Fox vakanties landendagen

Fox vakanties landendagen

16 januari 2012
FOX vakanties organiseert in januari en februari weer de Fox vakanties landendagen. Deze keer staan China en Amerika op het programma. Tijdens de landendagen kr... Lees verder

Goedkope rondreis Thailand

Ben je op zoek naar een goedkope rondreis Thailand? Dan is de rondreis "Amazing Thailand" van Stip Reizen een absolute aanrader! Deze prachtige 15-daagse rondreis brengt je naar alle hoogtepunten van Thailand en is DE topper in het reisaanbod van Stip Reizen.

Lees verder
16 jan. 2012

Havana

De Cubaanse hoofdstad Havana is een goede plek om naartoe te gaan als je even geen zin hebt in al die typisch westerse winkels en merken. In Havana is het alsof de tijd al jaren stilstaat en kun je als liefhebber van oldtimers en oude gebouwen je hart echt ophalen.

Lees verder
15 jan. 2012

Acropolis huren?

Dat Griekenland momenteel in behoorlijke financiële moeilijkheden verkeert, kan niemand zijn ontgaan. Er wordt veelvuldig door personeel gestaakt, in een poging de plannen om de lonen te verlagen te voorkomen. Die stakingsacties vinden dus ook plaats bij culturele bezienswaardigheden en musea en dat is slecht voor het toerisme.

Lees verder
14 jan. 2012

Ontdek Oman

Oman ligt op maar zo’n zeven vlieguren van ons verwijderd, maar zodra je er voet aan land zet, stap je in een geheel andere wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ruige bergtoppen, groene oases, een heerlijk klimaat en prachtige witte stranden.

Lees verder
13 jan. 2012

Gujarat in India

Overweeg je een reis naar India te ondernemen? Bezoek dan in elk geval de bijzondere streek Gujarat, de geboortestreek van Mahatma Ghandi. Hier vind je tal van indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals diverse monumenten en tempels.

Lees verder
12 jan. 2012

Sint Maarten

Heb je zin om jezelf eens volledig onder te dompelen in alles wat het leven zo aangenaam maakt? Verlang je naar parelwitte stranden, exotische cocktails en een altijd schijnend zonnetje? Hou je van zwemmen, varen en andere watersporten? Dan is het een goed idee om een vakantie te boeken naar Sint Maarten.

Lees verder
11 jan. 2012

Winters Noorwegen

Voor een typische wintersportvakantie kun je natuurlijk heerlijk naar Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk gaan. Daar is niets mis mee, het is alleen niet erg origineel. Als je echt iets bijzonders van je skivakantie wilt maken dan kun je misschien beter afreizen naar het hoge noorden, zoals bijvoorbeeld naar Noorwegen.  

Lees verder
10 jan. 2012

De Maya Route

Volg het pad van de Maya’s en ontdek diverse landen van Zuid-Amerika met behulp van de Maya Route. Dit is een bijzonder populaire reisroute die jou door prachtige landen als Guatemala, Honduras en Mexico voert.

Lees verder
9 jan. 2012

Prachtig Paraguay

Paraguay is een land van tegenstellingen. Je vindt er arm en rijk, modern stadsgewoel en ongerepte natuur en naast de aloude manier om je te paard te verplaatsen wordt er ook in dure auto’s gereden. Paraguay is gelegen in Zuid-Amerika en heeft zowel Argentinië als Brazilië als buren.

Lees verder
8 jan. 2012

Ik ga op reis en neem mee

Als je onderweg bent dan loop je tegen allerlei zaken aan waar je thuis minder of geen last van hebt, zoals vieze toiletten, wisselende weersomstandigheden en totaal andere stekkerdozen. Onderstaande producten kunnen in dat soort situaties goed van pas komen.

Lees verder
7 jan. 2012

Wat wordt de trend?

Zoals elk jaar zal ook 2012 zo zijn eigen trends hebben op het gebied van reizen. Vakantiesalon Vlaanderen heeft er alvast over nagedacht en een aantal trends gesignaleerd. Ben je benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder.

Lees verder
6 jan. 2012

Op twee wielen door Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Denk aan de vergezichten van Zuid-Frankrijk, de rotspartijen van de Alpen  en de glooiende landschappen van Italië en zie dit alles in het kwadraat. Dát is Nieuw-Zeeland, een land waar je prachtige wandeltochten en lange fietstochten kunt ondernemen.

Lees verder
5 jan. 2012

Reis om de wereld in 5 minuten

Soms komen er van die reisvideo's voorbij waardoor je direct je backpack wilt inpakken voor je eigen rondreis. Dit is er zo eentje!

Lees verder
5 jan. 2012

Torres del Paine park in Chili weer toegankelijk na brand

Santiago -Het Nationaal Park 'Torres del Paine' in Chili is voor open voor het publiek nu de meeste branden geblust zijn. De afgelopen week woedde er in dit natuurpark in het zuiden van Chili grote branden.

Lees verder
5 jan. 2012

De Galapagos eilanden

Bij de naam Galapagos eilanden zie je veel mensen hard nadenken over waar die eilanden ook alweer liggen. Sommigen denken dat ze deel uitmaken van Colombia, anderen houden het op een zelfstandig landje ergens in de oceaan. In werkelijkheid maken de schitterende Galapagos eilanden deel uit van Ecuador.

Lees verder
4 jan. 2012

Vakantiebeurs 2012

Op zoek naar reisinspiratie? Of een goede reisorganisatie voor je rondreis? Dan is de Vakantiebeurs een ideale plek om je vakantie te beginnen en je te laten informeren en verleiden. De Vakantiebeurs 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht vindt plaats van 11 tot 15 januari.

Lees verder
4 jan. 2012

Rondreizen 2012

Het jaar 2012 is nog maar net begonnen, maar voor veel mensen is dat dé periode om de reisplannen te bepalen. Wil jij gaan rondreizen in 2012?

Lees verder
4 jan. 2012

Harry Potter in de VS

Rond de jaarwisseling deden ze het weer goed op televisie: de films over tovenaarsleerling Harry Potter. Liefhebbers van de magische wereld uit de verhalen van schrijfster J.K. Rowling moeten tijdens een reis naar Florida zeker een bezoek brengen aan het nieuwe pretpark ‘The Wizarding World of Harry Potter’.

Lees verder
3 jan. 2012