Grenzeloos genieten in de Elzas

Grenzeloos genieten in de Elzas

31 december 2011
De Elzas is een mooie streek in het grensgebied tussen Duitsland en Frankrijk. Het is dichtbij en dus goed aan te rijden, daarom is de Elzas perfect voor een... Lees verder

Weg met oud en nieuw

Geen zin om dit jaar wéér op oudejaarsavond met een berg oliebollen en appelflappen voor je neus naar Youp op de televisie te kijken? Boek dan nog snel een last minute reis, verdwijn een weekend in het buitenland en laat pas volgend jaar weer iets van je horen.

Lees verder
30 dec. 2011

Vakantiehuis op het water

Tijdens je vakantie kun je over het algemeen kiezen tussen een verblijf in een vakantiehuis, een tent, een appartement of een hotel. Hierop zijn nog een paar variaties mogelijk, zoals een chalet of pension, maar dan heb je het wel gehad, toch? Mis, want Eurocamp komt nu met een vakantiehuis dat ronddobbert op het water.

Lees verder
29 dec. 2011

Bijzonder overnachten in Zweden

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om gedurende je vakantie in Zweden in een ‘gewoon’ hotel of pension te overnachten, maar waarom zou je? Doe eens gek en leg je koffer voor de verandering eens neer in een grot of een UFO.

Lees verder
28 dec. 2011

Kaapstad

Of je er nu naartoe gaat voor de eindeloos lange stranden, de prachtige natuur of de bijzondere cultuur, een bezoek aan Kaapstad is altijd prachtig. Ook voor shopaholics is Kaapstad perfect en als je dan toch in de gelegenheid bent moet je zeker ook een safaritocht ondernemen.  

Lees verder
27 dec. 2011

Nieuw hip hotel Berlijn

Als je een trip naar Berlijn aan het plannen bent en je weet nog niet waar je zult gaan overnachten, neem dan eens een kijkje op de website van Nhow Hotels. Deze keten heeft namelijk sinds kort ook een hotel in Berlijn dat geheel gericht is – naast heel veel luxe – op muziek en design.

Lees verder
26 dec. 2011

Actief met Kerst

Het is Eerste Kerstdag en je vraagt je af wat je vandaag eens zult ondernemen. Sterker: je vraagt je af wat je vandaag eigenlijk kúnt ondernemen, want het is Eerste Kerstdag én het is zondag. Dus wat valt er vandaag eigenlijk buitenshuis te beleven?

Lees verder
25 dec. 2011

Last minute Maastricht

Heb je het kerstgevoel nog niet helemaal te pakken of ben je het even een beetje kwijt? Bijvoorbeeld omdat de boom is omgevallen, het kerstbrood is mislukt of de visite op het laatste moment heeft afgebeld? Laat de boel dan lekker de boel en ga last minute naar Maastricht.

Lees verder
24 dec. 2011

Brits China

Als je graag in Engeland op vakantie gaat dan kun je daarvoor binnenkort ook terecht in China. Ja, je leest het goed. China is weer een nieuw project gestart, namelijk het nabouwen van de ‘countryside’ op ongeveer een uur rijden van Peking.

Lees verder
23 dec. 2011

Leuker badderen

Wordt alle drukte rond de kerstdagen je nu al te veel en zou je er het liefst stilletjes tussenuit willen piepen om ergens in een heerlijk wellness resort weer helemaal tot rust te komen? Wat let je? Hieronder vind je de gouden tip om dit idee ten uitvoer te brengen.

Lees verder
22 dec. 2011

Reislust onverminderd goed

Crisis of geen crisis, we willen met zijn allen wel graag blijven reizen om er even tussenuit te kunnen en te ontspannen. In 2011 hebben de Nederlandse vakantiegangers dan ook weer veel reizen naar het buitenland gemaakt.

Lees verder
21 dec. 2011

Ga naar Gent

Heb je zin in een heus winters sprookje net over de grens? Ga dan naar Gent, die prachtige, historische stad in het land van onze zuiderburen. Gent is in elk jaargetijde een fantastische stad om te bezoeken, maar is zeker in de winter een bezoek echt meer dan waard.

Lees verder
20 dec. 2011

IJslandse inspiratie

IJsland is om de een of andere reden zo’n land waar je niet zo snel aan denkt tijdens het plannen van een volgende vakantie. Misschien is het de naam, of misschien is het gewoon omdat veel reizigers niet zo goed weten wat ze in IJsland allemaal kunnen doen.

Lees verder
19 dec. 2011

Parijs maar dan anders

Wie aan Parijs denkt begint al snel over romantiek, leuke bistro’s, de Eiffeltoren, het Louvre en noem ze allemaal maar op. Parijs heeft echter ook een andere kant, een rauwere kant, een kant die behoorlijk interessant is en ook een beetje spannend …

Lees verder
18 dec. 2011

Op het randje …

Als je een ervaren bergbeklimmer bent, dan heb je inmiddels wel het een en ander meegemaakt op het gebied van gevaarlijke afdalingen en bijzondere plaatsen om te overnachten. Toch is er nu in de Alpen een plek bij gekomen waar zelfs een prof nog even van zal staan te kijken.

Lees verder
17 dec. 2011

Kleurrijke Niagara

Ben je deze winter in de buurt van de Niagara watervallen? Ga er dan zeker een kijkje nemen, ook al heb je ze misschien al gezien. In de wintermaanden vindt er namelijk ook een bijzonder mooie show plaats en dat wil je echt niet missen.

Lees verder
16 dec. 2011

Hip Istanbul

De hoofdstad van Turkije heeft niet alleen een bijzonder rijke historie, maar timmert ook vandaag de dag flink aan de weg op het gebied van allerhande trekpleisters. Een mooie bestemming voor een reis dus, en liefst ook een lange reis, want Istanbul heeft heel veel te bieden en dat is niet allemaal in een paar dagen te verkennen.

Lees verder
15 dec. 2011

Social Seating

Je hebt voor een schappelijke prijs een vliegticket op de kop getikt, zin in je vakantie en vol goede moed stap je in het vliegtuig. Je zoekt je plaats en gaat zitten, tovert je boek tevoorschijn en maakt je op voor een ontspannen vlucht. Maar dan neemt in de stoel naast jou een vreselijke kletskous plaats, weg vakantiegevoel.

Lees verder
14 dec. 2011

Actie bij Ryanair

Heb je geen zin in de koude of maakt het weer je niet zo uit maar wil je begin volgend jaar gewoon graag een tijdje goedkoop naar een andere stad vliegen? Maak dan nog snel gebruik van de actie waarmee Ryanair een aantal bestemmingen in de aanbieding heeft gedaan.

Lees verder
13 dec. 2011