te laten in het gebied. Over enkele maanden valt een beslissing.

Lees verder
17 feb. 2011

Reisadvies Egypte versoepeld

Toeristen kunnen weer het vliegtuig naar Egyptische badplaatsen nemen. Reizigers wordt wel geadviseerd waakzaam te zijn. Alle niet-essentiële reizen naar de rest van het land, waaronder de steden Caïro, Alexandrië en Suez, worden nog steeds afgeraden.

Lees verder
16 feb. 2011

10 meest gebruikte woorden op reis 10 meest gebruikte woorden op reis

Wil je niet met je mond vol tanden staan in het buitenland, dan is het aan te raden om van tevoren de belangrijkste woorden in de lokale taal op te zoeken en uit je hoofd te leren. Hier een overzicht van frasen die onontbeerlijk zijn op reis.

Lees verder
12 feb. 2011

Canarische Eilanden populair als alternatief voor Egypte

Nu de Nederlandse toeristen hun winterzonvakantie naar Egypte in het water zien vallen zijn de zonzoekers nu naarstig op zoek naar een nieuwe bestemming voor hun winterse zonvakantie.

Lees verder
8 feb. 2011

Eerste cruiseschip ter wereld met wildwaterglijbaan

LOS ANGELES - Disney doet er duidelijk alles aan om de allerkleinsten te verwennen. Voor het eerst dit millennium heeft het bedrijf van Mickey Mouse een nieuw cruiseschip in de vaart gebracht en wat voor één.

Lees verder
8 feb. 2011

Extra vluchten KLM naar Caribisch gebied

Luchtvaartmaatschappij KLM zet vanaf het winterseizoen fors meer capaciteit in op het Caribisch gebied.

Lees verder
8 feb. 2011

Meer vakantieplannen voor de zomer

Iets meer Nederlanders zijn van plan er deze zomer op uit te trekken dan in 2010 aan het begin van het jaar het geval was.

Lees verder
3 feb. 2011