FOX Vakanties valt in de prijzen bij Zoover Awards

FOX Vakanties valt in de prijzen bij Zoover Awards

15 april 2011
FOX Vakanties heeft een Zoover Award gewonnen in de categorieën 'Populairste Aanbieder Verre Reizen' en 'Beste Vakantiesite'. Lees verder

Hotelkamer in Nederland 5 procent duurder

De gemiddelde hotelkamerprijs in Nederland is met 5 procent gestegen in 2010. Reizigers betaalden gemiddeld 105 euro per hotelovernachting in ons land. Dat blijkt uit de Hotel Price Index van boekingssite Hotels.com.

Lees verder
15 apr. 2011

Baobab wint twee Zoover Awards

Baobab groepsreizen heeft gisteren maar liefst twee Zoover Awards in de wacht gesleept.

Lees verder
15 apr. 2011

Dengue steeds groter gevaar voor vakantiegangers

Het Havenziekenhuis Rotterdam meldt dat het meer dengue- dan malariapatienten heeft. Steeds meer vakantiegangers krijgen te maken met de snelst groeiende (sub)tropische ziekte, Dengue. Dengue komt wereldwijd steeds vaker voor en vormt in veel landen een toenemend probleem.

Lees verder
11 apr. 2011

"Reisadvies Negatief" nieuw reisprogramma KRO

De KRO start op 5 juni met het reisprogramma ‘Reisadvies Negatief’. Presentator Sander de Kramer (onder andere bekend van de tv-programma’s ‘De Rekenkamer’ en ‘Stinkend Rijk & Dakloos’ én auteur van het boek ‘Van Miljonair tot Krantenjongen’) trekt voor het programma door drie continenten en bezoekt plekken die door de gemiddelde toerist niet worden bezocht.

Lees verder
11 apr. 2011

Vakantie onverwacht duurder door naheffing

Voor veel mensen in ons land wordt de vakantie de komende zomer duurder dan in eerste instantie berekend. Als gevolg van de stijgende olieprijzen sturen veel reisorganisaties hun klanten nog een naheffing die, afhankelijk van de reisbestemming, kan oplopen tot 90 euro per persoon.

Lees verder
11 apr. 2011

Hoogste hotel ter wereld geopend in Hongkong

Het hoogste hotel ter wereld, dat 118 verdiepingen telt, heeft zijn deuren geopend in Hongkong, een stad die bekendstaat om haar torenhoge wolkenkrabbers.

Lees verder
4 apr. 2011

Machu Picchu krijgt archeologische vondsten terug

Peru heeft enkele honderden archeologische stukken van de Inca-stad Machu Picchu teruggekregen die bijna een eeuw lang op de universiteit van Yale bewaard werden.

Lees verder
4 apr. 2011