Rondreizen in Zuid-Afrika?

Rondreizen in Zuid-Afrika?

28 mei 2011
Een rondreis maken in Zuid-Afrika is een ervaring om nooit te vergeten! Natuurschoon in al zijn diversiteit vind je nergens mooier. Een smeltkroes van culture... Lees verder

Hoge olieprijs maakt zomervakanties duurder

Wie deze zomer op reis gaat met een touroperator, mag zich verwachten aan een forse brandstoftoeslag. Bij vertrek in juli kan die meer dan 90 euro per persoon bedragen, zo schrijven de kranten.

Lees verder
12 mei 2011

Nepalees breekt eigen klimrecord Mount Everest

Een Nepalees heeft zijn eigen record van grootste aantal beklimmingen van de Mount Everest gebroken. De 51-jarige Apa Sherpa bereikte vandaag voor de 21e keer de top van de hoogste berg ter wereld, meldde een woordvoerder van de organisatie die de expeditie heeft georganiseerd.

Lees verder
12 mei 2011

FOX Vakanties bestaat 15 jaar: feest!

FOX Vakanties bestaat dit jaar 15 jaar en dat wordt gevierd met speciale jubileum aanbiedingen! Op de website van FOX Vakanties vind je deze acties.

Lees verder
12 mei 2011

IJsland

De natuur zorgt er voor vuur, ijs, bizarre lavaformaties en spuitende geisers. En de IJslander ondergaat alles op zijn manier. Nu eens uitbundig, dan weer gelaten wachtend op het licht.

Lees verder
10 mei 2011

Reiziger of tourist?

Volgens de van Dale is een reiziger: iemand die reist en een toerist: iemand die voor zijn plezier reist. In de praktijk zal een individuele reiziger op zoek naar nieuwe ervaringen en belevenissen vaak minstens zoveel plezier beleven dan de toerist die zich beperkt tot de meer toeristisch gebaande paden.

Lees verder
10 mei 2011

Kijk uit met geld pinnen in Thailand

Handig dat er in Thailand zoveel pinautomaten zijn maar het kan wel onvoordelig uitvallen. Speciaal de automaten en de banken op Bangkok Suvarnabhumi Airport hanteren een lagere koers dan ergens anders.

Lees verder
10 mei 2011

Grootste deel vakantiegeld gaat op aan vakantie

AMSTERDAM - Het grootste gedeelte van het vakantiegeld wordt daadwerkelijk aan de vakantie uitgegeven. 15 procent van de Nederlanders geeft het jaarlijkse extraatje echter uit aan achterstallige betalingen en schulden.

Lees verder
9 mei 2011

Mogelijk buitenlands toerisme Cubanen

HAVANA - De regering van de Cubaanse president Raúl Castro wil inwoners van het land de mogelijkheid bieden als toeristen naar het buitenland te reizen. Dat blijkt uit een maandag vrijgegeven document.

Lees verder
9 mei 2011

Duizenden Marokkanen eisen hervormingen

MARRAKECH - Duizenden Marokkanen zijn zondag in Marrakech de straat opgegaan om hun roep om hervormingen kracht bij te zetten. Het was de jongste betoging sinds op 20 februari voor het eerst werd gedemonstreerd.

Lees verder
8 mei 2011