Sterk in prijs verlaagd: Rondreis Chili bij FOX Vakanties

Sterk in prijs verlaagd: Rondreis Chili bij FOX Vakanties

24 augustus 2011
FOX Vakanties heeft een geweldige aanbieding voor een rondreis naar Chili. Het gaat om de reis "16-daagse Rondreis Chili: Wijn, Woestijn en Eeuwige sneeuw&... Lees verder

Word een local

Vind je het ook zo vervelend om tijdens je vakantie het gevoel te hebben er niet echt bij te horen? Je bent een toerist en zo bekijken mensen je ook, met als gevolg dat je overal de toeristenprijs betaalt, de taxi een omweg neemt en je alleen op plaatsen komt die in je reisgids staan. Dan kan anders, door te integreren.

Lees verder
17 aug. 2011

Ecotoerisme

Steeds vaker hoor je over milieuvriendelijke resorts waar je een heerlijke vakantie kunt beleven, midden in de natuur. In ongerepte gebieden geniet je van totale rust en verblijf je in zogenaamde ecoresorts, waar natuurbehoud voorop staat.

Lees verder
16 aug. 2011

Last minutes

Last minutes zijn erg in trek bij Nederlanders deze zomervakantie. Niet gek, met het weer van de afgelopen weken in Nederland. Volgens de website Last-Minutes.nl zijn er ruim een kwart meerlast minute boekingen gedaan in vergelijking met dezelfde periode in 2010.

Lees verder
16 aug. 2011

Muggen

Het zal niemand ontgaan zijn dat er aardig wat muggen in de lucht hangen. Niet alleen op vakantie in het buitenland, maar ook in Nederland hebben we er steeds vaker last van. Het vervelende gezoem houdt je ’s nachts uit je slaap en het geprik is ook behoorlijk vervelend. In de aanval dus!

Lees verder
15 aug. 2011

Europa blijft populair

Voor de Nederlandse vakantiegangers is en blijft reizen binnen Europa populair. Ook de interesse in reizen naar het Caribische gebied nam enigszins toe, maar met name Frankrijk is dit jaar weer gestegen in populariteit, op de voet gevolgd door Duitsland.

Lees verder
14 aug. 2011

Reizen langs Spaanse paleizen

Heb je zin in een vakantie vol luxe en historie? Dan is het misschien een leuk idee om een reis langs zogenaamde ‘Paradores’ te maken. Dit zijn paleizen, kloosters en kastelen die door de Spaanse overheid zijn omgebouwd tot een luxe hotel. Er zijn er zo’n 86 in Spanje, vaak gelegen op bijzondere locaties.

Lees verder
13 aug. 2011

Wandelen tussen wilde dieren

Als je het leuk vindt om lange wandeltochten door natuurparken te maken of zelfs te kamperen in de vrije natuur, dan zul je regelmatig oog in oog komen te staan met de oorspronkelijke bewoners. Nu is dat wat ongevaarlijke dieren betreft geen probleem, maar wat doe je als er ineens een beer op je pad komt?

Lees verder
12 aug. 2011

Prijsbewust reizen

Je gaat op reis met een bepaald budget in gedachten, maar tijdens je vakantie vliegt het geld je portemonnee uit. Voor veel mensen is dit vast herkenbaar, maar wat kun je ertegen doen? Hier volgen enkele tips om de uitgaven tijdens je reis een beetje in bedwang te houden.

Lees verder
11 aug. 2011

Mooie routes door Ierland

Eigenlijk moet je in Ierland gewoon op je gevoel gaan rondrijden en de wegen inslaan die jou het meeste aanspreken. Het kan echter handig zijn om bij een rondreis door Ierland toch een paar mooie gebieden te doorkruisen, omdat deze gewoon prachtig zijn en het er niet meer uitmaakt waar je naartoe rijdt.

Lees verder
10 aug. 2011

Flashpacking

Er is een nieuwe rage geboren: flashpacking. Het klinkt als backpacking en daar lijkt het ook op, maar dan met meer luxe. Flashpacking is backpacking met extra middelen die het backpacken een prettig en handig randje geven, zoals een smartphone, iPod of laptop.

Lees verder
9 aug. 2011

All-inclusive topbestemmingen

All-inclusive reizen zijn ideaal als je op zoek bent naar een zorgeloze vakantie. Alle denkbare zaken zitten bij de prijs inbegrepen en dat heeft een aantal voordelen. De all-inclusive formule is populair en wordt daarom in steeds meer landen aangeboden.

Lees verder
8 aug. 2011

Hond bepaalt vakantie

Nederlanders nemen hun huisdier graag mee op vakantie, zo blijkt uit onderzoek van dierenwinkel JumboPet. Maar liefst 86 % van de vakantiegangers geeft aan hun huisdier mee te nemen op reis en in 98 % van de gevallen gaat het dan om een hond.

Lees verder
7 aug. 2011

Samen op vakantie

Veel mensen zien samen op reis gaan als de ultieme relatietest. Als je een vakantie met zijn tweeën overleeft, dan zit het wel goed met de verbintenis, dat is de gedachte. Je kunt elkaar tijdens een gezamenlijke reis extreem op de proef stellen, maar waarom zou je? Met deze twee tips houd je het leuk en is het niet alleen samen uit, maar ook samen weer thuis.

Lees verder
6 aug. 2011

Festivalmaand in Sydney

In de maand augustus kun je in het Australische Sydney genieten van een heleboel interessante festivals. Er worden in deze ‘wintermaand’ namelijk tal van evenementen georganiseerd, onder meer op het gebied van cultuur, sport, design en wetenschap.

Lees verder
5 aug. 2011

Toe aan vakantie?

Ben jij ook zo vreselijk aan vakantie toe? Heb je zin om de boel lekker de boel te laten en heerlijk een paar dagen of zelfs een paar weken op reis te gaan? Doe dan nu de stresstest om te zien of het alleen een wens is, of misschien wel pure noodzaak.

Lees verder
4 aug. 2011

Goedkoop vliegen

Goedkoop op vakantie, wie wil dat nou niet? Gelukkig zijn er een aantal manieren om te besparen op je reiskosten. Een van die manieren is het boeken van een goedkoop vliegticket. Hieronder lees je hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Lees verder
3 aug. 2011

Goedkoop Londen

Voor een korte vakantie is een stedentrip altijd een leuk idee. Londen is wat dat betreft een goede bestemming want je reist er gemakkelijk naartoe en vindt er heel veel afwisseling. Londen staat helaas niet bekend als een goedkope stad, maar met een beetje inventiviteit en onderstaande tips kom je met weinig geld een heel eind.

Lees verder
2 aug. 2011

Bootcamp op Ibiza

Zit je even niet zo lekker in je vel en kun je wel een zetje in de goede richting gebruiken? Heb je zin om een week flink aan jezelf te werken, door te sporten en gezond te eten, maar heb je ook behoefte aan zon, zee en ontspanning? Boek dan een week Bootcamp op Ibiza bij The Bootcamp Club.

Lees verder
1 aug. 2011