Terracottaleger uitgebreid

Terracottaleger uitgebreid

14 juni 2012
Tijdens een rondreis door het machtige China mag een bezoek aan het wereldberoemde terracottaleger natuurlijk niet ontbreken. De archeologische vondst werd in 1... Lees verder

De nieuwste wereldwonderen

Wereldwonderen, er zijn er een aantal van en de meeste zijn wel bekend. Ze worden gevormd door prachtige natuurgebieden of aparte verschijnselen en bouwwerken. Machu Pichu in Peru is er een voorbeeld van, net als de antieke stad Petra in Jordanië.

Lees verder
13 jun. 2012

EK-korting bij Koning Aap

Heb jij volop vertrouwen in het Nederlands Elftal en ben je nog op zoek naar een leuke reis voor een fijne prijs? Zorg dan dat je morgenavond niet alleen de wedstrijd Nederland – Duitsland kijkt, maar ook de website van Koning Aap Reizen in de gaten houdt.

Lees verder
12 jun. 2012

Betaalbaar en zonzeker

We hebben het niet breed deze zomer, maar we willen natuurlijk wel graag op vakantie gaan. Bovendien willen we tijdens die vakantie kunnen genieten van zon, zon en nog eens zon. Geen wonder dus dat betaalbare en zonzekere vakantiebestemmingen dit seizoen bijzonder populair zijn.

Lees verder
11 jun. 2012

Stranden van de Filippijnen

De Filippijnen is een archipel die bestaat uit ruim 7.000 eilanden. Je kunt je dus wel voorstellen dat daar het een en ander aan strand te vinden is. Zoveel zelfs dat je misschien niet meer weet waar je moet beginnen. Daarom volgen hieronder enkele tips voor de mooiste stranden van de Filippijnen.

Lees verder
10 jun. 2012

Aparte tour door San Fernando Valley

Wil je weleens een andere rondreis door Amerika maken dan de gebruikelijke? Of een rondreis combineren met een aparte tour? Een tour die door de aanbieder wel wordt aangeprezen als ‘de rit van je leven’? Boek dan een rondrit van maar liefst vijf uur langs de erotische hotspots van San Fernando Valley.

Lees verder
9 jun. 2012

Stadsparken in Europa

Iedereen kent natuurlijk het wereldberoemde Central Park in New York, hetzij omdat je er geweest bent, hetzij omdat dit heerlijke stadspark in diverse films voorbij komt. Een stadpark biedt een oase van rust in de hectiek van de grote stad en dat fenomeen is niet alleen voorbehouden aan de Amerikaanse Big Apple.

Lees verder
8 jun. 2012

Oranjekriebels bij Koning Aap: Voordelige rondreizen naar keuze

Voetbal is leuk, maar reizen is nog véél leuker! Koning Aap pakt graag het beste van 2 werelden en daarom organiseren we gedurende het EK voetbal verschillende ludieke acties. We trappen af met de eerste wedstrijd. Scoort Nederland? Dan scoor jij per doelpunt 25 euro korting per persoon!!

Lees verder
8 jun. 2012

Zwemmen in de lucht

Als je van zwemmen houdt, dan is er natuurlijk niets fijner dan een hotel te boeken waar je elke dag even heerlijk een paar baantjes kunt trekken in een indoor zwembad. Het is echter vooral een faciliteit die je in de wat luxere hotels vindt en ook dan zijn er nog grote verschillen, ook in hoogte.

Lees verder
7 jun. 2012

Vier de zomer in Scandinavië

Verfrissende steden, verbazingwekkende natuurwonderen en een verrijkende cultuur: vier vakantie in Scandinavië!

Lees verder
6 jun. 2012

Viva Colombia!

Op reisgebied is Colombia momenteel echt een bestemming in opkomst. Het land heeft een beetje last gehad van een relatief slecht imago en dat is bijzonder jammer. Er is in de afgelopen jaren echter heel wat verbetert in het land en dat heeft ertoe geleid dat steeds meer vakantiegangers kiezen voor een reis naar Colombia.

Lees verder
6 jun. 2012

Thailand in het kort

Ben je nog niet eerder in Thailand geweest? Dat kan natuurlijk niet, want Thailand staat niet voor niets bekend als een van de mooiste en meest bijzondere bestemmingen waar je een fantastische rondreis kunt maken en ook prima kunt relaxen. Maar hoe pak je dat aan?

Lees verder
5 jun. 2012

Wat te doen in Charkov?

Reis jij binnenkort af naar Charkov in de Oekraïne om het Nederlands elftal een hart onder de riem te steken? Dan wil je vast weten wat er te doen valt in die bijzondere stad. Daarom volgen hier enkele tips, die vooral ook leuk zijn voor mensen die straks wel meereizen met de voetbalfanaten, maar zelf eigenlijk niet zoveel ermee op hebben.

Lees verder
4 jun. 2012

Intelligentieverhogende vakanties?

Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen na een lekker luie vakantie stukken minder actief zijn op geestelijk gebied. Hoewel het dus heerlijk is om na een lange vakantie uitgerust thuis aan te komen, heb je de volgende maandag op je werk vaak last van het ‘niet goed op gang kunnen komen’. Dit blijkt dus het directe gevolg van je ‘intelligentieverlagende’ vakantie te zijn.

Lees verder
3 jun. 2012

Natuurparken in de Verenigde Staten

Een rondreis door de Verenigde Staten is altijd een mooi avontuur. Ongetwijfeld bezoek je ofwel het bruisende New York, de filmindustrie van Los Angeles of een van de pretparken in Florida. In de Verenigde Staten bevinden zich echter ook prachtige natuurparken waar je bijzondere wandeltochten kunt maken. Combineer je reis daarom bij voorkeur met een bezoek aan een natuurpark.

Lees verder
2 jun. 2012

Gratis in Sydney

Als je een reis naar Australië wilt gaan maken, dan moet je voor je vliegticket flink in de buidel tasten. Gelukkig is die prachtige bestemming het meer dan waard en zijn er in de hoofdstad Sydney bovendien zelfs tal van bezienswaardigheden helemaal gratis te bezoeken.

Lees verder
1 jun. 2012