Geen hotel zonder WiFi

Geen hotel zonder WiFi

12 april 2012
Als je vakantiegangers vraagt wat ze echt een must vinden wat voorzieningen in een hotel betreft, dan krijg je nogal verschillende antwoorden. Over é&e... Lees verder

Tickets vergelijken via App

Eerder deze week kon je in het reisnieuws al enkele tips lezen voor het vinden van een goedkope vliegvakantie. Het vinden van een goedkope vlucht is nu nog makkelijker geworden; CheapTickets.nl heeft namelijk een nieuwe App voor iPhone gelanceerd waarmee je heel eenvoudig via je mobiele telefoon of iPad op jacht kunt naar goedkope tickets.

Lees verder
11 apr. 2012

Relaxen in Broome

Broome is een bijzonder stadje in Australië waar het gedurende het hele jaar goed toeven is. De sfeer is er ontspannen en je kunt er onder een palmboom genieten van de zon en het uitzicht op een prachtig blauwe zee.

Lees verder
10 apr. 2012

Vlieg voordeliger

De zon laat zich met enige regelmaat weer zien, het strand lonkt maar is nog te kil. Het zijn goede tijden om alvast na te denken over de reisbestemming voor komende zomer. Of misschien behoor jij wel tot die geluksvogels die in mei al een weekje naar een (verre) bestemming kunnen afreizen. Hier volgen alvast een paar tips om voordelige tickets te vinden.

Lees verder
9 apr. 2012

Festivaltijd in Thailand

Houd je van festivals en reis je de komende week of in juni naar Thailand? Lees dan snel verder, want in Thailand vind je de leukste, meest kleurrijke en bijzondere festivals die jij je maar kunt bedenken. Je moet alleen wel weten waar je dan moet zijn om ervan te kunnen genieten.

Lees verder
8 apr. 2012

Grootste reuzenrad Las Vegas

Las Vegas staat erom bekend dat alles er groter, sneller, hoger en feller verlicht is dan in andere steden. In Las Vegas is alles ‘larger than life’ en men vindt dat dit ook gezien mag worden; liefst vanaf grote hoogte, zoals vanuit een reuzenrad. En als ze in Las Vegas dan toch een nieuw reuzenrad gaan bouwen, dan ook gelijk het grootste rad ter wereld.

Lees verder
7 apr. 2012

Kras Reizen Kooppaasdagen: korting op álle rondreizen!

Komend Paasweekend is het weer zover: koopzondag bij KRAS.NL! Alleen op zondag 8 april en maandag 9 april geeft KRAS.NL kortingen tot € 50,- per persoon op een geboekte rondreis!

Lees verder
6 apr. 2012

Ko Jum Thailand

Als je op zoek bent naar een mooie vakantiebestemming waar je heerlijk tot rust kunt komen, dan is het eiland Ko Jum, dat ook wel Ko Pu of Ko Jam wordt genoemd, een goede tip. Dit eiland maakt deel uit van het prachtige Thailand, is klein en bij uitstek geschikt voor een ontspannen reis vol strandwandelingen en rust.

Lees verder
6 apr. 2012

Kindvrije zone Malaysia Airlines

Vliegmaatschappij Malaysia Airlines komt na het boycotten van baby’s in Business Class nu met iets nieuws: een kindvrije zone in de Economy Class van de Airbus A380. De regeling is bedoeld om tegemoet te komen aan de wensen van zakelijke reizigers die noodgedwongen moeten uitwijken naar Economy Class.

Lees verder
5 apr. 2012

Dé reisjas

Wie kent het niet, dat gevoel dat je als een pakezel op reis gaat? Je weet dat je alles hebt ingepakt, maar waar zat je paspoort nou ook alweer? Of het muntgeld, waar is dat gebleven en waar laat je dat flesje water? En fotograferen met een tas in je hand, dat is gewoon niet handig.

Lees verder
4 apr. 2012

Reporter worden in Afrika

Ben jij avontuurlijk ingesteld, heb je de skills om een goede reportage in elkaar te zetten én wil je graag kans maken op een gratis reis naar het indrukwekkende Afrikaanse land Zambia? Doe dan nu mee aan de actie die de Reiskrant van De Telegraaf in samenwerking met KLM op touw heeft gezet.

Lees verder
3 apr. 2012

Het weer in Japan

Japan is een redelijk langgerekt land en kent om die reden verschillende klimaten met bijbehorende weersomstandigheden. In het uiterste noorden kun je bijvoorbeeld nog skiën terwijl je in het uiterste zuiden dan al kunt zonnen. Het grootste gedeelte van Japan is te classificeren als een vochtig moessonklimaat.

Lees verder
2 apr. 2012

Las Vegas in Europa?

Liefhebbers van het wereldvermaarde gokparadijs Las Vegas, hoeven binnenkort niet meer zo ver te reizen om in een geschikte ambiance in te zetten op een kansspel. Althans, als het aan Sheldon Adelson, casino tycoon van het eerste uur ligt. Deze heeft namelijk plannen voor de bouw van een soortgelijke gokstad in Spanje.

Lees verder
1 apr. 2012